Sayın arkadaşlarım, bu gerçeği neden ısrarla göremiyorsunuz ?
6 Yılın üzerine sırf susalım diye yapılan bir bölgeden ne bekliyorsunuz.
Yıl 2018 biraz daha geniş hacimli eşyalar, bir tık daha kaliteli kaplamalar kullandılar diye herkes aşık oldu.
Daha oyunda sistem yok, doğru düzgün eşya, düzen yok.
Üretim saçma sapan.
Bu güncelleme sadece bizi bi 6 yıl daha uğraştırmak için yapılmıştır.
Bunun aksini savunmayıda bırakın artık.
Madem çok emek var, harita mükemmel falan ya hani, bu kadar uğraşmışlar ya hani, o zaman en ufak şeyleri yapmakta üşenmeyeceksin, bir düzen, bir mantık kurmaktan da geri durmayacaksın.
Halen Şikayet Ediyorsunuz, Ne Zaman Anlayacaksınız ?
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
Halen Şikayet Ediyorsunuz, Ne Zaman Anlayacaksınız ?
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Halen Şikayet Ediyorsunuz, Ne Zaman Anlayacaksınız ?
Bu kadar sert ve acımasız şekilde eleştiriyi haketmiyorlar. Uzun süre güncelleme getirmemeleri konusunda ne dersen haklısın. Fakat bu bölge için uğraştıkları emekleri ortada. Sonuçta oyuncular istedi açık bölge olmasını,bazı eşyaların üretilmesini. Beğenmeyen oynamasın.

Haklısın yöneticilerin tamamen oyuncu kitlesine bakarak iş yaptığını düşünmeye başladım. Ben oyunu karaköy güncellemesiyle bıraktım. Bırakmayan cocukların coğuna bakıyorum, 7 24 bilgisayar başından kalkmayan belki 1 aydır duş almamış, asosyal, sosyopat, günlük hayatında insanlarla iletişime geçemeyen cocuklar. Forumdaki pek çok haklı memnuniyetsizlik belirten konulardaki yorumları okudum, maalesef bu çocuklar her şeyden memnun. Babasının verdiği harçlığı tamamen bu oyuna yatıran, bu oyun dışında bir gideri olmayan cocuklar bu oyuna gelen her güncellemeden iyi veya kötü memnun olacak tabiki.
Oyun karaköyle miladını doldurdu, yönetim de ttnet de bunun gayet farkında. Bir 4 5 yıl daha para kazanabilmek için böyle bir strateji izlendi, akıllıca oldu, başka ne yapılabilir haklı olarak. Yani diyeceğim o ki, bir iksir reçetesinden 20x kara barut istenilen bu oyun oynanacak halden çıktı, oyun içerisinde birbirine hakaret eden saldıran küfür eden boss kaçıran ahlaki değerlerden tamamen uzaklaşmış oyuncularla bu oyun tamamiyle oynanacak halden çıktı. Üzgünüm, eski ikv çok yeniyken terkedildi ve öldü.
Oyun karaköyle miladını doldurdu, yönetim de ttnet de bunun gayet farkında. Bir 4 5 yıl daha para kazanabilmek için böyle bir strateji izlendi, akıllıca oldu, başka ne yapılabilir haklı olarak. Yani diyeceğim o ki, bir iksir reçetesinden 20x kara barut istenilen bu oyun oynanacak halden çıktı, oyun içerisinde birbirine hakaret eden saldıran küfür eden boss kaçıran ahlaki değerlerden tamamen uzaklaşmış oyuncularla bu oyun tamamiyle oynanacak halden çıktı. Üzgünüm, eski ikv çok yeniyken terkedildi ve öldü.
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki. Pembemsi, griden iyidir her şekilde.
Oyundan bir süreliğine uzaklaşmış, geri dönecek, bilinçli oyuncu
Oyundan bir süreliğine uzaklaşmış, geri dönecek, bilinçli oyuncu
Ben de oyunu bırakıp da hala forumda gezenlerin kafa yapılarını çok merak ediyorum.bboy yazdı: ↑22 Mar 2018 12:06 Haklısın yöneticilerin tamamen oyuncu kitlesine bakarak iş yaptığını düşünmeye başladım. Ben oyunu karaköy güncellemesiyle bıraktım. Bırakmayan cocukların coğuna bakıyorum, 7 24 bilgisayar başından kalkmayan belki 1 aydır duş almamış, asosyal, sosyopat, günlük hayatında insanlarla iletişime geçemeyen cocuklar. Forumdaki pek çok haklı memnuniyetsizlik belirten konulardaki yorumları okudum, maalesef bu çocuklar her şeyden memnun. Babasının verdiği harçlığı tamamen bu oyuna yatıran, bu oyun dışında bir gideri olmayan cocuklar bu oyuna gelen her güncellemeden iyi veya kötü memnun olacak tabiki.
Güncelleme öncesi olsaydı anlardım ama bölge gelmiş beğenmemişsin, hala oyunla ilişkili bir oluşumda ne işin var. Beni ilgilendirmez tabi ki ama bu çelişki niye?
Senin de yukarıda bahsettiğin kişilerden pek bir farkın yok belli ki.
Çık dışarı, gez, hobi edin, okulun varsa dersine çalış, işin varsa işine yoğunlaş. Burada sinir olup tatlı canını niye üzüyorsun?
Son olarak miladını doldurmak değil miadını doldurmak, onu da düzeltmesem olmazdı.
Everything is about math just math
Önce zihniyetin düzelmesi gerekiyor, sonra bir şeyleri düzeltmek için uğraşabiliriz.
"Beğenmeyen oynamasın" zihniyeti düzelmediği sürece bu ülkede hiçbir şey gelişme göstermeyecek. Sadece oyun için değil. Her alan için böyle.
Ben bu oyuna yıllarımı vermişim, bir ton para yatırmışım, en değerli zamanlarımı bu oyunda harcamışım ama gelen güncellemeyi eleştiriyorum, yeterli bulmuyorum, daha iyisini istiyorum diye "Beğenmeyen oynamasın" demekten başka bir şey demiyorsunuz. Yahu bunu diyeceğinize neden bir şeyleri eleştirmiyorsunuz, daha iyisini hak ettiğiniz halde bunu istemiyorsunuz?
Şu an fazla zamanım olmasa bile günde 3-4 saatimi bu oyuna ayırabilecek durumdayım, maddi yönden de para yatırabilirim ama ben 10 yıllık emeğimden dahi bir çırpıda vazgeçtim ve bıraktım oyunu. Geçiştirilmek için getirilmiş, hiçbir sistemi geliştirip, düzenlememiş bu güncellemeyi değil, daha fazlasını hak ediyorum. Bunu da karşılayamayacaklarını anladım, oyuncuların ciddiye alınmadığını, değer verilmediğini anladım. Aynı şeyleri bir döngü içinde yapmaktan sıkıldım ve bıraktım. Olay sizin düşündüğünüz kadar basit bir şekilde beğenip, beğenmemek değil.
"Beğenmeyen oynamasın" zihniyeti düzelmediği sürece bu ülkede hiçbir şey gelişme göstermeyecek. Sadece oyun için değil. Her alan için böyle.
Ben bu oyuna yıllarımı vermişim, bir ton para yatırmışım, en değerli zamanlarımı bu oyunda harcamışım ama gelen güncellemeyi eleştiriyorum, yeterli bulmuyorum, daha iyisini istiyorum diye "Beğenmeyen oynamasın" demekten başka bir şey demiyorsunuz. Yahu bunu diyeceğinize neden bir şeyleri eleştirmiyorsunuz, daha iyisini hak ettiğiniz halde bunu istemiyorsunuz?
Şu an fazla zamanım olmasa bile günde 3-4 saatimi bu oyuna ayırabilecek durumdayım, maddi yönden de para yatırabilirim ama ben 10 yıllık emeğimden dahi bir çırpıda vazgeçtim ve bıraktım oyunu. Geçiştirilmek için getirilmiş, hiçbir sistemi geliştirip, düzenlememiş bu güncellemeyi değil, daha fazlasını hak ediyorum. Bunu da karşılayamayacaklarını anladım, oyuncuların ciddiye alınmadığını, değer verilmediğini anladım. Aynı şeyleri bir döngü içinde yapmaktan sıkıldım ve bıraktım. Olay sizin düşündüğünüz kadar basit bir şekilde beğenip, beğenmemek değil.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
bu nasıl bir mantık ?movie yazdı: ↑22 Mar 2018 12:59Ben de oyunu bırakıp da hala forumda gezenlerin kafa yapılarını çok merak ediyorum.bboy yazdı: ↑22 Mar 2018 12:06 Haklısın yöneticilerin tamamen oyuncu kitlesine bakarak iş yaptığını düşünmeye başladım. Ben oyunu karaköy güncellemesiyle bıraktım. Bırakmayan cocukların coğuna bakıyorum, 7 24 bilgisayar başından kalkmayan belki 1 aydır duş almamış, asosyal, sosyopat, günlük hayatında insanlarla iletişime geçemeyen cocuklar. Forumdaki pek çok haklı memnuniyetsizlik belirten konulardaki yorumları okudum, maalesef bu çocuklar her şeyden memnun. Babasının verdiği harçlığı tamamen bu oyuna yatıran, bu oyun dışında bir gideri olmayan cocuklar bu oyuna gelen her güncellemeden iyi veya kötü memnun olacak tabiki.
Güncelleme öncesi olsaydı anlardım ama bölge gelmiş beğenmemişsin, hala oyunla ilişkili bir oluşumda ne işin var. Beni ilgilendirmez tabi ki ama bu çelişki niye?
Çık dışarı, gez, hobi edin, okulun varsa dersine çalış, işin varsa işine yoğunlaş. Burada sinir olup tatlı canını niye üzüyorsun?
Son olarak miladını doldurmak değil miadını doldurmak, onu da düzeltmesem olmazdı.
oyunu bırakıp foruma giremiyor muyuz ? 5 sene içinde güncelleme gelmeyip oyunu bırakıp burada ağlarken'de bunları söylüyor muydunuz ?
Beğenmiyorsan oynamacıların bir üst leveli. Sanırsın 24 saat oyunu geçtik forumda takılıyoruzyunusreyy yazdı: ↑22 Mar 2018 13:51bu nasıl bir mantık ?movie yazdı: ↑22 Mar 2018 12:59Ben de oyunu bırakıp da hala forumda gezenlerin kafa yapılarını çok merak ediyorum.bboy yazdı: ↑22 Mar 2018 12:06 Haklısın yöneticilerin tamamen oyuncu kitlesine bakarak iş yaptığını düşünmeye başladım. Ben oyunu karaköy güncellemesiyle bıraktım. Bırakmayan cocukların coğuna bakıyorum, 7 24 bilgisayar başından kalkmayan belki 1 aydır duş almamış, asosyal, sosyopat, günlük hayatında insanlarla iletişime geçemeyen cocuklar. Forumdaki pek çok haklı memnuniyetsizlik belirten konulardaki yorumları okudum, maalesef bu çocuklar her şeyden memnun. Babasının verdiği harçlığı tamamen bu oyuna yatıran, bu oyun dışında bir gideri olmayan cocuklar bu oyuna gelen her güncellemeden iyi veya kötü memnun olacak tabiki.
oyunu bırakıp foruma giremiyor muyuz ? 5 sene içinde güncelleme gelmeyip oyunu bırakıp burada ağlarken'de bunları söylüyor muydunuz ?
Öyle forumda yatıp forumda kalkmıyoruz da ileti girmemizede izin yok yahu
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Ne diyeceğimi bilemiyorum
Foruma giremezsiniz demiyorum sadece bir mantığı yok.KraToSs yazdı: ↑22 Mar 2018 14:16Beğenmiyorsan oynamacıların bir üst leveli. Sanırsın 24 saat oyunu geçtik forumda takılıyoruzyunusreyy yazdı: ↑22 Mar 2018 13:51bu nasıl bir mantık ?movie yazdı: ↑22 Mar 2018 12:59Ben de oyunu bırakıp da hala forumda gezenlerin kafa yapılarını çok merak ediyorum.bboy yazdı: ↑22 Mar 2018 12:06 Haklısın yöneticilerin tamamen oyuncu kitlesine bakarak iş yaptığını düşünmeye başladım. Ben oyunu karaköy güncellemesiyle bıraktım. Bırakmayan cocukların coğuna bakıyorum, 7 24 bilgisayar başından kalkmayan belki 1 aydır duş almamış, asosyal, sosyopat, günlük hayatında insanlarla iletişime geçemeyen cocuklar. Forumdaki pek çok haklı memnuniyetsizlik belirten konulardaki yorumları okudum, maalesef bu çocuklar her şeyden memnun. Babasının verdiği harçlığı tamamen bu oyuna yatıran, bu oyun dışında bir gideri olmayan cocuklar bu oyuna gelen her güncellemeden iyi veya kötü memnun olacak tabiki.
oyunu bırakıp foruma giremiyor muyuz ? 5 sene içinde güncelleme gelmeyip oyunu bırakıp burada ağlarken'de bunları söylüyor muydunuz ?hayır misal ben 2009a ait üyeliğim var ileti sayısı 330 bu 2010 a ait ileti sayısı belli birde 2013 var oda 200 vs.
Öyle forumda yatıp forumda kalkmıyoruz da ileti girmemizede izin yok yahu![]()
Oyunu oynasan ve eleştirsen onu anlarım. Derim ki ya adam oyun daha bir yere gelsin diye uğraşıyor, yapıcı eleştiriler yapıyor.
Ama oynamadığın bir oyunun forumunda yorum yapmak nasıl bir psikoloji
Oynamıyorsun altını da çizeyim oynamıyorsun.
Bu izlemediğin bir dizinin altına yorum yapmak kadar abes.
Anlam veremiyorum cidden hastasınız ya da işsiz
Everything is about math just math