merhabalar
Uzun zamandır herkesin canını sıkan bu boss kacırmaya yönelik düşündüğüm bazı çözümleri sizlerle paylaşmak istiyorum
1: evet ilk çözüm bana göre en çok boss kacıran tanklara yönelik nara yeteneginin düzenlenmesi eğer savaşçılarda nara yeteneğine menzil kaldırılırsa yani aynı kışkırtma gibi olursa büyük bir önlem olmuş olur diye düşünüyorum en son ihtimal nara yeteneği kaldırılabilir bile ...
2: nedense her yetenege özel bir tılsım koyan yönetim buna önlem olarak bir tılsım geliştirmemiş eğer hedef saptırma 2 3 gibi bir tılsım olsa ve hedef verdiğinde 60 saniye boyunca hiddet sadece tankda kalsa bu kadar kolay bir şefin kaçırabilrceğini sanmıyorum ...
3: büyük büyücü görevinden sonra komsere nasıl giriyorsak eğer komserden sonrada bir görev kapısı olsa hakirede zor girilebilirdi ama bu sorun her boss ta yaşandığı için genel olarak konuşmak lazım bu oyun hakirden ibaret değil...
4: seviyesinden önce İtem vermeyen şefleri yapan yönetim seviyesinden önce skil kullanılmasınıda engelleye bilirdi mesela gbz 56 lvl ona sadece 56 lvl ve üstü skil kullanabilsin .yada hani gbz ye kışkırtma atılmıyor narada atılmasın ..
Evet arkadaşlar bir sürü düşünce mevcut ama ne yazıkki biz düşünüyoruz iyi forumlar...
Boss kacırmaya yönelik öneriler
-
godblesyoum64
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Boss kacırmaya yönelik öneriler
Tekliflerin güzel kardeşim.ama bakıyorlar mi o muamma 
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Re: Boss kacırmaya yönelik öneriler
Boss odacıkları inşa edebilirler. Her odada oylama ile oda yöneticisi seçilir ve yönetici orda olmasını istemediği kişileri odadan atabilir.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI