TEŞKİLAT BOSS KAÇIRMA (CEZAİ İŞLEM UYGULAYIN)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DyBCANi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

TEŞKİLAT BOSS KAÇIRMA (CEZAİ İŞLEM UYGULAYIN)

Mesaj gönderen DyBCANi »

[YouTube]https://youtu.be/ZFkugWoLjYk[/YouTube]

Videoda Görüldüğü Üzere [Tate - ArzvsveLodosks - Köpürtbenipakize ] Haklarında Cezai İşlem Talep Ediyoruz. Desteğe Atmak İsterdim Ama Oyunla Pek İlgilenmiyorsunuz. Yönetim Zayıf Kalıyor. Süreli Oyunda Olacak Yöneticiler Lazım. Bu Tür Kişilere Anında Ceza Verebilecek Kişiler ve Oyuncuların Talepleriyle İlgilenebilecek Yöneticiler Lazım. Şu Karaköye HOL Görevlerini Yapmadan Girilmesin Bence. İlk Başta Güzeldi Kimse Gelemiyordu. Tekrardan Bu Yönde Bir Talebim Var. Birde Bossların Kaçırılmasını Engellemek İçin Slotların Bossların Olduğu Yerden Kaldırılmasını Talep Ediyorum. Umarım Diğer Arkadaşlarda Destek Olur.

İyi Günler.
İyi Oyunlar.
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: TEŞKİLAT BOSS KAÇIRMA (CEZAİ İŞLEM UYGULAYIN)

Mesaj gönderen LadyGAGA »

DyBCANi yazdı: 25 Mar 2018 12:27 [YouTube]https://youtu.be/ZFkugWoLjYk[/YouTube]

Videoda Görüldüğü Üzere [Tate - ArzvsveLodosks - Köpürtbenipakize ] Haklarında Cezai İşlem Talep Ediyoruz. Desteğe Atmak İsterdim Ama Oyunla Pek İlgilenmiyorsunuz. Yönetim Zayıf Kalıyor. Süreli Oyunda Olacak Yöneticiler Lazım. Bu Tür Kişilere Anında Ceza Verebilecek Kişiler ve Oyuncuların Talepleriyle İlgilenebilecek Yöneticiler Lazım. Şu Karaköye HOL Görevlerini Yapmadan Girilmesin Bence. İlk Başta Güzeldi Kimse Gelemiyordu. Tekrardan Bu Yönde Bir Talebim Var. Birde Bossların Kaçırılmasını Engellemek İçin Slotların Bossların Olduğu Yerden Kaldırılmasını Talep Ediyorum. Umarım Diğer Arkadaşlarda Destek Olur.

İyi Günler.
İyi Oyunlar.
DESTEKCİSİYİZ +9999999999999 SINIRSIZ BANLANMASINI TALEP EDIYORUZ
Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Sanki bu eklenti paketi,millet oyuna girdiğinde sinir sitres sahibi olsun,herkes oyunu bıraksın ve ikv kapansın istiyor gibi yönetim.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Tabiki de Karaköy giriş görevlerinin kaldırılması sıkıntılı oldu önüne gelen rahatlıkla karaköye girebiliyor emek sarfetmediği halde. Yönetimin bu duruma bir el atması lazım çok geç olmadan çünkü çoğu oyuncu oyunu bırakma raddesine gelmiş durumda.

o değilde adamı boss kaçırmaya töbe ettirdik resmen :) :)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Allah bunların belasını versin bunları kahretsin başka bir şey demiyorum. Boss kaçırmak nedir ya. İnsanların emeklerine acimamak neden bu kolay yapılıyor imansız herifler
Kullanıcı avatarı
DyBCANi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DyBCANi »

Mod Varsa Video Kısmını Düzenleyebilir misiniz.
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
Kullanıcı avatarı
WeYCeL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen WeYCeL »

YÖNETICILERIN BU KONU HAKKINDA DERHAL YENI BIR SISTEM GELISTIRMESI LAZIM.YOKSA COK OYUNCU KAYBEDER
ENFAL

ENFALII

TOXİC

GÖLGE HARAMİLERİ
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BLaDeII »

Umurlarında değil gibi.Her gün 10larca konu açılıyor ama hiç birşey yapıldığı yok.Herkes çocuk değil, işi gücü var milletin.2-3 saat oyuna giriyoruz bu ergen Çocuklar yüzünden sinir krizi geçiriyoruz . Koskoca adamlarız çoluk çocukla uğraştırıyorsunuz. Sabrın da bir sonu var. Küfür etsek suçlu biz olacağız . Ne anladım bu işten? Bu mu oyuncuları korumak ? Desteğe atın diyorlar atıyoruz kaç gün geçmiş 1 tane cevap bile yok. Karaköy yapıldı ya nasılsa artık başınızın çaresine bakın umrumuzda değilsiniz derler gibi halleri var resmen .. kimse kusura bakmasın her zaman öveceğiz diye birşey yok.

Mesela kendimden örnek vereyim, ben ESKİ de çevre mühendisiyim. Atıksu borularında tıkanmalar oluyor diye bize bildirdiler diyelim. Bizde aman boşverin bakın çaresine, çok fazla tıkanma olursa görevli arkadaşlara temizlettiririz mi diyelim Yani ? Ne farkı var bu olaydan ?? Sizin işinizde bu oyuna,oyuncuya sahip çıkmak değil mi?
Umarım açıklayıcı olmuştur , iyi forumlar .
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
ATASEVER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ATASEVER »

Ne boş beleş adamlar ya .Tepkiler arttıgı anda çeker bi isim değiştirme kimsenin ruhu duymaz .Bu arkadaş kraliçe keserkende sabotaj etti .Heleki Teşkilatta NOFİKO diye biri var.Tüm sunucu onun hakkında çok kötü konusuyoruz .Emek emek iksir harcanarak kesilen bossu böyle ruhsuz insanlar kaçırıyor .Kusura bakmayın argo konustum ama artık tahammülüm kalmadı .
BANAGOREASKYOK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BANAGOREASKYOK »

DyBCANi yazdı: 25 Mar 2018 12:27 [YouTube]https://youtu.be/ZFkugWoLjYk[/YouTube]

İyi Günler.
İyi Oyunlar.
karaköye görev yapmadan girmelerinin nekadar sacma oldugunu aynı gün sölemiştim birçok kişiden tepki aldım sana katılıyorum karaköye görev yapmadan giremeyen zaten boss kacıramaz kaldiki holün zorlugunu cekerse aklının ucundan bile geçiremezler.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön