kralmusti yazdı: ↑25 Mar 2018 17:18
MaHKuMII yazdı: ↑25 Mar 2018 17:14
kralmusti yazdı: ↑25 Mar 2018 17:10
kaçırmak isteyen her türlü kaçırır örnek siz lodos isenız arz bi büyücü getirir kutup açar siz kutupdayken klansız veya klanlı çarıyla naralar kaçırır Türk milletinin kafası böyle şeylere iyi çalışıyor maaalesef o yüzden yapacak pek birşey kalmıyor savaşçı karakteri bulundurmak lazım
Peki bu millet boss kaçıran soysuzlar yüzünden ne yapacak
o boşları kaçıranların çoğu zevk için çoğuda kendi kesebilecek ortamı olmadığı için başkalarınında kesmesini istemeyenlerden oluşuyor o yüzden yapacak birşey yok yani savaşçı karakteri yoğunluğu oluşturup kaçırması önlenebilir ama benim anlattığımda şeyde oda mümkün olmaz kutuba alırsa grubu
Ben bir oneride bulundum ama siz tartışmaya dökmüşsünüz olayı. Ayrıca benim dedigım şekilde düzenleme gelse 30 sn nara etkisi bırakacak nara süresi 15 sn ee kutupta 10 sn herkesi saf dışı bırakabilir. Nara geldıği an bidaha atarsan kutuplaması bir işe yaramaz. 15 sn naradan sonraki 5 sn sonrasında kutuplarsa dediğini yapabilir. Ayrıca naraan sonra büyücüler vurunca geri dönebilir sadece nara etkisi varken 30 sn nara atılamasın. Benimkisi sadece öneriydi. Zaten yapacaklarını zannetmiyorum.