Boss kaçırma çözüm önerisi
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Boss kaçırma çözüm önerisi
Kolay gelsin arkadaşlar lafı hiç sağa sola yaymadan konuşacağım.Bana kalırsa bu olayı durdurmak için yapılacak en pratik çözüm boss'u yeşil ve kadim hidra kapısı gibi butonla girilebilecek bir platform şeklinde ayırmak.Bunun başka bug'lara veya diğer sorunlara yol açmayacağı da garanti değil ama en pratik çözümü bu gibi görünüyor.Bossun tam kaçırma kısmında giriş çıkışlar olacak ve dışarıdan yetenek kullanılması mümkün olmayacak.Başka türlü bu kaçırma zırvalıklarından kurtulmak pek mümkün değil.

-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Re: Boss kaçırma çözüm önerisi
Hocam ne diyorsunuz Allah aşkına ya? İçeri kimler girecek peki, kesim yapılması ayetle kararlaştırılmış bir grup mu?
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
Bu dediklerin hocam imkansız ve gereksiz bişey KARAKÖYE Girişi zorlaştırcaklar 49 level kp çarlarıyla kaçıranlar daha kaçırabilceklermi sanıyosunDeathless yazdı: ↑27 Mar 2018 17:10 Kolay gelsin arkadaşlar lafı hiç sağa sola yaymadan konuşacağım.Bana kalırsa bu olayı durdurmak için yapılacak en pratik çözüm boss'u yeşil ve kadim hidra kapısı gibi butonla girilebilecek bir platform şeklinde ayırmak.Bunun başka bug'lara veya diğer sorunlara yol açmayacağı da garanti değil ama en pratik çözümü bu gibi görünüyor.Bossun tam kaçırma kısmında giriş çıkışlar olacak ve dışarıdan yetenek kullanılması mümkün olmayacak.Başka türlü bu kaçırma zırvalıklarından kurtulmak pek mümkün değil.

-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bosuna konu acip duruyorsunuz hic bir degisiklik olmayacak 
- Crayz
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: < A Ra F >
Adı üstünde"açık bölge".Siz açık bölge diyince ne anladınız ?
- alisasmaz17
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: A R I
Aynen bahsettiğin gibi görevlerini yapabilenler girebilecek ve dışarıdan bir etki olmayacak.Fakat kolaylaştırılması ise bu olası öneriyi olanaksız kılıyor.Önce kolaylaştırıp sonra zorlaştırmak nasıl olabilir hatalarının farkına nasıl varabilerler bilemiyorum.Bu gibi kaçırma durumlarını oyuncu hata kullanıma bildirilmesi gerektiğini haklarında cezai işlem uygulanacağını belirttikleri halde bu sözlerinin arkasında durmayıp çeşitli kelimelerle geçiştirmeye çalışmak nasıl bir zihniyet anlamış değilim.Eğer bir söz söylüyorsan yapabileceğin bir söz olsun yapamayacaksan o sözleri sarf etmeyeceksiniz Sayın Yöneticiler saygılarımla selamlıyorum sizleri /alkış
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Şeflerin bir yere kapatılması o atmosferi etkisiz kılar oyunun hikaye örgüsü bunu gerektiriyor ne yazık ki
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Niye mısır çarşısı gibi küçücük bir yerin içine 2 tane sığınak yerlestiriyorlar da bir ilçenin içine mi tikmayacaklar bu bosslari ?Thrashmetal yazdı: ↑27 Mar 2018 17:47 Şeflerin bir yere kapatılması o atmosferi etkisiz kılar oyunun hikaye örgüsü bunu gerektiriyor ne yazık ki
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Ya bu adamlar iceri girer ve senin bossunu kacirir, cozum map veya oyuncu duzenlemesinde degildir. Çözüm yaratiklarin hiddetleri veya nara yeteneginin duzenlenmesidir