TAM EKRAN SORUNU YARDIM BEYLER
-
ozanselda1907
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Deli sevda
TAM EKRAN SORUNU YARDIM BEYLER
Arkadaslar ikv karakoy guncellemesinden sonra oyun bir türlü tam ekran olmuyor. Laptopdan oynuyorum oyun penceresindeki ayarlar degismiyor bide birileri sey söylemişti bir yerden ayarlar fullscreen 0 1 yap diye onuda denedim olmuyor yardimci.olabilir misiniz?
Re: TAM EKRAN SORUNU YARDIM BEYLER
fullscreeni 0 yaptıktan sonra dosyayı salt okunur yap ve uygula. Yoksa launcheri her çalıştırdığında sıfırlanır.
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
Fullscreen 0ozanselda1907 yazdı: ↑05 Nis 2018 13:06 Arkadaslar ikv karakoy guncellemesinden sonra oyun bir türlü tam ekran olmuyor. Laptopdan oynuyorum oyun penceresindeki ayarlar degismiyor bide birileri sey söylemişti bir yerden ayarlar fullscreen 0 1 yap diye onuda denedim olmuyor yardimci.olabilir misiniz?
ScreenWidth (....)
ScreenHeight (....)
Kendine Göre Ayarladıktan sonra kaydettikten sonra pref_launch özellikler salt okunu yapıp uygula seçeneğine tıklayın oyuna giriş yapın düzelir
Adem
Darkxfearless
Crayzxfearless
Efsanexfearless

-
ozanselda1907
- Salgın Koruyucusu

-
ozanselda1907
- Salgın Koruyucusu

- Twingo
- Cin Avcısı

- Lonca: Academy Of War
Öncelikli olarak bilgisayarının ekran çözünürlüğünü tespit et. Bu değer 1366x768, 1920x1080, falan olabilir. Daha sonra oyunun "Pref launch" dosyasına sağ tıkla, özellikler kısmında eğer "Salt okunur" açıksa öncelikle kapat onu. Daha sonra "Pref launch" dosyasını birlikte aç diyerek "Not defteri" ile aç. Fullscreen kısmını "1" yap. Screenwidth ve Screenhigh kısmını bilgisayarının değerlerine uygun olarak değiştir.(Bunu kopya çekerek yapabilirsin. Örneğin Pref launch dosyasında 640x480 yazıyor ve senin bilgisayar çözünürlüğün 1366x768. Büyük olan değerle büyük olanı, küçük olan değerle küçük olanı değiştir. Yani 640 kısmını silip 1366, 480 kısmını silip 768 şeklinde değiştir. Bu değerler örnektir sende farklı olabilir.) Daha sonra dosyayı kaydet ve tekrardan dosyaya sağ tıkla, özelliklerden "Salt okunuru" aktif et. İşlem tamamdır oyunun eğer başka bir hatası mevcut değilse tam ekran modunda çalışması gerekir.

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
+1 katılıyorumTwingo yazdı: ↑05 Nis 2018 17:37 Öncelikli olarak bilgisayarının ekran çözünürlüğünü tespit et. Bu değer 1366x768, 1920x1080, falan olabilir. Daha sonra oyunun "Pref launch" dosyasına sağ tıkla, özellikler kısmında eğer "Salt okunur" açıksa öncelikle kapat onu. Daha sonra "Pref launch" dosyasını birlikte aç diyerek "Not defteri" ile aç. Fullscreen kısmını "1" yap. Screenwidth ve Screenhigh kısmını bilgisayarının değerlerine uygun olarak değiştir.(Bunu kopya çekerek yapabilirsin. Örneğin Pref launch dosyasında 640x480 yazıyor ve senin bilgisayar çözünürlüğün 1366x768. Büyük olan değerle büyük olanı, küçük olan değerle küçük olanı değiştir. Yani 640 kısmını silip 1366, 480 kısmını silip 768 şeklinde değiştir. Bu değerler örnektir sende farklı olabilir.) Daha sonra dosyayı kaydet ve tekrardan dosyaya sağ tıkla, özelliklerden "Salt okunuru" aktif et. İşlem tamamdır oyunun eğer başka bir hatası mevcut değilse tam ekran modunda çalışması gerekir.