YENİ GÜNCEL ÖNERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
blade6363
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

YENİ GÜNCEL ÖNERİ

Mesaj gönderen blade6363 »

Öncelikle uzun zamandır forma girmemiş biri olarak oyuncu önerileri nereye yapılıyor baktım göremedim. bu konuyla ilgli buraya açıyorum önerimi. bunlar şahsi düşüncelerimdir. sizde kendi görüşlerinizi bu konunun altında cevap olarak bulundura bilirsiniz ben güzel önerileri ve fikirlerin yöneticiler tarafindan yeterli destek görüldüğü taktirde dikkate alınacağını düşünmekteyim.

istanbul kıyamet vaktini uzun zamandır oynayan bir oyuncuyum. tılsım sunucusunun eskileri de bunu bilmekte.
bu konu başlığı altında bir kaç öneride bulunacağım. bunlar şahsi fikrim ve şuan oyunda gelmiş olan karaköy güncellemesinde ihtiyaç duyulan birçok konu bulunmakta.

öncellikle gelen karaköy güncellemesinde bir grub bölgesi olmadığından dolayı boss kaçırma olayları bir hayli yaşanmakta.
bunun ile ilgili aktif bir çalışma mevcut mu bilmiyorum lakin bir önerim var.
birzamanlar oyunda bulunan rehber oyuncular gibi her sunucuda bir kaç belirli oyuncuya bos bölgelerinde kesim yapıldıgı esnada kaçıran karakterleri sancak gibi yerlere ışınlama yetkisi verilirse. yani sicili temiz karakterlere sınırlı sayıda bu yetki verilr ise bu kişiler belirli kaçıran oyuncuları boss alanından uzak tutmaya yetebilir. yani en azından detaylı bir çözüm bulunana kadar geçiçi bir çözüm olabilir.

bir diğer konu lonca güncellemesi geldiğinden beri müttefik lonca ve lonca kasası beklemekteyiz özellikle yeni bölgenin gelmesiyle kasalar yeterli gelmemeye başladı. ve müttefik loncalar oluşturup müttefik lonca kanalı konuşma penceresi olursa en azından 2 lonca aktıf şekilde klana duyurmadan anlaşıp kesim yapabilir hatta ticarette öncelik sağlayabilir.
özellikle kasa konusunda 2 şahsi kasa daha getirilmeli ve lonca kasa mutlaka bulunmalı. hol güncellemesiyle gelen tılsım ve madenlerin üzerine birde karaköy madenleri ve itemleri eklendi. şuan kasalarda yer bulunmuyor. sürekli farklı hesaplara aktarım yapmak zorunda kalıyoruz. materyal çok yer az.artık çantaların da büyütülmesi gerek.
ayrıca kalabalık sunucu ve player sayısı az olan sunucular arasında bır denge oluşturulması gerek. yani burda anlatmak istediğim
sakin sunucuda maden toplamak daha rahat dolayısıyla çıkacak maden oranları degiştirilmeli. sakin sunucuda ise oyuncular grup kurmakta zorlanıyor. sebeb oyuncu eksikliğinden kaynaklanıyor. dolayısıyla kalabalık sunucuda boss kesımi daha fazla yapılıyor item düşürme oranını sakın sunucularda artırmanız daha mantıklı olur dolayısıyla sunucular arasında bir oyuncu dengesi kurulabilir.
lodos klanı sancağı ile arz klanı sancağı bir birine denk değil 1 lodos sancaktan cıkar iken zihin atan yaratıklar ve havan mermilerine ölebiliyor. ama bir arz sancaktan rahatlıkla yaratıklarla karşılaşmadan dahi çıkabiliyor. bu konuda düzenleme getirilmeli 2 sancak da aynı oranda zor veya basit hale getirilmeli.
yüce komiser kesimlerinde lodos arz ve yine kendi aralarında loncalar ve oraya giden gruplar arasında problemler yaşanıyor tek boss bir çok grup ve kısıtlı zamanı olan oyuncular. problem üstüne problem.

iyi formlar...
BLADEM
blade6363
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: YENİ GÜNCEL ÖNERİ

bir çok oyuncu çalışan oyuncu ve yeteri kadar vakit ayıramıyor oyuna. ticaret sisteminde yeteri kadar online olamayan oyuncular ihtiyaçlarını satın alamıyor veya materyallerini satamıyorlar. bu konuyla ilgili 1 npc getirilip ticaret npc si yapılabilir.

örneğin item,tılsım,maden,takı türünü ayrı ayrı bölümlerde bu npc ye bırakıp buna bır fıyat yazıldığı taktırde kişi oyundan cıksa bile başka bir oyuncu o npcde bırakılan materyali satın almak istediğinde satan kişinin belirlediği miktar parayi ödeyip alabilsin bu npc den. satan kişi oyuna girdiğinde npc ye koyduğu materyaller satılmış mı diye kontrol ettiğinde burdaki materyali satılmış ise parasını o npcden direk alabilsin. böylelikle tüm sunucuda koyulan 1 maden in en ucuzunu arayan bulup alabilir. buna harcanan vakit azalmış olur. bence mükkemel bir ticaret sistemi.

ve bu npc de topkapı gibi bir bölgede olursa savaşsız bölgede olursa güzel olur.

bu tarz öneriler oyuncuların oyuna gereksiz vakit ayırmalarına gereksiz konuşma ve tartışma yaşamasına engel olur.
böylelikle herkez oynadığı oyundan zevk alır.
BLADEM
Kullanıcı avatarı
Witchex
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Witchex »

Sakin sunucularda maden oranlarını azaltmak gibi bir şey önerdiyseniz bu baya yanlış olabilir normalde beyazkoskte oynuyorum ama meranda karakterim vardı ve orda maden çekme düşüncesinde bulundum. İki gün boyunca tüm maden çekenleri arkadaş listeme ekledim ve liste dolmasına rağmen liste dışında 5 6 kişi daha aktif bir şekilde maden çekiyor. O nedenle öyle bir durum sakin sunucunun daha da ölmesine neden olur. Su an meranda maden çekmek ile beyazkoskte maden çekme arasında hiç bir fark yok.
blade6363
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Witchex yazdı: 07 Nis 2018 13:09 Sakin sunucularda maden oranlarını azaltmak gibi bir şey önerdiyseniz bu baya yanlış olabilir normalde beyazkoskte oynuyorum ama meranda karakterim vardı ve orda maden çekme düşüncesinde bulundum. İki gün boyunca tüm maden çekenleri arkadaş listeme ekledim ve liste dolmasına rağmen liste dışında 5 6 kişi daha aktif bir şekilde maden çekiyor. O nedenle öyle bir durum sakin sunucunun daha da ölmesine neden olur. Su an meranda maden çekmek ile beyazkoskte maden çekme arasında hiç bir fark yok.
adamlar maden cekıp satmak için sunucu değişimi yapıyorlar girip maden cekip aktarıyorlar satmak için niye böyle birşey yapılsın ki ? bu aktarımlar yüzünden sunucuların dengesi sürekli bozuluyor. sakın sunucuda saf cıkma olasılığını düşürürler kalabalık sunucuda artırırlarsa sunucunun ihtiyacına göre denge verilmiş olur.
BLADEM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön