OYUNA GİRİȘ EKRANI
OYUNA GİRİȘ EKRANI
Merhaba oyuna üye adımı șifremi kod ile yazıyorum.Fakat çok ağır 1dk 20.saniye toplam 2 dk oyuna giriyorum.Bunu defalarca destek ekibine attım.Bildirdiklerini söylediler.Fakat değișen bir șey yok.Bunun hakkında bilgi verilmesini istiyorum.Ve umarım konu kaldırılmaz.Daha önce holde kritik hata konusu kaldırdılar.Hale çözüm bekliyoruz.En azından bir açıklama olmuyor deyin oyuncuyu mağdur etmeyin
-
AhmedBY
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr İ İstanbul
Re: OYUNA GİRİȘ EKRANI
Basit bi çözümü var yutuba gir bi şarkı aç onu tam ekran yap geri çık oyuna öyle gir yazılar düzelir. Kesin çözüm değil her yeniden başlattığında yapmalısın. Saygılarımla, iyi forumlarAcergo yazdı: ↑04 Nis 2018 13:11 Merhaba oyuna üye adımı șifremi kod ile yazıyorum.Fakat çok ağır 1dk 20.saniye toplam 2 dk oyuna giriyorum.Bunu defalarca destek ekibine attım.Bildirdiklerini söylediler.Fakat değișen bir șey yok.Bunun hakkında bilgi verilmesini istiyorum.Ve umarım konu kaldırılmaz.Daha önce holde kritik hata konusu kaldırdılar.Hale çözüm bekliyoruz.En azından bir açıklama olmuyor deyin oyuncuyu mağdur etmeyin
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
İnternet explorer tarayicini ac ve asagi al, daha sonra oyuna giris yap
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Boşa internet harcama
bilgisayardan müzik aç dinlemek istemiyorsanda sesini kapat müziğin ve alta al sürekli tekrar etsin. Oyuna girerken çok hızlı olduģunu gireceksin.