KARAKÖY GENEL İNCELEME VEDA
KARAKÖY GENEL İNCELEME VEDA
Merhaba karaköy gelen pakette kıyafetler ve silahlar çok kötü büyücü gördüğümde bile ben bu savaşçıdan fark ne diye düşündüm.Farkı oyuncuların karakterinleri ayıramadım.Sınıfların giysileri aynı oyuna pvp sistemi gelir diye düşündüm.Tam bir hayel kırıklığı element sadece hasar ateş ve max hasar belliki üzerinde durmamamışlar.Eminönündeki fareleri kopyala yapıştır yapmışlar.Yani oyunda 49 lvl 59 lvl arasındaki fark göremedim.Hatta 49 lvl eşyalar daha güzel asa ve silahlar oyuna artık ciddi miktirda para yatırmak gerekiyor.Tamam yatırdın sonra ne oldu max hasar aynı yine 49 lvl vs gibi aynı oyunda tek üretim zorluğu hoşuma gitti.Ama ben o çirkin kıyafetleri için ciddi meblalar ödedim.Noldu basit 2 tane ezik beni yine kesti.Burada element sistemi gelmeydi saldırı savunma ön plana çıkmalıydı.Keza yönetim çok ilgisiz oyunun başı boşmu anlamadım.Denemek için farabi yüzük attım.1 seneyi geçti.Hale ortada yok.Yani daha napıyım oyunu ben bu oyuna çok şans tanıdım.Karaköy bir nebze sıkıntılar çözülür dedim.Daha beter oldu.Oyun Boşlar yetersiz millet millet boş kaçırıyor.Emek hırsızlığının önünü açtılar.Üretim zorluğu olabirdi.Emeğinin karşılığı alamıycandan boss yetersiz olduğundan oda hoşuma gitmedi.Ses efektleri başarılı naylon ve makro kullanımının önüne geçmediniz.Geç gelen adalet adalet değildir.İstanbul kıyamet vakti için karaköyle çok güzel bir hikaye oldu.derindeki sırdan bu yana baktığımda oyun nasıl oynayamayacanı gördüm.İkv camiasına teşekkür ederim.Veda zamanı 
Re: KARAKÖY GENEL İNCELEME VEDA
Oyun kendini yenilemiyor.Aynı şeyleri ısıtıp önümüze koyuyor.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
5 yil daha akce alin, zirh ve asalari uretmek icin yillarca oyalanin diye getirilmis bir bölge
- Kskberkay
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Börteçin
Bende bırakma adayları arasındayım iyice soğudum bu son olanlardan sonra en basiti hiç bir oyunda emeğin çöp olmazken bizim ikvde nedense sistem böyle.Daha iyisi çıkar onu üretirsin ama ondan önceki item değerini kaybetmez çünkü gücü ona yetebilecek arkadaşlar var aramızda gibi gibi bir çok sebep mevcut.Bırakmak en iyisi
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
StormRage
Beyazköşk sunucusu