Gorgar içeri beyim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Gorgar içeri beyim

Mesaj gönderen dret »

Hayal gücünüz ve kaleminize hayranlığımı belirterek oyun için bir sonra ki genişleme,güncelleme vs adına ne derseniz artık. Bir takım senaryo önerilerim olacak. Oyun örgüsü fare adamlar üzerine gidiyor genelde,biz koca herifler içinde 25,5 yaşındayım bu arada biz koca koca herifleride oyunun içine tam anlamıyla çekmesi adına benim önerim. Kadim mısır medeniyeti ve Firavun hanedanlığı ile dolu tıpkı Büyüleyici Meran şehrine giden o labirentlerde bulunan gizemli yaşanmışlık kokan Hiyeroglif yazıları gibi Meran şehrinin büyülü atmosferi o eşsiz yücelen tınılarıda bulunan ortamlar olması, hikaye içinde küçüğünden büyüğüne 7’den 70’e herkesi yakalayacak kadim ama yepyeni bizi o gizemden bu gizeme sürükleyecek eski parşömenler kral mezarları piramitlerde ki zibilyon çeşit tuzaklar her oyuna girdiğimizde farklı birşeyler deneyimleyebileceğimiz, hani nasıl anlatılır şu ps’de exclusive oyunlar oluyor ya hikaye seçimlerine göre oyun seçimine göre farklı senaryolar ile bitiyor o tarz birşeylerde olabilir. Hani diyeceksin sen Mmorpgyi çok yanlış anlamışsın ben harmanlana bilir mi diye düşündüm.Genişleme paketinin adını görür gibi oluyorum, kalbim tıp tıp atıyor vallahi “İstanbul Kıyamet Vakti - Antik Hanedanlık” Mısır firavunlarının hayatları film gibidir malzeme bitmez, bizi mest edecek o Antik dünyaya olan ümidim asla bitmeyecek, kimbilir dikkate alırsın belki beyim, saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Re: Gorgar içeri beyim

Mesaj gönderen AhiEvran »

Merhabalar;

Bu gibi görüş ve önerilerinizi İletişim Destek Formu >Görüş ve Öneriler başlığı altında iletmeniz durumunda geliştirici ekibimizin notları arasına alınmasını sağlamış olursunuz.

İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön