Oyuna Tek başına başlayan kişi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Oyuna Tek başına başlayan kişi

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Adrianalima yazdı: 27 Mar 2018 19:01 Oyuna yeni baslayan yok dert etme
Öyle son zamanlarda oyna yeni başladım
Bana yardım et diyen gördün mü ? Yooooook
Kullanıcı avatarı
aLone96
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aLone96 »

valla işi zor
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

yeCs yazdı: 27 Mar 2018 21:13 Yaklaşık 100 lira harcayarak 1 ay sonunda oyunun (şu anda )en güçlü karakterinden birine sahip olabilecek kişidir. (Savaşçı Karakter Açarsa)

Şöyle ki Karaköy'e giriş yapmak için 15 ve 25 seviyelik görevleri yapması gerekiyor. Bu 2 görevi 1 günde yapabilir. Zaten Labirentte hep birileri oluyor. İlla ki phi'yi kesmek için gruba alırlar..

Bu 2 görevi 1 günde yaptıktan sonra marketten EXP arttırıcı alarak kademesine uygun bölgelerde 49 seviyeye kadar kasar .. 25 seviyeden 49 seviyeye kadar da 1 günde çıkar . Yani 2 günde rahatlıkla 49 seviye olarak Karaköy'e giriş yapabilir . Karaköy'e girdikten sonra Kendisi bir lonca kurup (1495 Akçe) Sarraf ve Lokman Arttırıcı alır (Loncası için 5380 Akçe , kendisi için 2900 Akçe) .. Daha sonra günde 6 saatini ayırarak Maden çeker . Anka veya Meran sunucularında madenler genelde boş. Oralarda 6 saatte rahatlıkla 400m ' lik maden toplayabilir. Bugün Köşk'te bile (Dolu olmasına rağmen) 2 saatte 200m ' lik maden topladım (2 Ytt , 2 painite ve bol sayıda 1.saf ) .

Her gün yaklaşık 500m ' lik maden toplayarak 1 ayın sonunda 12-15 Milyar arasında para kasar. Ardından bu nakit'le istediği sunucuya gider , istediği gibi takılır. Günde 500m'lik maden toplamakta gerçekten zor değil. Sadece ortalama 6 saati ve sabrı olması gerek insanın :)

:') adam senin gibi 5-10 yıldır bu oyunu oynuyor değil mi?

Biride yukarıda illaki bulur demiş bulur bulur merak etme kendi derdine düşmeyen biri bulacak ve yardım edecek değil mi?

Philetheos başında 3 kişi, dev ana başında 2 kişi olacak bunları yapmak için Debelenip duracak değil mi?
Mesela junon, kenan, kadim, solucan gaffar görevlerini falan söylemiyorum bile

O saydığın madenler konusuna gelirsek seviye kasmayı falan geçmesi lazım sadece maden dolaşması ve diğerleri ile mücadele etmesi lazım. Ki bu fiyatlarda zaten düşücek bu oyuncak asalarla umarım sıkılmazsınız kral da olsan oyunun en zengini de olsan 2v1 kaybedeceksin çünkü sistem bitmiş.

Oyuna yeni başlayan biri zaten bu ne diyip sövüyor ardından f4 atıyor.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SARRAFIII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yni Bir yüz

Mesaj gönderen SARRAFIII »

Yeni oyuncu gelmesini amaçlamayan mevcut oyuncu kitlesinide pek tutamayacak bir bölge geldi.Sonumuz hayrola inşaAllah 😊
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

SARRAFIII yazdı: 28 Mar 2018 14:57 Yeni oyuncu gelmesini amaçlamayan mevcut oyuncu kitlesinide pek tutamayacak bir bölge geldi.Sonumuz hayrola inşaAllah 😊
Boss kacirmalari olmasa güzel bir güncelleme aslinda
Kullanıcı avatarı
Medikal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Medikal »

yeCs yazdı: 27 Mar 2018 21:13 Yaklaşık 100 lira harcayarak 1 ay sonunda oyunun (şu anda )en güçlü karakterinden birine sahip olabilecek kişidir. (Savaşçı Karakter Açarsa)

Şöyle ki Karaköy'e giriş yapmak için 15 ve 25 seviyelik görevleri yapması gerekiyor. Bu 2 görevi 1 günde yapabilir. Zaten Labirentte hep birileri oluyor. İlla ki phi'yi kesmek için gruba alırlar..

Bu 2 görevi 1 günde yaptıktan sonra marketten EXP arttırıcı alarak kademesine uygun bölgelerde 49 seviyeye kadar kasar .. 25 seviyeden 49 seviyeye kadar da 1 günde çıkar . Yani 2 günde rahatlıkla 49 seviye olarak Karaköy'e giriş yapabilir . Karaköy'e girdikten sonra Kendisi bir lonca kurup (1495 Akçe) Sarraf ve Lokman Arttırıcı alır (Loncası için 5380 Akçe , kendisi için 2900 Akçe) .. Daha sonra günde 6 saatini ayırarak Maden çeker . Anka veya Meran sunucularında madenler genelde boş. Oralarda 6 saatte rahatlıkla 400m ' lik maden toplayabilir. Bugün Köşk'te bile (Dolu olmasına rağmen) 2 saatte 200m ' lik maden topladım (2 Ytt , 2 painite ve bol sayıda 1.saf ) .

Her gün yaklaşık 500m ' lik maden toplayarak 1 ayın sonunda 12-15 Milyar arasında para kasar. Ardından bu nakit'le istediği sunucuya gider , istediği gibi takılır. Günde 500m'lik maden toplamakta gerçekten zor değil. Sadece ortalama 6 saati ve sabrı olması gerek insanın :)
bi insan bu kadar boş konuşabilirmi yahu bu kadar olmaz ki başlığa bak öncee
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Medikal yazdı: 28 Mar 2018 18:20

bi insan bu kadar boş konuşabilirmi yahu bu kadar olmaz ki başlığa bak öncee
Böyle yorumlar görünce okumadan alıntı yapıp +1 yapıyorum .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön