ileri IKV-m23 ve m1 hasar testi/dk-bilgi tılsımlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
berj
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

ileri IKV-m23 ve m1 hasar testi/dk-bilgi tılsımlar

Mesaj gönderen berj »

farklı bır konu başlıgı gormek eminim sizi merak ettirmiştir. biraz tılsımlardan ve buyu hasarlarından konusalım

dırenclerın 600 e cekılmesi ve meteorit buyunun zırh kırması 3 kere ıle sınırlandırıldıgı ıcın artık
6 kısılık grupta max hasar potansiyeli 4 buyu 1 tank 1 sıfa olarak cıkacagını dusunuyorum.

neden 6 kişilik? su aralar lonca olarak yada 2-3 6'şar gruplarla kesiliyor ilerde tek gruplar gorecegız.

4 buyunun m23 ve m1 tılsımlarıyla çt zamanı hasar 2331max oluyorken sımdıkı hali 3010(yanlıs hesaplamış olabılırım) oluyor galiba ama tabi bu zamanlara daha çok var.

dırenc kırma ve buz bılgı tılsımlı gruba gelınce
yaratıkların dırenclerını de dusunursek buz hasarın daha genelde karakoyde yararlı oldugunu goruyoruz ve potansıyel hasarın 4 buyu buz olması daha ıyı ve aynı zamanda 15puan yıldırım buyusune de verılebılır

karşılaştırmalar sonucunda vardıgımız yer hangi büyü set dizilmesi konusunda da yardımcı olucaktır

1)dirençlerden etkilenmeyen meteorit buyusu4 full fizik büyü m1 m23 (mavi met tılsımını koymak gereksiz geldi) 2 saniyede bir hasar ve kons açınca kısa surelı 1 saniyede bir hasar verme - bildigimiz çt tanklı çt grupları

2) ana olarak buz hasarı yanında elek hasar kullanan 4 full buz buyu ve bir adet dırenc kırma 3 tılsımı ile 3saniyede 1buz ve daha dusuk hasar ama dk ile hasarı yukselıcek olan 3saniyede1 elek(tabi burda kons 15 puan verılmesı mı daha ıyı yoksa elek 15-15 yapmak mı onu da tartısabılırız)(ve ayrıca elek buyu ıksır ıcılırse +400 buyu hasarı verıyor)

3) buz ve fızık olan kombinasyonda test etme fırsatım olmadıgı ıcın hangisi saniyede daha fazla hasar cıkartır bılemiyorum
full fizik 4m1 3m23 ve 1 adet dk3
full buz 4m1 3buzbılgı 1 dk

4)ateş büyü belki bir süpriz savaşcının tek element hasarı ateş ama şu ana kadar hiç görmedik yenilenme süresi hayli uzun

test yapabilmiş arkadaşlar yorumlarınzı esirgemeyin lütfen.
benim ilerde bekledigim potansiyel gruplar bunlar sizin yorumlarınız nedir?
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: ileri IKV-m23 ve m1 hasar testi/dk-bilgi tılsımlar

Mesaj gönderen movie »

berj yazdı: 04 Nis 2018 19:48 farklı bır konu başlıgı gormek eminim sizi merak ettirmiştir. biraz tılsımlardan ve buyu hasarlarından konusalım

dırenclerın 600 e cekılmesi ve meteorit buyunun zırh kırması 3 kere ıle sınırlandırıldıgı ıcın artık
6 kısılık grupta max hasar potansiyeli 4 buyu 1 tank 1 sıfa olarak cıkacagını dusunuyorum.

neden 6 kişilik? su aralar lonca olarak yada 2-3 6'şar gruplarla kesiliyor ilerde tek gruplar gorecegız.

4 buyunun m23 ve m1 tılsımlarıyla çt zamanı hasar 2331max oluyorken sımdıkı hali 3010(yanlıs hesaplamış olabılırım) oluyor galiba ama tabi bu zamanlara daha çok var.

dırenc kırma ve buz bılgı tılsımlı gruba gelınce
yaratıkların dırenclerını de dusunursek buz hasarın daha genelde karakoyde yararlı oldugunu goruyoruz ve potansıyel hasarın 4 buyu buz olması daha ıyı ve aynı zamanda 15puan yıldırım buyusune de verılebılır

karşılaştırmalar sonucunda vardıgımız yer hangi büyü set dizilmesi konusunda da yardımcı olucaktır

1)dirençlerden etkilenmeyen meteorit buyusu4 full fizik büyü m1 m23 (mavi met tılsımını koymak gereksiz geldi) 2 saniyede bir hasar ve kons açınca kısa surelı 1 saniyede bir hasar verme - bildigimiz çt tanklı çt grupları

2) ana olarak buz hasarı yanında elek hasar kullanan 4 full buz buyu ve bir adet dırenc kırma 3 tılsımı ile 3saniyede 1buz ve daha dusuk hasar ama dk ile hasarı yukselıcek olan 3saniyede1 elek(tabi burda kons 15 puan verılmesı mı daha ıyı yoksa elek 15-15 yapmak mı onu da tartısabılırız)(ve ayrıca elek buyu ıksır ıcılırse +400 buyu hasarı verıyor)

3) buz ve fızık olan kombinasyonda test etme fırsatım olmadıgı ıcın hangisi saniyede daha fazla hasar cıkartır bılemiyorum
full fizik 4m1 3m23 ve 1 adet dk3
full buz 4m1 3buzbılgı 1 dk

4)ateş büyü belki bir süpriz savaşcının tek element hasarı ateş ama şu ana kadar hiç görmedik yenilenme süresi hayli uzun

test yapabilmiş arkadaşlar yorumlarınzı esirgemeyin lütfen.
benim ilerde bekledigim potansiyel gruplar bunlar sizin yorumlarınız nedir?
Şu anda hasarlar ve kritikler yüksek olmadığı için buz elek kullanılıyor.
Oyuncuların hasarı arttıkça meteorite tekrar geri dönülecektir.
Yani ileride yine meteorit gruplar olacak. Ayrıca hasarlar 3500 civarı olacak gözlük dahil.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen makmeden »

M1 M23 tılsımları biraz PvP'ye kaydı. Buz şuan etkili konumda. Fizik Buz kullanıyorum şikayetçi değilim. Met23'ün PvP olayına kayması tek bir hedefe 3 kere fzırh kırılma sınırı koyulması. Yani %105 lik dilimden sonrası kırılamıyor. Bu sayı güncelleme öncesi tek hedef yaratıklarda M3+M23+M1+Konsantrasyon ile 9'a kadar çıkıyordu.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Tılsımlar 60. seviyeye kadar geçerli olacak deniliyor 6.0 sürüm notlarında. Bir sonraki güncellemede belkide tılsımlara elveda diyeceğiz.
Resim
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikizler92 »

49 sevıyeden 59 seviyeye 10 yılda geçtik 59 seviyeden 69 seviyeye geçmemizde heralde bi 20 yıl sürer o yüzden tılsım konusunda sıkıntı yapmayın ahahah :grimacing: :grimacing: 2040 a kadar iş görür problem yok
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

LaRaCRoFT yazdı: 07 Nis 2018 01:33 Tılsımlar 60. seviyeye kadar geçerli olacak deniliyor 6.0 sürüm notlarında. Bir sonraki güncellemede belkide tılsımlara elveda diyeceğiz.
Daha sen nerde 69 leveller nerde
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

MaHKuMII yazdı: 07 Nis 2018 07:07
LaRaCRoFT yazdı: 07 Nis 2018 01:33 Tılsımlar 60. seviyeye kadar geçerli olacak deniliyor 6.0 sürüm notlarında. Bir sonraki güncellemede belkide tılsımlara elveda diyeceğiz.
Daha sen nerde 69 leveller nerde
69 seviye geldiğinde tekrar İKV'ne başlarım belki. :blush:
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Sanmıyorum, tılsımların seviyesi yine arttırılır
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön