büyük değil

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
iktop12
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

büyük değil

Mesaj gönderen iktop12 »

karaköy büyük değil ve asonsör görevleri var resmen şaka gibi giriyorsun büyük biryer bekliyorsun sırf herifle konuşmak icinmiydi ufacık oda modellenmiş sırf herifle konuşmak icin insan orayı büyültüp yaratık kouardıda item kasardık
Kullanıcı avatarı
xHOZANx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Mekanik

Re: büyük değil

Mesaj gönderen xHOZANx »

Kardeş başka başlık bulamadın mı ? Forumu haydar dümen köşesine çevirmişsin
Değerli bir insan öldüğünde ona üzülmeyin, onu kaybeden topluma üzülün.
DEFDERiKEBİR(Anka)
İBNiŞİFA(Teşkilat)
VıNDeX(Teşkilat)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

iktop12 yazdı: 27 Mar 2018 15:21 karaköy büyük değil ve asonsör görevleri var resmen şaka gibi giriyorsun büyük biryer bekliyorsun sırf herifle konuşmak icinmiydi ufacık oda modellenmiş sırf herifle konuşmak icin insan orayı büyültüp yaratık kouardıda item kasardık
Karaköy un en büyük şirketi Galata Rats Club'ın sahibinin ofisinde çar kasman için yaratık mi olacaktı?
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

iktop12 yazdı: 27 Mar 2018 15:21 karaköy büyük değil ve asonsör görevleri var resmen şaka gibi giriyorsun büyük biryer bekliyorsun sırf herifle konuşmak icinmiydi ufacık oda modellenmiş sırf herifle konuşmak icin insan orayı büyültüp yaratık kouardıda item kasardık
İnsanlar bu yüzden diğer insanlarla sağlıklı iletişim kurmak için bir dil öğreniyorlar, sana da tavsiye ederim.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

Aklından bu saçma düşünceyi geçirmen bile yanlş ':) ':)
Resim
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

vallahi betada o asansörü ve zeplini görünce ve o girişleri görünce demiştim ki "kesin buralara girip buradada savaşıcaz.antrepo gibi bölgeler olmalı bunlar,bölge çok büyük !!! " diye düşünmüştüm.
Sonra içine girdim o ney laa ?
bütün hayallerim yıkıldı.artık bölge banada küçük geliyor.zaten betada heryerini gezmişiz.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

turkoxHAMSTER yazdı: 27 Mar 2018 15:41
Karaköy un en büyük şirketi Galata Rats Club'ın sahibinin ofisinde çar kasman için yaratık mi olacaktı?
Sesli güldüm 😂
Kullanıcı avatarı
Kskberkay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Börteçin

Mesaj gönderen Kskberkay »

xHOZANx yazdı: 27 Mar 2018 15:40 Kardeş başka başlık bulamadın mı ? Forumu haydar dümen köşesine çevirmişsin
Güldürdün😂😂
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

MaHKuMII yazdı: 27 Mar 2018 17:48
turkoxHAMSTER yazdı: 27 Mar 2018 15:41
Sesli güldüm 😂
Ahahahha hamam bocegi(51)
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
bboy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen bboy »

xLuCaGox yazdı: 27 Mar 2018 17:08
İnsanlar bu yüzden diğer insanlarla sağlıklı iletişim kurmak için bir dil öğreniyorlar, sana da tavsiye ederim.
Ben de sana tavsiye etmek istiyorum keza acayip bir anlatım bozukluğu yapmışsın. En güldüğüm de kendini gülünç duruma zorla düşürenler oluyor.
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki. Pembemsi, griden iyidir her şekilde.

Oyundan bir süreliğine uzaklaşmış, geri dönecek, bilinçli oyuncu :)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön