İstanbul
- Markzuncher
 - FareAdam Düşmanı

İstanbul
Hayatım boyunca istanbula gitmemiş bir insanım merakdayım dogrusu karaköy ve eminönü gerçekteki gibi mi yansıtılmış oyuna ?  

Re: İstanbul
Googleden açıp bakabilirsin

- Markzuncher
 - FareAdam Düşmanı

- Markzuncher
 - FareAdam Düşmanı

- besiktasask
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
 - Klan: Arzın Çocukları

Eminönü'ndeki camii ve banka benziyor. ( Bu arada en eski İş bankası Sirkeci'den Cağaloğlu'na çıkarken sağ tarafta ara sokaklarda kalıyor.) Karaköy'ün  zerresi benzemiyor.

Birkaç şey hariç aynı. Mesela oradaki tramvaylar aslında sadece taksimde var. Eminönü'ndeki tramvaylar bunlar;

Bir de Eminönü'nde Mısır Çarşısı' nın önünde falan o kadar çok tezgah var ki duvarlarını falan görmek mümkün değil.
Böyle küçük ayrıntılar dışında önemli bölgeler birebir aynı. Ben hiç İstanbul'a gitmemişken oyunu oynamıştım. Postaneyi falan kendi bilgimle bulabilmiştim ama en büyük hayal kırıklığım nostaljik tramvayların sadece Taksim'de olduğunu öğrenmek oldu.
Bu da benim odamdaki tramvay maketi

Bir de Eminönü'nde Mısır Çarşısı' nın önünde falan o kadar çok tezgah var ki duvarlarını falan görmek mümkün değil.
Böyle küçük ayrıntılar dışında önemli bölgeler birebir aynı. Ben hiç İstanbul'a gitmemişken oyunu oynamıştım. Postaneyi falan kendi bilgimle bulabilmiştim ama en büyük hayal kırıklığım nostaljik tramvayların sadece Taksim'de olduğunu öğrenmek oldu.
Bu da benim odamdaki tramvay maketi

- besiktasask
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
 - Klan: Arzın Çocukları

Evet sadece İstiklal caddesi boyunca seferi olan tramvay. Gerek görüntüsü ile gerekse yolcuları ile her şey diğerlerinden çok farklı.TOLGARDA yazdı: ↑26 Mar 2018 21:46 Birkaç şey hariç aynı. Mesela oradaki tramvaylar aslında sadece taksimde var. Eminönü'ndeki tramvaylar bunlar;
Bu da benim odamdaki tramvay maketi![]()
![]()

- Retaliation
 - Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü

Eminönü ve Karaköy'deki estetik mimari yapılar benzemekte. Ara sokaklar, ana caddelerin benzerlik oranı oldukça az.

- benibanladilar
 - Teşkilat Neferi