Madenlerin yer değiştirmesi
- Chaqmaxsheytan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: <Academy Of War>
Madenlerin yer değiştirmesi
Hadi eyvallah madenlerin yer değiştirmesine alıştık ama bu nedir bir çok maden duvarın içerisinde ve denizde kalıyor çekemiyoruz bu nedir ya denizde maden çıkıyor

Re: Madenlerin yer değiştirmesi
Bu doğruysa yer yerinden oynar hiç güleceğim yoktu 
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
3 4 tane böyle konu açıldı. Demek ciddi sorun
- Chaqmaxsheytan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: <Academy Of War>
Evet ne yazık ki bu durumda tüm madenler ya denizde çıkıyor ya da herhangi bir duvarın içerisinde çıkıyor yanına dahi yaklaşamıyoruz çekemiyoruz komedi gibi bir şey her işleri yarım hiç bir zaman tam işlerini göremedim yöneticilerin
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Yarı çapı dahilinde almak olayı cidden büyük sorun ya. İçine girmeden madeni alamıyorum mesela. Cok kotu bir sistem yapmışlar maden ler hakkındaChaqmaxsheytan yazdı: ↑31 Mar 2018 07:46 Evet ne yazık ki bu durumda tüm madenler ya denizde çıkıyor ya da herhangi bir duvarın içerisinde çıkıyor yanına dahi yaklaşamıyoruz çekemiyoruz komedi gibi bir şey her işleri yarım hiç bir zaman tam işlerini göremedim yöneticilerin![]()
![]()
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
Yakında düzeltilir arkadaşlar kaplama dışına çıkma ihtimali olan madenleri düzenlerler. Gayet iyi bir uygulama oldu içine girme mevzusu da gayet iyi bırakıyorlardı karakterleri saatlerce bedavadan maden çekiyorlar.
Yeri her sefer değiştiği için zaten alamazlardı diye düşünüyorum. İçine girmek biraz abartı olmuş.EasyGameEasyLife yazdı: ↑31 Mar 2018 14:23 Yakında düzeltilir arkadaşlar kaplama dışına çıkma ihtimali olan madenleri düzenlerler. Gayet iyi bir uygulama oldu içine girme mevzusu da gayet iyi bırakıyorlardı karakterleri saatlerce bedavadan maden çekiyorlar.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Adamlar, makrocular için , 3 yol bulmuş. 1 güvenlik kodu 2 maden yarıçap sistemi 3 maden yer değiştirmesi ama sadece güvenlik kodu olayı da bitiriyorrrrr sistemi . 2 ve 3 gereksizTOLGARDA yazdı: ↑31 Mar 2018 18:14Yeri her sefer değiştiği için zaten alamazlardı diye düşünüyorum. İçine girmek biraz abartı olmuş.EasyGameEasyLife yazdı: ↑31 Mar 2018 14:23 Yakında düzeltilir arkadaşlar kaplama dışına çıkma ihtimali olan madenleri düzenlerler. Gayet iyi bir uygulama oldu içine girme mevzusu da gayet iyi bırakıyorlardı karakterleri saatlerce bedavadan maden çekiyorlar.
- hergele974
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
MaHKuMII yazdı: ↑31 Mar 2018 20:21Adamlar, makrocular için , 3 yol bulmuş. 1 güvenlik kodu 2 maden yarıçap sistemi 3 maden yer değiştirmesi ama sadece güvenlik kodu olayı da bitiriyorrrrr sistemi . 2 ve 3 gereksizTOLGARDA yazdı: ↑31 Mar 2018 18:14Yeri her sefer değiştiği için zaten alamazlardı diye düşünüyorum. İçine girmek biraz abartı olmuş.EasyGameEasyLife yazdı: ↑31 Mar 2018 14:23 Yakında düzeltilir arkadaşlar kaplama dışına çıkma ihtimali olan madenleri düzenlerler. Gayet iyi bir uygulama oldu içine girme mevzusu da gayet iyi bırakıyorlardı karakterleri saatlerce bedavadan maden çekiyorlar.
cekmeyin arkadaş ac gibi maden cekiyosun