Kaş yapayım derken göz çıkarmak
-
Motiejunas
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kaş yapayım derken göz çıkarmak
Bir kaç sene önce oyunu bırakmış veya tek tük oynayan insanları karaköyü görebilmesi için görevsiz girişi getirdiniz ama bu sürekli oynayan oyunculara engel oldu karaköy anonim 49 level klansız karakterlerle doldu görevsiz giriş yapan oyuncular görev alamadıktan sonra karaköye girmenin mantığı ne ? Adamlar her bossun başına 4-5 çar parketmiş canı sıkılan kaçırıyor
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Re: Kaş yapayım derken göz çıkarmak
Hocam bu adam karakoye giris gorevini yapar bu sefer de o zaman kacirmaya devam eder, kocaman harita çizilmiş goremeyenlerin olmasi cok buyuk eksiklik olurdu, degistirilmesi gereken giris izni degil, bosslarin kolay kacmamasini saglamaktir bence
-
Adrianalima
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
Bosslara kabak gibi ortaya koyan yonetim herhalde millet birbirini yesin diye bunu yapti harbi diyorum bunlar bunu kasitli yapmadiysa bisey bilmiyorum
karaköy geldikten sonra ilk kez boss kesimine gittim bugün gbz yani o kadar'da zor değil tam 4 kere 0 canda kaçtı.
kusura bakmayın ama bi andaval maden çekeceğim diye patt deparlayıp menzile girip kaçırdı bir başka andaval çarı oradan çek kardeş dememize rağmen iplemedi 1 canda gir çık yaptı kaçtı bir diğer andaval ise, aynı şekilde naralayıp kaçırdı bir başka andaval ise maden çekme ayağına geldi 10 canda kaçırdı,şimdi soruyorum bu andavallar mı suçlu yoksa saygı değer ikv yönetimimi yolun ortasına boss koyarsan olacağı budur.
O zaman görev yapanlar girdiği zaman da aynı şey olacaktı demek bu
kocaman haritamı boş yapma birader harita normal derecesinde
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H