Birdaha yenilik felan istemeyin alın size yenilik yazıklar olsun IKV
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Birdaha yenilik felan istemeyin alın size yenilik yazıklar olsun IKV
Birdaha yenilik diye kudurmayın yazıklar olsun her gün bosumuzu kaçırıyorlar Allahsız kıtabsızlar hakırı son 10 canda kaçırdılar kralıceyı bekledıler son 1 canda kaçırdılar açık alan bölge kapatılsın yazıklar olsun öneri veriyoruz uygulayanda yok yetti be yettttiiiiiiiiiii nerul duymuyorsunki duymuyorsunnn benim önerilerimi bi dinlesen su oyun yemın ederm refaha gıeer acı cekıtrmm laannnn
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Birdaha yenilik felan istemeyin alın size yenilik yazıklar olsun IKV
İKV'yi silip başka oyunlarda eğlenmeni tavsiye ederim. (Bilmişlik değil, tavsiye.)
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Birdaha yenilik felan istemeyin alın size yenilik yazıklar olsun IKV
Haklısın valla kardeşim. Bende artık oyuna girmek bile bile istemiyorum. Boss kaçıranlar oyunun tadını uzun bırakmadılarscorper yazdı: ↑07 Nis 2018 02:52 Birdaha yenilik diye kudurmayın yazıklar olsun her gün bosumuzu kaçırıyorlar Allahsız kıtabsızlar hakırı son 10 canda kaçırdılar kralıceyı bekledıler son 1 canda kaçırdılar açık alan bölge kapatılsın yazıklar olsun öneri veriyoruz uygulayanda yok yetti be yettttiiiiiiiiiii nerul duymuyorsunki duymuyorsunnn benim önerilerimi bi dinlesen su oyun yemın ederm refaha gıeer acı cekıtrmm laannnn