Merhabalar bilindiği üzere bölge geleli 1 ay olmuşken şu an gerek Forum üzerinden,gerek sunucularda ortak tek bir şikayet BOSS kaçırılmaları.Gerçekten her sunucuda aynı durumdan muzdarip 2 tane ''KLANSIZ'' ve 49 seviye boş karakterler yüzünden onlarca oyuncu mağdur durumda.Bu hasta ruhlu oyuncuların,akşam olup işten gelen insanların oyununu zehir etme hakkı kesinlikle olmamalı.Tam aksine bunlar sadece oyunculara değil oyunada zarar veren şeyler.Ve artık buna dur denilmez ise felaket kapıda.
İKV Ekibinin bu kanayan yaraya ilaç olması şart.
Günlerdir Forum'u takip ediyorum ve herkes Nara yeteneği şöyle olsun,bosslar böyle olsun diye yorum katıyor.Fakat bunların gerçekleşmesi çok uzak bir ihtimal gibi görünüyor.Bugün destek ekibine iletmiş olduğum çok makul bir öneriyi sizlerle paylaşmak ve destek olmanızı istiyorum.
Bilindiği üzere daha önceden bir REHBER ekibi oluşturulmuş ve bu oyuncular oyun içerisinde yeni başlayan ya da zorlanan oyunculara yardım etmek için görevlendirilmişti.Şimdi ise yine aynı sisteme benzer,sunucuların yoğunluğuna göre sicili temiz,objektif kişileri görevlendirerek oyun içerisinde kısa bir sürede art niyetli BOSS kaçıranları temizleyebilirsiniz.
Bunun haricinde destek ekibinin 'Oyuncu Hata Kullanım' kısmınada biraz takviye alınarak bu sorunu olabilecek en aza indirmek sizlerin elinde.
Hiç bir zaman kendini bilmez insanların,diğer insanların zamanına,hakkına girme lüksü yoktur.Oyunda 'No Name' olup tek amacı tahrik,zihni şiddetle dolu bu insanların topluma yararı olmadığı gibi oyunumuzada bir yararı bulunmayacaktır.Sizler elinizdeki sizi seven,yardımcı olmak isteyen oyunculara odaklanırsanız daha çok gönül fethedersiniz.
Bu öneriye destek veren arkadaşlar destek bölümünden aynı şekilde mesaj atarlarsa 'İKV sizlerin isteği ve önerilerini dikkate alarak ilerler' vizyonunu benimsemiş Yönetim Ekibine seslerinizi daha iyi duyurmuş olabileceğiniz kanaatindeyim.
Şimdiden yorumlara ve desteklerinize açığım.Sağlıcakla kalın..
BOSS Şikayetlerini Minimuma İndirecek Öneri !
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: BOSS Şikayetlerini Minimuma İndirecek Öneri !
Önerin dikkate alınir inşallah
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Aynısını yazdım inanır mısın geçen hafta gelen cevap şu şekildeydi."Öneriniz için teşekkürler fakat şuanda böyle bir uygulama düşünülmemektedir."
Bende aynısını diyorum ver yetkiyi güvenilir adamlara ver Rehber tagını temizlesinler ortalığı hiç olmadı İkv destek ekibinde ticket okuyan bi sürü adam var ver onlara yetkiyi artık kalıcı çözümler getirilmelidir
Bende aynısını diyorum ver yetkiyi güvenilir adamlara ver Rehber tagını temizlesinler ortalığı hiç olmadı İkv destek ekibinde ticket okuyan bi sürü adam var ver onlara yetkiyi artık kalıcı çözümler getirilmelidir
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Lodos Avcıları
çok güzel yazmışsın ancak burada çürüyecek bu yazın geçmiş olsun geçmişimize.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Suistimal edilir cogu kisi caninin istedigini boss kacirmaktan banlar tarafli davranir kendi loncasinin kestigi bosslarda yer alir.Yil 2018 objektif sadece bir cumle olarak kaliyor artik.

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Bu yazı ve bu konu 3 4 gün sonra 3. 4. Sayfalarda olmuş olacakParlementxx yazdı: ↑31 Mar 2018 08:43 Suistimal edilir cogu kisi caninin istedigini boss kacirmaktan banlar tarafli davranir kendi loncasinin kestigi bosslarda yer alir.Yil 2018 objektif sadece bir cumle olarak kaliyor artik.
-
- İskele Babası
Yönetim neden onları temizlesin ki?Onlar bu oyundan kazanç sağlıyor.Her bir oyuncu maddi anlamda bir getiri.Oyundan uzaklaştırma çok aşırı durumlarda yapılıyor yani biraz boşa hayal olmuş seninki
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Academy Of War
Boş ve klansız karakterlerden bahsediyorum.Ne bir eşyaları var,ne akçe ile isim değişikliği,silah yükseltme gibi ürünler var.Kaldı ki bunlar oyuna maddi katkı sağlıyor da 18 Kişi toplanan,aktif ve sürekli alışveriş yapan oyuncular katkı sağlamıyor mu ?Singleplayer yazdı: ↑31 Mar 2018 18:01 Yönetim neden onları temizlesin ki?Onlar bu oyundan kazanç sağlıyor.Her bir oyuncu maddi anlamda bir getiri.Oyundan uzaklaştırma çok aşırı durumlarda yapılıyor yani biraz boşa hayal olmuş seninki
Olaya senin gözünle maddiyat olarak bakıldığında bence BOSS kesenleri oyundan kaybetmek daha çok zarar vermez mi ?
Herşeyi geçtim huzur varken maddiyat mı ön plandadır ? Huzur olmadıkdan sonra maddiyat olur mu ?
XXCEZAXX