Klan Savaşları - Lonca

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Klan Savaşları - Lonca

Mesaj gönderen diltemiz »

2015 Yılında , Raiders of Anatolia'nın düzenlemiş olduğu , Meteor Bölgesi , Lodos Baskını gibi ,
Bakınız link , Gelen Karaköy güncellemesinde de aynı türde etkinlikleri görmek isterim.(Oyuna farklılık katıyor , (bir çok aktif lonca var üye sayıları bi hayli kalabalık güzel paylaşımlar çıkabilir.)
Gelen güncelleme ile oyunun canlandığını düşünüyorum.Neden çıkmasın değil mi ?

Sadece Raiders of Anatolia üyeleri geçerli değil , mevcut kendi sunucusunda oynayan herhangi bir loncadan bu tarzda kalabalık bir baskın etkinliğini Paylaşmasını bekliyorum.
Keyifli ve güzel işler çıkması ümidiyle.. O:-) O:-)

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Soydere044
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Klan Savaşları - Lonca

Mesaj gönderen Soydere044 »

diltemiz yazdı: 04 Nis 2018 02:20 2015 Yılında , Raiders of Anatolia'nın düzenlemiş olduğu , Meteor Bölgesi , Lodos Baskını gibi ,
Bakınız link , Gelen Karaköy güncellemesinde de aynı türde etkinlikleri görmek isterim.(Oyuna farklılık katıyor , (bir çok aktif lonca var üye sayıları bi hayli kalabalık güzel paylaşımlar çıkabilir.)
Gelen güncelleme ile oyunun canlandığını düşünüyorum.Neden çıkmasın değil mi ?

Sadece Raiders of Anatolia üyeleri geçerli değil , mevcut kendi sunucusunda oynayan herhangi bir loncadan bu tarzda kalabalık bir baskın etkinliğini Paylaşmasını bekliyorum.
Keyifli ve güzel işler çıkması ümidiyle.. O:-) O:-)
Güncellemeyi bekliyorum gelince oyuna dönerim diyen oyuncular ,
en başından sıfırdan başlayan oyuncular , oyunu bırakmayıp halen devam eden oyuncular ,

Arkadaşında dediği gibi , Karaköy bir canlanma olmalı , benzeri tarz ve etkinlikleri bende görmek isterim.
Hangi lonca ne kadar aktif ne kadar pasif açıkçası birazda görmüş oluruz.
Etkinliği gerçekleştiren lonca diğer loncalarada göz dağı vermiş olur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön