Birdaha yenilik felan istemeyin alın size yenilik yazıklar olsun IKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Birdaha yenilik felan istemeyin alın size yenilik yazıklar olsun IKV

Mesaj gönderen scorper »

Birdaha yenilik diye kudurmayın yazıklar olsun her gün bosumuzu kaçırıyorlar Allahsız kıtabsızlar hakırı son 10 canda kaçırdılar kralıceyı bekledıler son 1 canda kaçırdılar açık alan bölge kapatılsın yazıklar olsun öneri veriyoruz uygulayanda yok yetti be yettttiiiiiiiiiii nerul duymuyorsunki duymuyorsunnn benim önerilerimi bi dinlesen su oyun yemın ederm refaha gıeer acı cekıtrmm laannnn
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Birdaha yenilik felan istemeyin alın size yenilik yazıklar olsun IKV

Mesaj gönderen SalurBeyi »

İKV'yi silip başka oyunlarda eğlenmeni tavsiye ederim. (Bilmişlik değil, tavsiye.)
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Birdaha yenilik felan istemeyin alın size yenilik yazıklar olsun IKV

Mesaj gönderen MaHKuMII »

scorper yazdı: 07 Nis 2018 02:52 Birdaha yenilik diye kudurmayın yazıklar olsun her gün bosumuzu kaçırıyorlar Allahsız kıtabsızlar hakırı son 10 canda kaçırdılar kralıceyı bekledıler son 1 canda kaçırdılar açık alan bölge kapatılsın yazıklar olsun öneri veriyoruz uygulayanda yok yetti be yettttiiiiiiiiiii nerul duymuyorsunki duymuyorsunnn benim önerilerimi bi dinlesen su oyun yemın ederm refaha gıeer acı cekıtrmm laannnn
Haklısın valla kardeşim. Bende artık oyuna girmek bile bile istemiyorum. Boss kaçıranlar oyunun tadını uzun bırakmadılar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön