Bugün sabahtan bu saate kadar alışveriş yapmaya çalışıyorum. Ancak Limit aşımı diye saçma sapan bir hata alıyorum.
playstore dan internet hattı yada mobil üzerine bir alış veriş yapılırsa 500TL ye kadar bir limit varmış Ancak Kredi kartı ile bir limit yokmuş
ben hep KK ile aldım yani limitim falan yok ama hata alıyorum.
tam 10 kez 444 1 444 ü aradam 2 2 5 8 i tuşladım playstore ilgili birime girdim kaç tane müşteri temsilcisi ile görüştüm bilmiyorum hiç biri çözüme ulaştırmadı ?
hepsi mantıksız yönlendirme yapıyor...
banka ile 6 kez görüştüm hiç bir sorun yok kartta.
playstore tam bir rezillik konu ile ilgili şimdiye akdar çözüme ulaşa bilen varmı ??? yardımcı ola bilecek.
playstore Limit saçmalığı
playstore Limit saçmalığı

-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: playstore Limit saçmalığı
Günlük 3 kezden fazla işlem yaptırmıyor sanırım 24 saat dolunca denemeyi dene bende de limit olmasına rağmen 5500 çektim ilkte sonra 2.ye 2500 çektim 3.de çektirmedi 24 saat sonra çekebildim ancak
Ürünler oyunun resmi sitesinden "TL" olarak hesaba yüklenecek şekilde alınsın önerisi gözden geçirilmeli. Akçe olayı artık son bulsun. Playstore saçmalık zaten. İKV ürünlerinin Playstore'da satılmasına bir anlam veremiyorum doğrusu.

Arkadaşlar denemediğim kalmadı 2. hesap açtım on dan da aynı hatayı aldım ?
Ama sanırım bugün netliğe kavuşacak ?
Mobil yada ev hattı üzerine alımlarda 500 tl limit varmış Kredi kartı ile ilgili işlemlerde sıkıntı direk karat ile alakalıymış bakiyeniz ne kadar olursa olsun 3D sistemi ile alaka lı bir durum mul gece 2 de baka çözdü işi?
Kayıt açtılar gün içerisinde halledecekler.
Sorun hallolur hallolmaz buradan bilgilendirme yapacağım sorun çözülür de uğraşıp durmayız.
Mobil yada ev hattı üzerine alımlarda 500 tl limit varmış Kredi kartı ile ilgili işlemlerde sıkıntı direk karat ile alakalıymış bakiyeniz ne kadar olursa olsun 3D sistemi ile alaka lı bir durum mul gece 2 de baka çözdü işi?
Sorun hallolur hallolmaz buradan bilgilendirme yapacağım sorun çözülür de uğraşıp durmayız.

Peki farklı bir ip üzerinden ikinci hesapla denesen?ysfdzn yazdı: ↑07 Nis 2018 09:11 Arkadaşlar denemediğim kalmadı 2. hesap açtım on dan da aynı hatayı aldım ?
IP veya Farklı hesap la alakası yok ?
dün işi gücü bıraktım bunla uğraştım eğer bu hatayı alıyorsanız ve KK ile alışveriş yapıyorsanız sorun bankada ama Fatura üzerine ise sorun limit de ?
mesaj geldi bankadan inceleniyor bu gün sonuçlanır sanırım.
dün işi gücü bıraktım bunla uğraştım eğer bu hatayı alıyorsanız ve KK ile alışveriş yapıyorsanız sorun bankada ama Fatura üzerine ise sorun limit de ?
mesaj geldi bankadan inceleniyor bu gün sonuçlanır sanırım.

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bende dünden beri deniyorum aynı hatayı alıyorum en son alışverişi şubat ayında yaptım limiti geçmek gibi bir durum söz konusu olamaz herhalde.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Bende aynı saçmalığın mağduruyum ! 6 tane 5500 çektikten sonra limit saçmalığına takıldım. Farklı üyelik açtıktan sonra o üyelikle alışverişe devam ediliyor mu deneyen var mı?