akatonur yazdı: ↑23 Mar 2018 09:15
Böyle bir olayın olacagını düşünmüyorum fakat arkadaşımız güzel bir noktaya değinmiş sonuçta bir bug olabilir bu denemek lazım
Belki de deprem atmıyordur onu kesince havan ateşliyor ya
akatonur yazdı: ↑23 Mar 2018 09:15
Böyle bir olayın olacagını düşünmüyorum fakat arkadaşımız güzel bir noktaya değinmiş sonuçta bir bug olabilir bu denemek lazım
Belki de deprem atmıyordur onu kesince havan ateşliyor ya
mizan yazdı: ↑23 Mar 2018 08:53Kule Hakir ölünce yıkılmıyor. Hakir görevini yapan kişi topçu subayıyla konuşunca yıkılıyor. O kadar teslayla uğraşmak yerine önceden Hakiri kesip topçuyla konuşmayan birini bulup kuleyi yıkabilirsiniz. Bunu Hakir kesimine bi katkısı olmaz ama söylemedi demeyin.
+1 Aynen katılıyorum Kulenin yıkılmasının Hakir in kesimiyle de kesilmesiyle de bir alakası yok bence o kule topçuyla konuştuk dan sonra top ateşleniyor ve yıkılıyor yani görev ile alakalı bir işlem gibi olaya da görsellik katılmış biraz;
yani kesim yapıldık tan sonra topçu ile konuşan bir kişi tekrar kestiğinde gene topçu ile mi konuşacak yoksa konuşmadan top ateşlenecek mi bunu deneyen var mı bunlar olmayacaksa o kulenin kesimle de bir alakası olmaz...
mizan yazdı: ↑23 Mar 2018 08:53Kule Hakir ölünce yıkılmıyor. Hakir görevini yapan kişi topçu subayıyla konuşunca yıkılıyor. O kadar teslayla uğraşmak yerine önceden Hakiri kesip topçuyla konuşmayan birini bulup kuleyi yıkabilirsiniz. Bunu Hakir kesimine bi katkısı olmaz ama söylemedi demeyin.
Mantıklıymış
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)