farklı bır konu başlıgı gormek eminim sizi merak ettirmiştir. biraz tılsımlardan ve buyu hasarlarından konusalım
dırenclerın 600 e cekılmesi ve meteorit buyunun zırh kırması 3 kere ıle sınırlandırıldıgı ıcın artık
6 kısılık grupta max hasar potansiyeli 4 buyu 1 tank 1 sıfa olarak cıkacagını dusunuyorum.
neden 6 kişilik? su aralar lonca olarak yada 2-3 6'şar gruplarla kesiliyor ilerde tek gruplar gorecegız.
4 buyunun m23 ve m1 tılsımlarıyla çt zamanı hasar 2331max oluyorken sımdıkı hali 3010(yanlıs hesaplamış olabılırım) oluyor galiba ama tabi bu zamanlara daha çok var.
dırenc kırma ve buz bılgı tılsımlı gruba gelınce
yaratıkların dırenclerını de dusunursek buz hasarın daha genelde karakoyde yararlı oldugunu goruyoruz ve potansıyel hasarın 4 buyu buz olması daha ıyı ve aynı zamanda 15puan yıldırım buyusune de verılebılır
karşılaştırmalar sonucunda vardıgımız yer hangi büyü set dizilmesi konusunda da yardımcı olucaktır
1)dirençlerden etkilenmeyen meteorit buyusu4 full fizik büyü m1 m23 (mavi met tılsımını koymak gereksiz geldi) 2 saniyede bir hasar ve kons açınca kısa surelı 1 saniyede bir hasar verme - bildigimiz çt tanklı çt grupları
2) ana olarak buz hasarı yanında elek hasar kullanan 4 full buz buyu ve bir adet dırenc kırma 3 tılsımı ile 3saniyede 1buz ve daha dusuk hasar ama dk ile hasarı yukselıcek olan 3saniyede1 elek(tabi burda kons 15 puan verılmesı mı daha ıyı yoksa elek 15-15 yapmak mı onu da tartısabılırız)(ve ayrıca elek buyu ıksır ıcılırse +400 buyu hasarı verıyor)
3) buz ve fızık olan kombinasyonda test etme fırsatım olmadıgı ıcın hangisi saniyede daha fazla hasar cıkartır bılemiyorum
full fizik 4m1 3m23 ve 1 adet dk3
full buz 4m1 3buzbılgı 1 dk
4)ateş büyü belki bir süpriz savaşcının tek element hasarı ateş ama şu ana kadar hiç görmedik yenilenme süresi hayli uzun
test yapabilmiş arkadaşlar yorumlarınzı esirgemeyin lütfen.
benim ilerde bekledigim potansiyel gruplar bunlar sizin yorumlarınız nedir?
ileri IKV-m23 ve m1 hasar testi/dk-bilgi tılsımlar
Re: ileri IKV-m23 ve m1 hasar testi/dk-bilgi tılsımlar
Şu anda hasarlar ve kritikler yüksek olmadığı için buz elek kullanılıyor.berj yazdı: ↑04 Nis 2018 19:48 farklı bır konu başlıgı gormek eminim sizi merak ettirmiştir. biraz tılsımlardan ve buyu hasarlarından konusalım
dırenclerın 600 e cekılmesi ve meteorit buyunun zırh kırması 3 kere ıle sınırlandırıldıgı ıcın artık
6 kısılık grupta max hasar potansiyeli 4 buyu 1 tank 1 sıfa olarak cıkacagını dusunuyorum.
neden 6 kişilik? su aralar lonca olarak yada 2-3 6'şar gruplarla kesiliyor ilerde tek gruplar gorecegız.
4 buyunun m23 ve m1 tılsımlarıyla çt zamanı hasar 2331max oluyorken sımdıkı hali 3010(yanlıs hesaplamış olabılırım) oluyor galiba ama tabi bu zamanlara daha çok var.
dırenc kırma ve buz bılgı tılsımlı gruba gelınce
yaratıkların dırenclerını de dusunursek buz hasarın daha genelde karakoyde yararlı oldugunu goruyoruz ve potansıyel hasarın 4 buyu buz olması daha ıyı ve aynı zamanda 15puan yıldırım buyusune de verılebılır
karşılaştırmalar sonucunda vardıgımız yer hangi büyü set dizilmesi konusunda da yardımcı olucaktır
1)dirençlerden etkilenmeyen meteorit buyusu4 full fizik büyü m1 m23 (mavi met tılsımını koymak gereksiz geldi) 2 saniyede bir hasar ve kons açınca kısa surelı 1 saniyede bir hasar verme - bildigimiz çt tanklı çt grupları
2) ana olarak buz hasarı yanında elek hasar kullanan 4 full buz buyu ve bir adet dırenc kırma 3 tılsımı ile 3saniyede 1buz ve daha dusuk hasar ama dk ile hasarı yukselıcek olan 3saniyede1 elek(tabi burda kons 15 puan verılmesı mı daha ıyı yoksa elek 15-15 yapmak mı onu da tartısabılırız)(ve ayrıca elek buyu ıksır ıcılırse +400 buyu hasarı verıyor)
3) buz ve fızık olan kombinasyonda test etme fırsatım olmadıgı ıcın hangisi saniyede daha fazla hasar cıkartır bılemiyorum
full fizik 4m1 3m23 ve 1 adet dk3
full buz 4m1 3buzbılgı 1 dk
4)ateş büyü belki bir süpriz savaşcının tek element hasarı ateş ama şu ana kadar hiç görmedik yenilenme süresi hayli uzun
test yapabilmiş arkadaşlar yorumlarınzı esirgemeyin lütfen.
benim ilerde bekledigim potansiyel gruplar bunlar sizin yorumlarınız nedir?
Oyuncuların hasarı arttıkça meteorite tekrar geri dönülecektir.
Yani ileride yine meteorit gruplar olacak. Ayrıca hasarlar 3500 civarı olacak gözlük dahil.
Everything is about math just math
M1 M23 tılsımları biraz PvP'ye kaydı. Buz şuan etkili konumda. Fizik Buz kullanıyorum şikayetçi değilim. Met23'ün PvP olayına kayması tek bir hedefe 3 kere fzırh kırılma sınırı koyulması. Yani %105 lik dilimden sonrası kırılamıyor. Bu sayı güncelleme öncesi tek hedef yaratıklarda M3+M23+M1+Konsantrasyon ile 9'a kadar çıkıyordu.
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
Tılsımlar 60. seviyeye kadar geçerli olacak deniliyor 6.0 sürüm notlarında. Bir sonraki güncellemede belkide tılsımlara elveda diyeceğiz.

49 sevıyeden 59 seviyeye 10 yılda geçtik 59 seviyeden 69 seviyeye geçmemizde heralde bi 20 yıl sürer o yüzden tılsım konusunda sıkıntı yapmayın ahahah
2040 a kadar iş görür problem yok
69 seviye geldiğinde tekrar İKV'ne başlarım belki.

Sanmıyorum, tılsımların seviyesi yine arttırılır