Ceza Sistem Açığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Ceza Sistem Açığı

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

Oyunu sevgilisi/eşi/annesi/kankası ile oynayan biri olarak düşünün kendinizi. İster istemez bu durum öğrenildi ya da öğrenilmese bile kadın karakterlere zaten her türlü askıntılık var ve birisi gelip onu rahatsız etmeye başlıyor. Sizde doğal olarak tabi mezhebiniz mars kadar geniş değilse haliyle bu konuda tepki ortaya koyuyorsunuz. Nihayetinde karşı taraf küfür etmeden sizi çıldırtıyor ister istemez küfür ettiniz susturuldunuz. Peki bizleri bu noktaya getiren haysiyetsizler ne oluyor küfür etmediği için birşey olmuyor tabi ki. Ama ben gelip burda veya oyunda bir yöneticiye bu haysiyetsiz şahısın ettiği laflardan etsem ban yerim değil mi? Yöneticiye karşı suç olan şeyler bize karşıda suç olmalı benim bulduğum açık budur. İsterseniz buradan test edebiliriz yönetici arkadaşlarla:)
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
Baltalilah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Re: Ceza Sistem Açığı

Mesaj gönderen Baltalilah »

Küfür aciz insan işidir.
Resim
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı

İster aciz insan işi de ister başka birşey de farketmez öyle ya da böyle küfür var bu hayatım içinde 40 yılda bir edersin belki ama edersin taş denk geldimi bir yerine dostum.
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
Baltalilah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Baltalilah »

Şikayet et engelle geç. bu kadar basit olay bunları yapan insanların sizin gözünüzde meshebi uzay oluyor gerçi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

Yöneticiye edilen küfürlerde normal oyuncuya edilmiş gibi işlem görüyor zaten. He sen dinine kitabına vs. vs. Söversin o zaten kime neye etsen sınırsız Ban sebebi. Ayrıca şöyle düşün gerçek hayatta bu sebepten adam vurup öldürsen yine ceza alırsın. Ama tahrik hafifletici bir sebep sayılsa en fazla cezanda indirime gider. Desen ki bu gibi durumlarda atıyorum cezası 7 gün susturma olan kişinin cezası indirme gidip 5 gün falan olsa hak veririm. Ama hiç ceza almaması gibi bir durum olamaz.
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Twingo yazdı: 02 Nis 2018 10:50 Yöneticiye edilen küfürlerde normal oyuncuya edilmiş gibi işlem görüyor zaten. He sen dinine kitabına vs. vs. Söversin o zaten kime neye etsen sınırsız Ban sebebi. Ayrıca şöyle düşün gerçek hayatta bu sebepten adam vurup öldürsen yine ceza alırsın. Ama tahrik hafifletici bir sebep sayılsa en fazla cezanda indirime gider. Desen ki bu gibi durumlarda atıyorum cezası 7 gün susturma olan kişinin cezası indirme gidip 5 gün falan olsa hak veririm. Ama hiç ceza almaması gibi bir durum olamaz.
burada tuhaf bır durum var belki adamın kutsalı annesı babası neden suresız ban yemezde normal dıne sovunce ban yer ?

ben belkı peynıre tapıyorum abı adam peynırıme kufur ettı yada baska bırsey olsun bu peynır olmasın benım bu konuda fıkrım farklı olarak dını değerlere kufurun suresız ban yenmemesı taraftarıyım ınandıgın allah bısey demıyor kalkıp bekcılık yapıp sen kolluyorsun acızlestırmeye calısıyorsun bu yaptıgın hareketle neyse :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

KraToSs yazdı: 02 Nis 2018 10:57
Twingo yazdı: 02 Nis 2018 10:50 Yöneticiye edilen küfürlerde normal oyuncuya edilmiş gibi işlem görüyor zaten. He sen dinine kitabına vs. vs. Söversin o zaten kime neye etsen sınırsız Ban sebebi. Ayrıca şöyle düşün gerçek hayatta bu sebepten adam vurup öldürsen yine ceza alırsın. Ama tahrik hafifletici bir sebep sayılsa en fazla cezanda indirime gider. Desen ki bu gibi durumlarda atıyorum cezası 7 gün susturma olan kişinin cezası indirme gidip 5 gün falan olsa hak veririm. Ama hiç ceza almaması gibi bir durum olamaz.
burada tuhaf bır durum var belki adamın kutsalı annesı babası neden suresız ban yemezde normal dıne sovunce ban yer ?

ben belkı peynıre tapıyorum abı adam peynırıme kufur ettı yada baska bırsey olsun bu peynır olmasın benım bu konuda fıkrım farklı olarak dını değerlere kufurun suresız ban yenmemesı taraftarıyım ınandıgın allah bısey demıyor kalkıp bekcılık yapıp sen kolluyorsun acızlestırmeye calısıyorsun bu yaptıgın hareketle neyse :')
Toplumun belli bir kesiminin benimsemiş olduğu değerlere küfür zaten sınırsız Ban alıyor. En bariz ve yakın örnek olarak onu verdim. Eğer ıspatlarsan peynire taptığını cezası ona göre verilir. Bu sadece din değil siyasi, kültürel ve ırk gibi durumlarda da geçerli. Ana-baba durumunda ise küfürün şiddetine bakılmaz zaten. Ayrıca ana-babana tapıyorsan durum ayrı.
Resim
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Arkadaşlar okuma yazmanız var mı sizin? Ben size tahrik durumundan küfür olmayan taciz durumundan bahsediyorum yöneticiye küfürden bahsediyorsunuz tuhafsınız. “Dün annenle kaldım.”desem kim susturacak beni? Ama tahrik olursunuz değil mi?
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
PerfectStorm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PerfectStorm »

ikv oyunu herkese karakter verdiği halde oyunda çok fazla karaktersiz insan bulunmakta...
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Baltalilah yazdı: 02 Nis 2018 09:54 Küfür aciz insan işidir.
Bazen hakeden insanlar var

“Genel Etkileşim” sayfasına dön