Kayıp eşyalar
- IIxDarKKinGxII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet Takımı
Kayıp eşyalar
Arkadaşlar ocak ayından beri oyuna girmiyordum bugün oyuna girmeye çalıştığımda şifremin yanlış olduğunu söyledi şifremi değiştirip girdiğimde ise yazın uğraşıp biriktirdiğim bir çok eşyamın kayıp olduğunu farkettim şifremi benden başka kimse bilmiyor eminönü sunucusunda uzun süreli bir geri sarma yaşandı mı yaşanmadıysa bu eşyalar nasıl kaybolabilir?
IxDarKKinGxI [49]
IIxDarKKinGxII [49]
IIIxDarKKinGxIII [49]
Gimli[49]
Hapisteyken, iyi bir arkadaş kefaletini ödeyip seni çıkarmayı dener.En iyi arkadaşın ise yan nezarethanededir, 'Ulan, ne eğlendik be' der
Groucho Marx
IIxDarKKinGxII [49]
IIIxDarKKinGxIII [49]
Gimli[49]
Hapisteyken, iyi bir arkadaş kefaletini ödeyip seni çıkarmayı dener.En iyi arkadaşın ise yan nezarethanededir, 'Ulan, ne eğlendik be' der
Groucho Marx
Re: Kayıp eşyalar
Bazı eşyalar diğerlerinin altında kalmış olabilir. Bir süre yerlerini değiştirip durmayı dene
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Sifren yanlışsa ve degerli esyaların yoksa calinmistir benceIIxDarKKinGxII yazdı: ↑24 Mar 2018 21:30 Arkadaşlar ocak ayından beri oyuna girmiyordum bugün oyuna girmeye çalıştığımda şifremin yanlış olduğunu söyledi şifremi değiştirip girdiğimde ise yazın uğraşıp biriktirdiğim bir çok eşyamın kayıp olduğunu farkettim şifremi benden başka kimse bilmiyor eminönü sunucusunda uzun süreli bir geri sarma yaşandı mı yaşanmadıysa bu eşyalar nasıl kaybolabilir?
- IIxDarKKinGxII
- İri Fare Avcısı
şifremi bilen kimse yok ama nasıl olabilir?noctiluca yazdı: ↑24 Mar 2018 21:46Sifren yanlışsa ve degerli esyaların yoksa calinmistir benceIIxDarKKinGxII yazdı: ↑24 Mar 2018 21:30 Arkadaşlar ocak ayından beri oyuna girmiyordum bugün oyuna girmeye çalıştığımda şifremin yanlış olduğunu söyledi şifremi değiştirip girdiğimde ise yazın uğraşıp biriktirdiğim bir çok eşyamın kayıp olduğunu farkettim şifremi benden başka kimse bilmiyor eminönü sunucusunda uzun süreli bir geri sarma yaşandı mı yaşanmadıysa bu eşyalar nasıl kaybolabilir?
IxDarKKinGxI [49]
IIxDarKKinGxII [49]
IIIxDarKKinGxIII [49]
Gimli[49]
Groucho Marx
IIxDarKKinGxII [49]
IIIxDarKKinGxIII [49]
Gimli[49]
Groucho Marx
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Bilen birinin olmadığını düşünüyorsan olabilir.IIxDarKKinGxII yazdı: ↑24 Mar 2018 21:49şifremi bilen kimse yok ama nasıl olabilir?noctiluca yazdı: ↑24 Mar 2018 21:46Sifren yanlışsa ve degerli esyaların yoksa calinmistir benceIIxDarKKinGxII yazdı: ↑24 Mar 2018 21:30 Arkadaşlar ocak ayından beri oyuna girmiyordum bugün oyuna girmeye çalıştığımda şifremin yanlış olduğunu söyledi şifremi değiştirip girdiğimde ise yazın uğraşıp biriktirdiğim bir çok eşyamın kayıp olduğunu farkettim şifremi benden başka kimse bilmiyor eminönü sunucusunda uzun süreli bir geri sarma yaşandı mı yaşanmadıysa bu eşyalar nasıl kaybolabilir?
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Felsefiiikyun1010 yazdı: ↑24 Mar 2018 22:06Bilen birinin olmadığını düşünüyorsan olabilir.IIxDarKKinGxII yazdı: ↑24 Mar 2018 21:49şifremi bilen kimse yok ama nasıl olabilir?noctiluca yazdı: ↑24 Mar 2018 21:46Sifren yanlışsa ve degerli esyaların yoksa calinmistir benceIIxDarKKinGxII yazdı: ↑24 Mar 2018 21:30 Arkadaşlar ocak ayından beri oyuna girmiyordum bugün oyuna girmeye çalıştığımda şifremin yanlış olduğunu söyledi şifremi değiştirip girdiğimde ise yazın uğraşıp biriktirdiğim bir çok eşyamın kayıp olduğunu farkettim şifremi benden başka kimse bilmiyor eminönü sunucusunda uzun süreli bir geri sarma yaşandı mı yaşanmadıysa bu eşyalar nasıl kaybolabilir?
+999 katılıyorum büyük ihtimal öyle olmuştur kardeşim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- IIxDarKKinGxII
- İri Fare Avcısı
çok denedim olmuyor desteğe aynı yazıyı yolladım şifreni başkasıyla paylaştıysan bizim yapabileceğimiz birsey yok tarzı bir yazı gönderdiler nasıl soyulabilir aklım almıyor
IxDarKKinGxI [49]
IIxDarKKinGxII [49]
IIIxDarKKinGxIII [49]
Gimli[49]
Groucho Marx
IIxDarKKinGxII [49]
IIIxDarKKinGxIII [49]
Gimli[49]
Groucho Marx
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Key logger olabilir mi? Bir internet kafede falan girdin mi oyuna veya bilgisayarında korsan yazılım var mı?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık