Karaköy Sinir Stress Vakti...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xHOZANx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Mekanik

Karaköy Sinir Stress Vakti...

Mesaj gönderen xHOZANx »

Oyun neydi? Oyun emekti. Oyun kardeşlikti... Ama maalesef görüyorum ki artık böyle bir şey yok . Bugüne kadar sayısız boss kesimim kaçırıldı hatta 1 canda kaçırılan boss kesimim bile oldu bir şey demedim herhalde kendilerince haklı sebepleri var dedim kendimce . Hatta bu kaçıran arkadaşlara özelden yazdım birkaç defa kardeş derdin boss kesmekse gir çarına gel vallahi sana da kesecem diye , ama yok fayda etmedi adamın derdi kişisel değil resmen bu işten zevk alarak yapıyor. İşte ben buna anlam veremedim. Sonra iki grup yapıp ortada slotlarla beraber keselim dedik , bu defa adam tam ortaya karşı klandan büyücü Çarını koymuş gir çık yapıp kutupluyor bizi kutuba alıyor ve bu sırada diğer klansızlar (dikkat ederseniz klansızlar diyorum çünkü 3-4 kişi vardı kaçıran cidden) naralayıp kaçırdı. Bu oyunu böyle insanların eline ,mahkumiyetine veren yönetimin ta kendisidir. Yazıklar olsun bir açıklama bile yapılmıyor artık . Nerde o betada ilgili olan yönetim ? Bu kadar insanın emeğine yazık değil mi ? Oyuna ne zaman girsem artık stress sinir yapıyorum bunları atmak yerine. Öneri möneri de vermiyorum kardeşim. Bir de bazı insanlar var item eşya exp vs. uğruna diğer insanları görmezden gelen hele onlar benim midemi daha da bulandırıyor. Arkadaş bu ne hırstır ya bu bir oyun la oyun bunu o kafanıza sokun nedir bu hırs bu ego? Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayanlara saygılarımla... Teşkilat-ViNDeX
Değerli bir insan öldüğünde ona üzülmeyin, onu kaybeden topluma üzülün.
DEFDERiKEBİR(Anka)
İBNiŞİFA(Teşkilat)
VıNDeX(Teşkilat)
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Karaköy Sinir Stress Vakti...

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Gerek İKV'nin yoldan çıkm... Daha doğrusu İKV kitlesinin yoldan çıkması gerek diğer oyunların daha cazip gelmesiyle yavaş yavaş oyuncu kaybeden bir oyun İKV. Bakalım nasıl bir final yapacak.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Kardeş son dediğine katılıyorum yani item hırsı bürümüş ya çok kişi var öyle boss kaçırma normal artık o yüzden sıkıntı yok
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Biz kp kasarken 3 4 kişi bulaşmıştı bize sabahtan akşama kadar uğraşırdık. Gün gelir bunlar boss ta kaçırır demiştim. Tam olarak ta öyle oldu. O gün benim çarlarımı kesen kim ise bu gün boss kaçıranlar da onlar. Kim oldukları neden yaptıkları benim için önemsiz. Her zaman kullandığım bir cümlem vardır. "Gün gelecek; farklı şartlar altında karşılaşacağız.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

İstanbul Stres Vakti oyunu yeni genisleme paketi olan KARAKÖY’ü oyuncularına sundu!
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
xHOZANx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mekanik

Mesaj gönderen xHOZANx »

Bari yönetim bir açıklama yapsa da herhangi bir yaptırım uygulayıp uygulamayacağı hakkında veya ne bileyim bir çözüm getirileceği konusunda. Eğer herhangi bir adım atılmayacaksa samimi söylüyorum oyunu bırakmayı düşünüyorum ne kadar sevsem de.
Değerli bir insan öldüğünde ona üzülmeyin, onu kaybeden topluma üzülün.
DEFDERiKEBİR(Anka)
İBNiŞİFA(Teşkilat)
VıNDeX(Teşkilat)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

xHOZANx yazdı: 24 Mar 2018 21:16 Bari yönetim bir açıklama yapsa da herhangi bir yaptırım uygulayıp uygulamayacağı hakkında veya ne bileyim bir çözüm getirileceği konusunda. Eğer herhangi bir adım atılmayacaksa samimi söylüyorum oyunu bırakmayı düşünüyorum ne kadar sevsem de.
Video atarsanız yaparız dediler de boss kesmek için video mu açacak herkes
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
KafkasBeyi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: B E Y

Mesaj gönderen KafkasBeyi »

xHOZANx yazdı: 24 Mar 2018 19:44 Oyun neydi? Oyun emekti. Oyun kardeşlikti... Ama maalesef görüyorum ki artık böyle bir şey yok . Bugüne kadar sayısız boss kesimim kaçırıldı hatta 1 canda kaçırılan boss kesimim bile oldu bir şey demedim herhalde kendilerince haklı sebepleri var dedim kendimce . Hatta bu kaçıran arkadaşlara özelden yazdım birkaç defa kardeş derdin boss kesmekse gir çarına gel vallahi sana da kesecem diye , ama yok fayda etmedi adamın derdi kişisel değil resmen bu işten zevk alarak yapıyor. İşte ben buna anlam veremedim. Sonra iki grup yapıp ortada slotlarla beraber keselim dedik , bu defa adam tam ortaya karşı klandan büyücü Çarını koymuş gir çık yapıp kutupluyor bizi kutuba alıyor ve bu sırada diğer klansızlar (dikkat ederseniz klansızlar diyorum çünkü 3-4 kişi vardı kaçıran cidden) naralayıp kaçırdı. Bu oyunu böyle insanların eline ,mahkumiyetine veren yönetimin ta kendisidir. Yazıklar olsun bir açıklama bile yapılmıyor artık . Nerde o betada ilgili olan yönetim ? Bu kadar insanın emeğine yazık değil mi ? Oyuna ne zaman girsem artık stress sinir yapıyorum bunları atmak yerine. Öneri möneri de vermiyorum kardeşim. Bir de bazı insanlar var item eşya exp vs. uğruna diğer insanları görmezden gelen hele onlar benim midemi daha da bulandırıyor. Arkadaş bu ne hırstır ya bu bir oyun la oyun bunu o kafanıza sokun nedir bu hırs bu ego? Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayanlara saygılarımla... Teşkilat-ViNDeX
Durumu çok güzel özetlemişsin dostum.
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
volky16
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen volky16 »

Eğerki şu boss ları ulu orta yere koymasalardı grup bölgelerine veya kapalı bir bölgeye koysalardı bunlar yaşanmayacaktı sonuçta oyunun en iyi itemleri bu boss lardan düşüyor ve ipini koparan artık boss kaçırmaya başladı bu olanları esefle kınıyor acilen bi çözüm getirilmesini bekliyorum
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

Yonetim mi ? Ne yönetimi yahu gelistirici ekip basli basina felaket devler desen ayri kafadan oynuyorlar destek ekibi bir suç bir suç degil diyor eh ozaman kardesim bizede bu oyundan uzaklasnak düşüyor smin olun bu karaköy eklentisi bu oyunu bitirdi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön