Oyuna Veda | PIRASASAPI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Re: Oyuna Veda | PIRASASAPI

Mesaj gönderen Karkaroff »

makmeden yazdı: 22 Mar 2018 14:43
Karkaroff yazdı: 22 Mar 2018 14:33
makmeden yazdı: 22 Mar 2018 14:21 Öncelikle oyunu hayatınızın merkezinden çıkardığınız zaman her şeyin daha iyi olduğunu göreceksiniz. Bu bir oyun ve boşa sinir, stres yapmaya gerek yok. Ben günde hatta haftada birkaç saat girip arkadaşlarımla patron kesip, maden çekip çıkıyorum. Muhabbete oynuyorum. Oyunu hayatımın merkezine koymuyorum ve daha mutluyum. Bu sayede oyundan soğumuyorum ve bıkmıyorum. Oyun kafa dağıtmak için uğrayacağınız son durak olsun. Sadece bu oyun değil hepsi. Bir arkadaşınızı yanınıza alıp birer kahve içip sohbet etmek kadar keyif veren nedir? Kız arkadaşınız ile sinemaya gitmenin, gezmenin, pikniğe gitmenin keyfini veren nedir?

Umarım hayatınızda Halley Asa üretmekten keyif aldığınız kadar sizlere keyif veren insanlarla tanışır ve oyunun yalnızca bir oyun olduğunu ve strese, sıkıntıya hiç gerek olmadığını anlarsınız.

İKV'siz hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim.
Neden sürekli ben sosyalim imajı vermeye çalışıyorsun? Zaten belli bir yaşın üstündeki kişiler senin söylediğin şeyleri rutin olarak yapan üniversite öğrencisi veya işi gücü elinde olan insanlar.Nedir yani her başlıkta sevgi pıtırcığı görünme çabaları? Kasmayın.
Sosyalim imajı vermiyorum. Bunları yapın daha mutlu olursunuz diyorum. Liseli bir kişide bunları yapabilir, ilkokula giden bir öğrenci de kendine farklı uğraşlar bulup oyunu geri plana atabilir. Sevgi pıtırcığı görünsem elime ne geçecek? İsmini, cismini bilmediğim kişilere karşı neden kasıntı olacam? Önce yazarken neden karşındaki bunları yazmış bir düşünmelisin. Forumu gözden geçirirsen 30 yaşındaki adamın bile oyun yüzünden isyan ettiğini anlarsın.

Son olarak sen ve senin gibiler her yazılana kasmayın diyince diğerleri sizlere alkış tutmuyor, siz kasıntı olmayın yeter :blush:
Merak ettiğim herşeyi yazmışsın, güzel dönüş teşekkür ederim.

Ben de şunu açıklayayım: alkışlanmak istesem kullanıcılarının büyük çoğunluluğunun ortalama insan seviyesinin altında olduğu forumda yazmam.İkimiz de kasmıyorsak sorun yok.
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Karkaroff yazdı: 22 Mar 2018 14:46
LaRaCRoFT yazdı: 22 Mar 2018 14:40
makmeden yazdı: 22 Mar 2018 14:21 Öncelikle oyunu hayatınızın merkezinden çıkardığınız zaman her şeyin daha iyi olduğunu göreceksiniz. Bu bir oyun ve boşa sinir, stres yapmaya gerek yok. Ben günde hatta haftada birkaç saat girip arkadaşlarımla patron kesip, maden çekip çıkıyorum. Muhabbete oynuyorum. Oyunu hayatımın merkezine koymuyorum ve daha mutluyum. Bu sayede oyundan soğumuyorum ve bıkmıyorum. Oyun kafa dağıtmak için uğrayacağınız son durak olsun. Sadece bu oyun değil hepsi. Bir arkadaşınızı yanınıza alıp birer kahve içip sohbet etmek kadar keyif veren nedir? Kız arkadaşınız ile sinemaya gitmenin, gezmenin, pikniğe gitmenin keyfini veren nedir?

Umarım hayatınızda Halley Asa üretmekten keyif aldığınız kadar sizlere keyif veren insanlarla tanışır ve oyunun yalnızca bir oyun olduğunu ve strese, sıkıntıya hiç gerek olmadığını anlarsınız.

Neden sürekli ben sosyalim imajı vermeye çalışıyorsun? Zaten belli bir yaşın üstündeki kişiler senin söylediğin şeyleri rutin olarak yapan üniversite öğrencisi veya işi gücü elinde olan insanlar.Nedir yani her başlıkta sevgi pıtırcığı görünme çabaları? Kasmayın.
Sende neden her lafa atlama gereği duyuyorsun bay gereksiz insan?
Çok asosyalim, 200 kiloyum ve her gün akşama kadar yağlı yiyecekler ve fast food eşliğinde bilgisayar başından klavye delikanlılığı yapıyorum.Arkadaş über sosyal hayatını anlatınca kıskanmış olabilirim bilemedim.Sen onu boş ver de diğer başlıktaki yazıma cevap ver.Verecek cevabın olmayınca senin sayende post kasıyorum ahıahu yazmak güzel kaçış yöntemi.
[ İçerik düzenlendi] laf anlatırsın ama cahil birine laf anlatamazsın. Boşa zaman kaybısın.
En son AhiEvran tarafından 22 Mar 2018 14:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Tartışmaya dönük içerik/ler düzenlendi
Resim
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Mesaj gönderen Karkaroff »

LaRaCRoFT yazdı: 22 Mar 2018 14:49
Karkaroff yazdı: 22 Mar 2018 14:46
LaRaCRoFT yazdı: 22 Mar 2018 14:40

Sende neden her lafa atlama gereği duyuyorsun bay gereksiz insan?
Çok asosyalim, 200 kiloyum ve her gün akşama kadar yağlı yiyecekler ve fast food eşliğinde bilgisayar başından klavye delikanlılığı yapıyorum.Arkadaş über sosyal hayatını anlatınca kıskanmış olabilirim bilemedim.Sen onu boş ver de diğer başlıktaki yazıma cevap ver.Verecek cevabın olmayınca senin sayende post kasıyorum ahıahu yazmak güzel kaçış yöntemi.
[İçerik düzenlendi] laf anlatırsın ama cahil birine laf anlatamazsın. Boşa zaman kaybısın.
Hehehe
AhiEvran konuya müdahale etmezse süper olur,ortada tartışma falan yok eğleniyoruz biz bize.
En son AhiEvran tarafından 22 Mar 2018 14:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Alıntı düzenlendi
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

Selam Ozan,kısa bir süre geçirmiş,aramıza yeni katılmış olsanda 'Academy Of War' olarak her zaman kapımız açık.Eğer oyun bir takım işlerine mani oluyor ya da keyfini kaçırıyorsa bırakmak daha faydalı olabilir.
Dilediğin zaman gelebilirsin.Sohbet ederiz,eğleniriz.Kendine iyi bak ;)
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
bass1666
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen bass1666 »

Waldeyer karakterimdeyken 1 2 kez bolge attigimiz olmustu sizlede. Sizin adınıza sevindim. Reel hayatınızda başarılar dilerim
Bykayserı
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Tanıdıklara duyurmak maksadıyla son bir konu açmak istedim. Gereksiz mesajlarla burayı süsleyen boş insanlara teşekkür ederim, bıraktığım için mutlu ettiniz. :)

Güzel dileklerini ileten arkadaşlar, sizi tenzih ediyorum elbette. Hepinize teşekkür ederim.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Hayatinda basarilar.
Resim
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Adama hayatında başarılar diyeceği yerde, buraya gelip saçma sapan iletiler yazan insanlar oyunu bırakma sebebini yazdığın paragrafa örnek olmuş sanki :DCins çok.
Tanımıyorum ama hayatında başarılar :relaxed:
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Katiliyorum
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön