Evet beyler bayanlar uzun zamandır merak ettiğim forumda da arayıp bulamadığım bi konuyu açacağım.
Bu asa ve zırh bildiğim kadarı ile düşmüyor sadece üretiliyor ama gel gör ki etkinlikde de yüzlerce kişiye 1 adet eşya dan bahsediyor oda sanırım zırh asa dahil değilmiş.. yani diyorumki acaba bu asa ile zırh düşüyor mu bi bilgisi olan varmı ?
Yada gm lerden birisi açıklama yapıp konuyu kapatsın. Saygılarımla ,iyi forumlar. AHMED
Asa ve Zırh Düşmesi
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Asa ve Zırh Düşmesi
Yeni nadide asa ve zırh hariç hayal edebileceğiniz herşey düşüyor
Değerli forum arkadaşlarımızın yarısı tüm eşyaların üretilmesini istemişti ki neyse bizim oyumuz fazla çıktı da sadece asa ve zırh reçete ile üretilecek. Yoksa şimdiye anamız aglamisti.dusunsene tüm 1 set üretiyorsun. Yarısından çoğunda sentetik ipek ve mikroçip istiyor. Owww kaçın
Değerli forum arkadaşlarımızın yarısı tüm eşyaların üretilmesini istemişti ki neyse bizim oyumuz fazla çıktı da sadece asa ve zırh reçete ile üretilecek. Yoksa şimdiye anamız aglamisti.dusunsene tüm 1 set üretiyorsun. Yarısından çoğunda sentetik ipek ve mikroçip istiyor. Owww kaçın
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Uretim istediysek boyle sacma sapan bir sistem istemedik. Daha genis bir map , ve recete sistemi istedik. Yani ornekle karamuk altuncu zirh vb recetelerini dusurup uretimini yapmak gibi. Acik bolgeye GB bosslari atip bunu dayatan yonetim buyrun oyununuz sizin olsun
bos kaciranlar varmis . Bunlari dusunmemis cok bilgili yonetim. Gorevsiz giris yapiliyor diye isyan edenlere dicegim su. IKV yonetimi plansiz programsiz bilgisiz hikayeden uzak bir bolge getirdi. Giris icinde gaffari sart koştu. Direncleri 600 e çekti. Bu sebeple gaffar suan hakirden bile daha zor ( bazi cok bilmisler kesioz falan dicek .) Ama yeni baslayip gaffar kesmek ne kadat mumkun ?. Eee bunlarda baktiki ya kardesim boyle bi halt yedik boyle olursa kimse oyuna baslamaz en iyisi biz girisi philiye cekelim. Ve sonuc olarak kaos 20 dk gbz ye vuruyorsun ( 5dk da kesioz diyen veletlerde olacaktir . Ama ben oyunun en tabanini dusunuyorum.) Adam bi narayla kaciriyor. Yahu birak narayi madem cekmek icin ordan gecen karakterin pesine takilio GBZ . Denizde cikan madenlerden bahsetmek istemiyorum
Holde yasam sartlari zorlasiyor
2 adim sonra kritik hata kasayi ac kritik hata maden poseti ac kritik hata
WELCOME TO IKV nerull bu oyunun basina gelen en kötü olay sen ve ekibin elestiriyede kapalisiniz cozemedim sizi 

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Dirençlerin 600 e düşmesi gibi bir sorun zaten Ikv için bir bitiş çizgisi anlamına geliyor. Gaffar 1000 dirençle bile zor kesilirken 600 dirençle ne kadar kolay kesilebilir. ?Hele ki yeni başlayanlar için. Kardeşim Ikv nin kemik takımı diye bir şey yoktur. Ikv nin eski oyuncusu vardır ve çoğu bugün oynamiyor. Oyuna yeni başlayan vardır ama bunu da unutmayinbendensairolmaz yazdı: ↑05 Nis 2018 03:17 Uretim istediysek boyle sacma sapan bir sistem istemedik. Daha genis bir map , ve recete sistemi istedik. Yani ornekle karamuk altuncu zirh vb recetelerini dusurup uretimini yapmak gibi. Acik bolgeye GB bosslari atip bunu dayatan yonetim buyrun oyununuz sizin olsunbos kaciranlar varmis . Bunlari dusunmemis cok bilgili yonetim. Gorevsiz giris yapiliyor diye isyan edenlere dicegim su. IKV yonetimi plansiz programsiz bilgisiz hikayeden uzak bir bolge getirdi. Giris icinde gaffari sart koştu. Direncleri 600 e çekti. Bu sebeple gaffar suan hakirden bile daha zor ( bazi cok bilmisler kesioz falan dicek .) Ama yeni baslayip gaffar kesmek ne kadat mumkun ?. Eee bunlarda baktiki ya kardesim boyle bi halt yedik boyle olursa kimse oyuna baslamaz en iyisi biz girisi philiye cekelim. Ve sonuc olarak kaos 20 dk gbz ye vuruyorsun ( 5dk da kesioz diyen veletlerde olacaktir . Ama ben oyunun en tabanini dusunuyorum.) Adam bi narayla kaciriyor. Yahu birak narayi madem cekmek icin ordan gecen karakterin pesine takilio GBZ . Denizde cikan madenlerden bahsetmek istemiyorum
WELCOME TO IKV nerull bu oyunun basina gelen en kötü olay sen ve ekibin elestiriyede kapalisiniz cozemedim sizi
![]()
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Etkinlikten bahsetmişsin.Ne etkinliği bu?AhmedBY yazdı: ↑04 Nis 2018 13:38 Evet beyler bayanlar uzun zamandır merak ettiğim forumda da arayıp bulamadığım bi konuyu açacağım.
Bu asa ve zırh bildiğim kadarı ile düşmüyor sadece üretiliyor ama gel gör ki etkinlikde de yüzlerce kişiye 1 adet eşya dan bahsediyor oda sanırım zırh asa dahil değilmiş.. yani diyorumki acaba bu asa ile zırh düşüyor mu bi bilgisi olan varmı ?
Yada gm lerden birisi açıklama yapıp konuyu kapatsın. Saygılarımla ,iyi forumlar. AHMED
Dirençlerin 600 değerine düşürülmesi olması gereken hatta geç kalınmış bir düzenlemedir.MaHKuMII yazdı: ↑05 Nis 2018 07:07Dirençlerin 600 e düşmesi gibi bir sorun zaten Ikv için bir bitiş çizgisi anlamına geliyor. Gaffar 1000 dirençle bile zor kesilirken 600 dirençle ne kadar kolay kesilebilir. ?Hele ki yeni başlayanlar için. Kardeşim Ikv nin kemik takımı diye bir şey yoktur. Ikv nin eski oyuncusu vardır ve çoğu bugün oynamiyor. Oyuna yeni başlayan vardır ama bunu da unutmayinbendensairolmaz yazdı: ↑05 Nis 2018 03:17 Uretim istediysek boyle sacma sapan bir sistem istemedik. Daha genis bir map , ve recete sistemi istedik. Yani ornekle karamuk altuncu zirh vb recetelerini dusurup uretimini yapmak gibi. Acik bolgeye GB bosslari atip bunu dayatan yonetim buyrun oyununuz sizin olsunbos kaciranlar varmis . Bunlari dusunmemis cok bilgili yonetim. Gorevsiz giris yapiliyor diye isyan edenlere dicegim su. IKV yonetimi plansiz programsiz bilgisiz hikayeden uzak bir bolge getirdi. Giris icinde gaffari sart koştu. Direncleri 600 e çekti. Bu sebeple gaffar suan hakirden bile daha zor ( bazi cok bilmisler kesioz falan dicek .) Ama yeni baslayip gaffar kesmek ne kadat mumkun ?. Eee bunlarda baktiki ya kardesim boyle bi halt yedik boyle olursa kimse oyuna baslamaz en iyisi biz girisi philiye cekelim. Ve sonuc olarak kaos 20 dk gbz ye vuruyorsun ( 5dk da kesioz diyen veletlerde olacaktir . Ama ben oyunun en tabanini dusunuyorum.) Adam bi narayla kaciriyor. Yahu birak narayi madem cekmek icin ordan gecen karakterin pesine takilio GBZ . Denizde cikan madenlerden bahsetmek istemiyorum
![]()
Tabi şöyle bir şey yapılabilirdi nasıl ki zırhın sınır değeri tank için %15 artıp %75 olduğu gibi direnç değerinin limitide tank için %75 olabilirdi yani 750 değerine çıkabilirdi.
Everything is about math just math