AşKPrEnSİ [ ibo ] geri döndü !!!!
AşKPrEnSİ [ ibo ] geri döndü !!!!
arkadaşlar aranıza tekrar geri geldim ne yaptım ettiysem oyundan ayrılamayı başaradadım bizzat ayrılamamın en önemli sebebi arkadaşlarımın ricalarıydı her neyse çarıma dezeoğlum giriyoru artık ben varım çarlarda kankaxmagician ve lastmohicaan a büyük sevgileri bu dostlarımı bırakamadım napamlım xDDD
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: AşKPrEnSİ [ ibo ] geri döndü !!!!
gidip gidip gelmekle olmuyor işin suyunu çıkarmayın.

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos
İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
En son savascixhalil tarafından 12 Mar 2010 19:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
tekrar hoşgeldin kardeş.
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Sen geLdin aMa İBom Ben Yoqum aRtıq Sana iyi oYunLar...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
h.bulduk arkadaşlar ismail sen neden yoksun lan onu söle baqem lan vala kafanı kırarım reelde ona göre hem sana gelince extremecrazyy sende yaş büyük akıl küçük ne zman bırakıp ne zmaan başlayacağımı sana mı soracam ?? ismail sana gelince cumartesi saat 2 de oyunda al bnm çar sus yedi forumdan msjlaşırız
DDD
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
- cotanak
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Sonunda doğru kararı verdin. Oyuna değil Arkadaşalrına yani Kankaxmagician ve lastmohicaan ' a döndün. Her neyse tekrar dönmene sevindm ii oyunlar Tekrar hoş geldin.
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Sen geLdin aMa İBom Ben Yoqum aRtıq Sana iyi oYunLar...
Kesin sende dönersin oyuna

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )