TILSIM SUNUCUSUNDAKİ BOSS KACIRAN VIDEOSU
Re: TILSIM SUNUCUSUNDAKİ BOSS KACIRAN VIDEOSU
Bunun çözümü ip ban atmak iyice zivanadan cikti oyun.
- goktuRK1299
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bunu herkes biliyor ama aciz IKV yönetimi bilmiyor ya da salağa yatıyor.Oyun ciddi manada kan kaybetmeye başladı.Onca yıllık emekler heba oluyor.Ama mesele değil başladığımız gibi de bırakırız oyunu.Ender4216 yazdı: ↑23 Mar 2018 10:00Hakkı kötüye kullanma yasağından haberi olmayan bir insanın beyanı.
İki kişinin yan yana arazisi var. Bunlardan bir tanesi, sırf diğeri daha az hava alsın diye duvar yapabilir mi 50 metre yüksekliğinde ? Yapamaz. Kimse kendine verilen hakkı kötüye kullanamaz. Senin dediğin gibi herşeye doğal deseydik kaos olurdu. Nitekim oyunda da aynısı geçerli.
Olds And Legends
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Boss kacırmak suc değilse boss kacıranlara küfürde suc olmasın ben rahatca söveyim rahatlıyım.
- hknzkn07
- İskele Babası
- Lonca: Earth Quake
Kimse kimsenin emeğini çalamaz. 20 30 kişi toplanıyor emek harcıyor 1 tane kendini bilmez ahlak yoksunu emeklerini boşa çıkarıyor. Kazancı ney bu şahısın bu işten? -Yok. Diğer kişilerin kaybı; Zaman, Huzur vb. O kadar kişinin ahını alıyor. Yeri geliyor kendisini büyüten okutan kaç yaşındaysa artık o yaşa getiren Anne ve Babasına kötü söz getiriyor. Bu işten zevk aldığını söylüyor. Bu şahısı insan sıfatına koyup insan gibi yaptığının yanlış olduğunu kul hakkına girdiğini uzun uzun söyledim. Sonuç? -Yok. Çünkü bu şahıs insanlıktan nasibini almamış.
İkv yönetimi ne yapıyor peki ? -Hiçbir şey . Desteğe mail atıyorsun - Cevap gelmiyor. Şikayet ediyorsun - Yaptıklarına rahatça devam ediyor. Duvara konuşuyoruz sanki. Başkasının özgürlüğünün başladığı yerde kişinin özgürlüğü biter. İnsan hakları evrensel bildirgesi 29. madde 2.bendine göre; "Herkes haklarını kullanırken ve özgürlüklerinden yararlanırken, başkalarının hak ve özgürlüklerinin tanınması ve bunlara saygı gösterilmesinin sağlanması ve ..." İkv çevrimiçi bir oyun. Oyuncuları bir topluluk oluşturuyor. Topluluk kurallarına uymayanlara göz yumarak ikv yönetimi insan haklarını çiğnemiş oluyor.
Ne yapmak lazım? - Huzur ortamını bozan kişilerin uzaklaştırılması lazım. Çok mu zor yönetim için bu?- Hayır. Niye yapmıyorlar?- Bende bilmiyorum. (Oyuncu kaybetmek istemiyorlar desem böyle daha fazla oyuncu kaybedecekler. / Kaos ortamı oluşsun oyuncular daha fazla emek, daha fazla zaman, daha fazla para harcasınlar diye desem o kadar oyuncuyu kaybedince yine zararlı çıkacaklar.)
İkv yönetimi yine ne yapıyor? -Anket yapıyor. Oyuncular ne isterse öyle yapalım adı altında. Uygulamaya gelince yine kendi bildiklerini okuyorlar. Hadi onu geçtim yapın bir anket. Boss kaçıran şahısları aranızda görmek istiyor musunuz diye. Kimse görmek istemez! Kendinize laf gelince ban attığınız oluyor. Niye atıyorsunuz?- " Kimsenin bana laf etmeye hakkı yok ben yetkiliyim." O zaman kimsenin benim emeğimi vaktimi çalmaya hakkı yok ben insanım sizlerle eşitim. Benim hakkımı savunmak için elimden bir şey gelmiyorsa yetkili olarak sizin savunmanız gerekir. Sizinde elinizden bir şey gelmiyorsa bırakın başkası geçsin yerinize.
İkv yönetimi ne yapıyor peki ? -Hiçbir şey . Desteğe mail atıyorsun - Cevap gelmiyor. Şikayet ediyorsun - Yaptıklarına rahatça devam ediyor. Duvara konuşuyoruz sanki. Başkasının özgürlüğünün başladığı yerde kişinin özgürlüğü biter. İnsan hakları evrensel bildirgesi 29. madde 2.bendine göre; "Herkes haklarını kullanırken ve özgürlüklerinden yararlanırken, başkalarının hak ve özgürlüklerinin tanınması ve bunlara saygı gösterilmesinin sağlanması ve ..." İkv çevrimiçi bir oyun. Oyuncuları bir topluluk oluşturuyor. Topluluk kurallarına uymayanlara göz yumarak ikv yönetimi insan haklarını çiğnemiş oluyor.
Ne yapmak lazım? - Huzur ortamını bozan kişilerin uzaklaştırılması lazım. Çok mu zor yönetim için bu?- Hayır. Niye yapmıyorlar?- Bende bilmiyorum. (Oyuncu kaybetmek istemiyorlar desem böyle daha fazla oyuncu kaybedecekler. / Kaos ortamı oluşsun oyuncular daha fazla emek, daha fazla zaman, daha fazla para harcasınlar diye desem o kadar oyuncuyu kaybedince yine zararlı çıkacaklar.)
İkv yönetimi yine ne yapıyor? -Anket yapıyor. Oyuncular ne isterse öyle yapalım adı altında. Uygulamaya gelince yine kendi bildiklerini okuyorlar. Hadi onu geçtim yapın bir anket. Boss kaçıran şahısları aranızda görmek istiyor musunuz diye. Kimse görmek istemez! Kendinize laf gelince ban attığınız oluyor. Niye atıyorsunuz?- " Kimsenin bana laf etmeye hakkı yok ben yetkiliyim." O zaman kimsenin benim emeğimi vaktimi çalmaya hakkı yok ben insanım sizlerle eşitim. Benim hakkımı savunmak için elimden bir şey gelmiyorsa yetkili olarak sizin savunmanız gerekir. Sizinde elinizden bir şey gelmiyorsa bırakın başkası geçsin yerinize.
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tr Army
İmza ama be dayım anlarmı ki bu senin yazdıklarını o yönetim kaldı ki Nerull dahi cevap vermezken bu çocukalr ne yapsın eskilern sözü ya bu deveyi güdecez ya da bu diyardan gidecez al gördün akşam Kılıçlı karakteri klanlı çarından yapamadıgını klansız çarıyla yaptı ne yapalım sövelim mi söven çok oldu şimdi bu çocuklarda söven kişilere sus verecekler ben yerersem kötü yererim onun için anladın sen diyem geçem....hknzkn07 yazdı: ↑24 Mar 2018 02:44 Kimse kimsenin emeğini çalamaz. 20 30 kişi toplanıyor emek harcıyor 1 tane kendini bilmez ahlak yoksunu emeklerini boşa çıkarıyor. Kazancı ney bu şahısın bu işten? -Yok. Diğer kişilerin kaybı; Zaman, Huzur vb. O kadar kişinin ahını alıyor. Yeri geliyor kendisini büyüten okutan kaç yaşındaysa artık o yaşa getiren Anne ve Babasına kötü söz getiriyor. Bu işten zevk aldığını söylüyor. Bu şahısı insan sıfatına koyup insan gibi yaptığının yanlış olduğunu kul hakkına girdiğini uzun uzun söyledim. Sonuç? -Yok. Çünkü bu şahıs insanlıktan nasibini almamış.
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
Boşa ağlamayın,boss kaçırmada oyundaki rekabetin içinde,eğer bunu kendileri etik bulmuyolarsa başka çözüm yolu üretirlerdi.Yarın öbürgün o üstünü dizen adamla klan savaşı yapacam bananeki üstünü dizmesin güçsüz olsun.Niye kesmesine müsade edeyim.