Oto cevap ve dikkate dahi almama!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hecatomb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ça R Şı

Oto cevap ve dikkate dahi almama!!!

Mesaj gönderen Hecatomb »

Merhabalar malumunuz yeni eklenti paketinin oyuncular ile kavuşması eski yeni birçok oyuncu zamanını oyuna ayırarak aktif oluyor bu kadar oyuncunun içindede kendini gizleyen bazı çakal sürüsü var malum boss kesimi bütün sunucular için zor olmakla birlikte hayal olacak saat kaç olursa olsun bos kaçıranlar oyunda bulunuyor gecen gece 3 grup 6 şar'dan 18 kişi gecenin 3'ünde hakir kesmeye gidiyoruz belki oyunda olmaz diye ama ne nafile 4 kişi bütün bölgeyi deparla dolanıyor buda herkesin canını sıkmakla birlikte oyunu bırakma seviyesine götürüyor biz oyuncuları ben bunu yazarken bir umut bir önlem alınabilir diye temennide bulunuyorum herkes gibi bende fikrimce beynimde teoriler kurup ne gibi bir önlem alınabilir diye beyin fırtınası yaptım ve bazı fikirler oluştu kafamda 1. Olarak'tan savaşçının nara yeteneğine belli bir hasar dan sonra hiç hasar almamış bir tankın boss'u üstüne çekememesi geldi Örnek olarak tank hs verip 50 bin veya 100 bin hasar verdirip dışarıdan gelen bir tank onu naralayıp alamayacağı. 2. Olarak bossları farklı yerlere çekmek mesela büyük büyücüyü katlı otopark diye bir yer yapıp menzilsiz bir şekilde orada kesmek, binaların birinin üstünde gbz kesmek, Hakir'i güdümlü balon gibi birşey yapıp onda kesmek veyahutta bütün bossların içinde bulundugu grup bölgesi gibi ama 6 kişi olma şartı ile 3-5 grubun girebileceği kapalı alanlara çekmek burda'ki canavarların canı 2 katı olup zor olsun 3. Olarak'ta geçiş kapıları yapılabilir oda 6 şar'lı grup olmak şartı ile 3 grup vs. geçebileceği kapılar yapılabilir büyük büyücü otoparkın içinde kesilmek şartı ile dışarıdan çekilmeden içerisinde kesilebilir otoparkın içindeki logar'ıda dışarı çekip logar'ın içindeki komiser'e giriş kapısında en az grupta 3 kişi olma şartı ile girişe açık olması olarak düşündüm inşallah emek verip zaman ayırıp yazdığım bu yazıyı okuyup bu ve bu gibi fikir yollayan oyuncuların fikirlerinden yararlanarak bir önlem alınır hangi modaratör veya geliştirme ekibinden biri bu yazımı dikkate alırsa teşekkürlerimi sunuyorum saygılar. Teşkilat PERSECUTION

Cevap ise;
Merhaba,

Bahsettiğiniz durumu ekran görüntüsü veya video alarak Oyuncu Hata Kullanımı birimine iletirseniz ilgili kişi veya kişiler hakkında gereken incelemeleri ve takibi başlatacağız.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Ne kadar uğraşsak fikir beyan etsek boş.
PERSECUTION
PERSECUTİON
Persecutionşifa
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oto cevap ve dikkate dahi almama!!!

Mesaj gönderen 0LIVERA »

bu biraz 39 zamanı exolos'ları kesmeye döndü sanki başında 10-15 kişi kim vurursa onun item düşürme şansı oluyordu.

çokta farklı değil suanki sistem aksine ben kesemiyorsam kimse kesemesin modun'da ki banlanma gibi bir şey yok.

59 level karakterimle bana 15 kişi saldıran loncaya karsılık çıktım klandan hadi gelinde kesin ne kesebiliyorsunuz diye bekliyorum.

zevk için yapanları bilemem fakat haklı bir sebep ile kacıranların sonuna kadar arkasındayım.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Kskberkay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Börteçin

Mesaj gönderen Kskberkay »

İlk önce hol ve karaköydeki sürekli kritik hata alımının bir düzeltilmesi gerek.Boss kaçırmalardan daha önemli bir konu bana göre.Sırf bu sebepten ikvye 1 aydır çok nadir giriyorum ve girdiğimde de 1 saat durmadan çıkıyorum.
2. Olarak boss kaçırmaya önlem olarak sığınakların geldiği zamanda ki gibi bosslar örse kadar geliyordu fakat onun gibi olmadan bossların menzili bir hayli arttırılması daha mantıklı tabi ki örse götürmemek kaydı ile😆Bunun yanı sıra senin bahsettiğin gibi belli bir hiddetten sonra dışarıdaki bir kişi bossu çekemeyebilir böyle bir düzenlemede bu sorunu kökten çözebilir
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Sizin de suçunuz var insanlar ile iyi geçinmiyor sizinkiler. Sürekli olarak bosslarınız kaçırılıyor. Adamlar bos kaçırmayı bi kenara bırakmış resmen siz oyun oynamayın diye uğraşıyor. Şahsen 3 gündür boss kesimlerindeyim 1 defa bile boss um kaçmadı.

Yapacakları iş o kadar zor değil ama emin olmak istiyorlar, dilersen 1 hafta er meydanı ve slot kesimi ile ilgilen sonrasında tam bir çözüme ulaştırıp oyuna tekrar detay güncellemesi yaparlar.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen besiktasask »

Bazen bir şeyler, biz değişene kadar değişmez.

-Hei-
Resim
Kullanıcı avatarı
xANARCHYx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xANARCHYx »

Eö sunucusunda İşbankasıatm ve Ölümsüzmelek isimli kullanıcıları fotolarla şikayet etmeme rağmen halen geri cevap alamadım :) Siz yine iyi oto cevap almışsınız :)
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Kskberkay yazdı: 30 Mar 2018 15:07 İlk önce hol ve karaköydeki sürekli kritik hata alımının bir düzeltilmesi gerek.Boss kaçırmalardan daha önemli bir konu bana göre.Sırf bu sebepten ikvye 1 aydır çok nadir giriyorum ve girdiğimde de 1 saat durmadan çıkıyorum.
2. Olarak boss kaçırmaya önlem olarak sığınakların geldiği zamanda ki gibi bosslar örse kadar geliyordu fakat onun gibi olmadan bossların menzili bir hayli arttırılması daha mantıklı tabi ki örse götürmemek kaydı ile😆Bunun yanı sıra senin bahsettiğin gibi belli bir hiddetten sonra dışarıdaki bir kişi bossu çekemeyebilir böyle bir düzenlemede bu sorunu kökten çözebilir
+1 katılıyorum dostum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön