Tılsım sunucusu
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Tılsım sunucusu
Maden için nick actim. Acaba iyi mi ettim . Lodos ve arzlarda hangisi üstün orda. Karaköy de yaratık yerine meteordaki gibi klan savaşları çıkıyor mu .maden durumları nasıl . Herkes aç kurt gibi saldırıyor mu . Boss kaçırma var mı . Loncalar kendi loncalari dışındakilere embesilce baktığı gibi bir durum var mı . Yönetici geliyor mu . Geliyorsa ne yapıyor. Bölgeden kralcilik yapan var mı . Boss larda kolay kesiliyor mu . İnsanlar birbirlerine değer veriyormu...sorularına cevap istiyorum . Teşekkürler
- FURKANBEYYY
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: BEY
Re: Tılsım sunucusu
Arz ve lodos eşit gibi bir şey zaten kalabalık olmayan bir sunucu, oyunda olan sınırlı sayıdaki kişiler de birbirine çokça saygılı, çok güzel bir sunucu. Fakat her sunucuda oldugu gibi boss kaçıran 1 kişi var maalesef, videoları var bir sürü ama bir türlü ben yemiyor nedense (!)
- Sariyerli
- Zincir Bozan

- Lonca: KURT LONCASI
Boss kaçıran heriften başka bir sorunu olmayan sunucu.
Furkanbeyin dediği gibi herkesin herkese saygılı olduğu bir yer.
Klan konusunda sıkıntı sıfır kardeşim. En kısa yoldan şöyle anlatayım karaköy güncellemesi geldi geleli rakip klandan kimse bana dalmadı ya da rahatsız etmedi.
Furkanbeyin dediği gibi herkesin herkese saygılı olduğu bir yer.
Klan konusunda sıkıntı sıfır kardeşim. En kısa yoldan şöyle anlatayım karaköy güncellemesi geldi geleli rakip klandan kimse bana dalmadı ya da rahatsız etmedi.
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: A. H. H
bugün itibari ile orda da çar açtım hayırlı olsun. arz klanında cokguzel muhabbet yaptım