muahaha harika yazmışsın ya çok güldüm DDDestelann yazdı:muhtardan ikamet kağıdı ve nifus cüzdanı sureti alıyorsun kaymakamlığa gidiyorsun ikvde lonca açabilmek için form dolduruyorsun 2 gün bekliyorsun yanıt gelince gidip kaymakamlıktan onay kağıdını alıyorsun daha sonra bunları ikvye fakslıyorsun biraz zor ama uğraşman gerekecek kolay gelsin başarılar...Musonxizmirli yazdı:isimler tamam da resmileştirmek için ne yapmamız gerekiyor bilen varsa yazsın lütfen
nasıl lonca kurululuyor bunu bilen yazarsa sevinirm
Re: nasıl lonca kurululuyor bunu bilen yazarsa sevinirm
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
IamJozeF yazdı:muahaha harika yazmışsın ya çok güldüm DDDestelann yazdı:muhtardan ikamet kağıdı ve nifus cüzdanı sureti alıyorsun kaymakamlığa gidiyorsun ikvde lonca açabilmek için form dolduruyorsun 2 gün bekliyorsun yanıt gelince gidip kaymakamlıktan onay kağıdını alıyorsun daha sonra bunları ikvye fakslıyorsun biraz zor ama uğraşman gerekecek kolay gelsin başarılar...Musonxizmirli yazdı:isimler tamam da resmileştirmek için ne yapmamız gerekiyor bilen varsa yazsın lütfen
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: güncel
- sokaktakiadam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: LoNCa RıHTıM
darkregn yazdı:estelann yazdı:muhtardan ikamet kağıdı ve nifus cüzdanı sureti alıyorsun kaymakamlığa gidiyorsun ikvde lonca açabilmek için form dolduruyorsun 2 gün bekliyorsun yanıt gelince gidip kaymakamlıktan onay kağıdını alıyorsun daha sonra bunları ikvye fakslıyorsun biraz zor ama uğraşman gerekecek kolay gelsin başarılar...Musonxizmirli yazdı:isimler tamam da resmileştirmek için ne yapmamız gerekiyor bilen varsa yazsın lütfen
arkadas özetlemıs olay budur karrdesım
arkadaşımız bilgi edinme amacıyla forumda merak ettigi bişeyi sormuş
ve sende sağolasın yeterince dalga geçip eğlenmişsin kendince..
konuyu açan arkadaşım umarım tatmin edici bi açıklama olur bu senin için
Lonca kurmanın prosüdürleri vardır her lonca sistemi olan oyunlarda
ikv adlı oyunda şuan malesef bu sistem henüz aktif deyildir
yani başkan atama üyüe alımı yapma üye alımında şifre onayı vermeden kimsenin üye alımı yapamama gibi
bu sistemm henüz aktif deyildir..
diyer loncalar nasıl açıyor dersen onunda açıklamasını yapayım
kendi çevrenden oluşan bi arkadaş topluluğuyla
lonca adı altında başında lonca adı örn: Loncaxüyeadları karakter açıp
lonca prensipleri belirleyip ve bi lonca başkanı seçerek oluşturulan bir arkadaş topluluğunun bi arada olmasına
Lonca adı veriliyor.. belirli kurallar vs..
umarım bu açıklama senin için tatmin edici olmuştur iyi eğlenceler
Sokaktakiadam
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
oyunda yeni deilsen bunu nasıl bilmiyonMusonxizmirli yazdı:reds loncası yeni değilim oyunda ama loncayala pek uraşmadım bu güne kadar yardımın için teşekkür ederim sizin loncayı biliorum ben Maniac çarının sahibyim tekrar tşkr ederim
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
arkadasımm tam oralak ne yapamk ıstıyorsun kısel pm at yardımcı olurum..
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu