ikv bu mu yani GM'ler lafım sizlere

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
iflisinruyasi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ikv bu mu yani GM'ler lafım sizlere

Mesaj gönderen iflisinruyasi »

Daha önce oyun zevk verdiği için oynayrdık. Şimdi şu BOSS kaçıranlar yüzünden sinir hastası olup çıkcaz. Adamlar lonca şeklinde gelip boss kaçırıyorlar niye ki başkası bosslarını kaçırmış. Şuan bu dakika oyunda boss kaçırılıyor. Bu insanlar eskiden bu şekilde oyunda kavga hakaret küfür vs. etmezlerdi. Sizin yaptığınız rekabet yarışı ve şu boss kaçırma olayına çözüm bulamayışınız oyunu bu hale getirdi. Adam hiç zorlanmadan tek tuşla yarım saatte kesmeye çalıştığımız boss u kaçırıyor. Oyunda Emek bu mu yani. Bence emek bu değil buna (Emek hırsızlığı denir) Evet hırsızlık başka bir açıklması olamaz . Oyundan hiç bir tat kalmadı. kardeşim nasıl ki adamların işi gücü yok 7/24 boss kaçırıyorlar. Sizinde sanırım işiniz bu oyun . Yani sabah evde işe gidiyorum dediğinizde gelip oyunla ilgileniyorsunuz. sizde 7/24 bosslarda bekleyin ve görün rezaleti. YANİ BU İNSANLAR OLURDA YANLIŞLIKLA AYNI CAFEDE OYUN OYNASALAR VE DÜŞMAN OLSALAR OYUNDA O DAKİKA BİRBİRLERİNİ KESECEK SEVİYEYE GELMİŞLER. Oyunda ne şeref kaldı ne de haysiyet adamlar boyuna küfür boyuna hakeret tehdit bir o kadarda kutsal şeylere ...
sayıyorlar. Yani düşünsenize 12 veya 15 yaşındaki çocuğun bu oyunu oynadığını her gün yaşadığı bu olay sizce çocuğun psikoljisi üzerinde etkisi nasıl olur. Bence oturup bir düşünün... Sunucu (Eminönü ) şuan boss kaçırılıyor kesim yapılmıyor sizce neden...
[Dailymotion]Gece gölgenin rahatına bak.[/Dailymotion]
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Evli Mutlu Çocuklu

Re: ikv bu mu yani GM'ler lafım sizlere

Mesaj gönderen Whoods »

İkv hep buydu kardeşim bukadar sitrese gerek yok birak oyunu kurtul ben gibi piasada sayısız oyun var kendi paranızla kendinizi resil ediyorsun al bi wow al bi black desert hiç mi olmadı aç metin2 oyna oyunu bıraktım biraktığım gün metin2 ye başladım tekrardan 4 günde 75 level oldum 30 tl yatırım yaptım şu an 200 tl değerinde itemim var zırhıma adamlar tık para 130 tl veriyor inan bana biraz seviyen yüksselince oyundaki yaş ortalamasının nasıl yükseldiğini goreceksin çünki çoluk çocuk milleti tabiri caizse ergenler max 55 seviyeye kadar birşeyler yapabiliyor 75 ve üzeri map lerde hep olgun insanlar var bunca zaman boşa oynamışım ikv yi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön