Çift Ma Düşmesin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Çift Ma Düşmesin

Mesaj gönderen scorper »

Bi düzenleme gelerek insanlar rahatlayabilir çünkü çift ma da emek var en azından bu iki mor itemin etkisi düşmezse tüm sınıflar için daha iyi ve bıcakcılardan tırpancılardan daha iyi kaçılır. Ama nerde düşünen oyunu
Kullanıcı avatarı
Baltalilah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Re: Çift Ma Düşmesin

Mesaj gönderen Baltalilah »

Çemberlitaş şaheserlerinden farklı olarak ne gibi bir emek harcadınız ma itemlerinize, ayakabıyı motorinden düşürdünüz gözlüğü de er meydanında klan parası kasa kasa aldınız.

Neyse oyna devam.
Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

Baltalilah yazdı: 26 Mar 2018 10:56 Çemberlitaş şaheserlerinden farklı olarak ne gibi bir emek harcadınız ma itemlerinize, ayakabıyı motorinden düşürdünüz gözlüğü de er meydanında klan parası kasa kasa aldınız.

Neyse oyna devam.
Yav ben onun içinmi diyorum her şeyede bir itiraz. Yeni gözlük felan gelirse düşsün tabi.Ama şu anlık öyle bir şey yok. Sonuçta buda bir emek. Emekten kastım Insanların daha rahat daha hızlı hareket edebilmesi kaçabilmeleri slottan.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Baltalilah yazdı: 26 Mar 2018 10:56 Çemberlitaş şaheserlerinden farklı olarak ne gibi bir emek harcadınız ma itemlerinize, ayakabıyı motorinden düşürdünüz gözlüğü de er meydanında klan parası kasa kasa aldınız.

Neyse oyna devam.
Ne saçmalıyorsun. O zaman youtuberlar da video çekmeyi bırakıp inşaatta işe girsin. Sonuçta işçiler onlardan daha fazla yoruluyorlar, öyle kolay para kazanmasınlar. Anlayacağın bu itemleri kolay şekilde elde etme imkanını bize sağlayan kendileri biz yok kolay yoldan yapmayalım meteora çıkıp 200 300 gün savaşarak 1 gözlük alalım mı diyelim ?
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

buna benzer konular çok açıldı oyun dengesini bozuyor denildi hızlı destekden olmayacak boşa açmayın derim.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

Neyse oyna devam.
Yıllarca düşmedi 100m para kastım ve aldım. Herkesi bir tutma çok emek verdim ben :)
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Adrianalima »

Bir boş konu daha.. yıl olmus 2018 hala ma diyor. istersen cemberli itemleri de dusmesin kardes hatta yucelen ve urban itemlerde dusmesin olur mu ?
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

Adrianalima yazdı: 26 Mar 2018 13:18 Bir boş konu daha.. yıl olmus 2018 hala ma diyor. istersen cemberli itemleri de dusmesin kardes hatta yucelen ve urban itemlerde dusmesin olur mu ?
Lan onumu diyorum ben. Anlamıyorsunuz yav. Adamların yazdıklarına bak yukarda çift ma gözlük kolaymı alınıyor şu an için düşmesin diyorum Yeni gözlük ayak gelmicek gibi gelmesse düşmesin gelirse düşsün diyorum nesini anlamıyorsunuz çift ma diyorum hız katar en azından şifacı savascı büyücü tırpancılardan felan kaçar sen ne diyorsun yav yok yücelen urban sadece çift ma için konusuyorum burda. Onlar bir zamanın emeğiydi ozaman npclere satalım bize hakkımızı geri versinler öyle bir sistemde yok.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön