Öncelikle herkese selamlar şimdiden herkesin kandilini kutlarım.Efendimiz (s.a.v) selamı üzerinize olsun.
Yıllarca bekledik ve ikv yönetimi önümüze böyle bir genişletme paketi sundu.
Bu konuyu açmamdaki amaç genel etkileşimde herkesin konu açıp çok zor olmuyor yapamıyorum muhabbeti.
Tüm ikv camiası olarak biz yeni paketin zor olmasını istedik çemberlitaş,sığınaklar ve migratı düşünün ne kadar basitti.
Bölge geleli 1 ay olmadan çoğu kişi sitem etmeye başladı muhakkak ki kendilerine göre haklı sebepleri vardır sorgulayıp yargılamıyorum kimse yanlış anlamasın.
Zırh ve Asa üretimleri bence mantıklı çünkü oyunu bilmeyen birisi bile hiç bir uğraş göstermeden çemberlitaş itemlerini çok rahatlıkla dizebiliyordu.
Bölge için ZOR tabiri kullanmak bence mantıksızlık 20 günde çoğu şeyi çözdük.
Droplar çok az olması da hepimiz için bi artıdır çünkü ilerleyen zamanlarda itemlerinizi dizdikten sonra etrafınıza baktığınızda size göre düşük itemli karakterler göreceksiniz.Sadece iyi yönünden bakın.
Allaha emanet olun.
Karaköy ve Boss Hk.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Karaköy ve Boss Hk.
Umarım her şey dediğin gibi olumlu olur Eğer kimse üstünü dizemezse ne olacak peki
Oyuna yeni başlamış oyunu bilmeyen birisi nasıl kolaylıkla alınmadığı bölgeden eşya dizebiliyordu ? Ki o bölgeler artık 600 dirençle yapılacak.Bölgenin zor olması falan benim için önemli değil ama yanlış işleyen ve emek vermekten soğutan bir sistem var.Benim bu bölge ile ilgili en önemli sorunum o kadar uğraş verip o yeni eşyaları elde ettikten , parlattıktan sonra yine aynı şekilde kısır bir döngü gibi aynı şeylerin önümüze sunulup "eskiyi çöp et yeniyi parlat" şeklinde devam edilmesi.Bu benim oynamama sebeplerimden bir tanesi.Diğer sebepler ise üzerinde iyice düşünülmeden yapılan değişiklikler.Böyle düşününce neden boşuna emek veriyim , neden boşuna stres yapayım , neden para vereyim diyorum ? Yani kusura bakmasınlar bu bana resmen oyalamak için yapılan bir hile gibi geliyor.Eşyalar bu şekilde çöp olmamalıydı.Zaten daha güçlüsünü elde ettiğimizde onları çöpe kendimiz atardık.He bu durumu "ya zaten yıllarca kullandık onları çöp olsunlar" diye kabullenenler de var onlarında kendi görüşü tabi ama ben zaten çöp olmasın demiyorum.Yorumlamam bu kadar.
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Serinplay yazdı: ↑20 Mar 2018 17:10 Oyuna yeni başlamış oyunu bilmeyen birisi nasıl kolaylıkla alınmadığı bölgeden eşya dizebiliyordu ? Ki o bölgeler artık 600 dirençle yapılacak.Bölgenin zor olması falan benim için önemli değil ama yanlış işleyen ve emek vermekten soğutan bir sistem var.Benim bu bölge ile ilgili en önemli sorunum o kadar uğraş verip o yeni eşyaları elde ettikten , parlattıktan sonra yine aynı şekilde kısır bir döngü gibi aynı şeylerin önümüze sunulup "eskiyi çöp et yeniyi parlat" şeklinde devam edilmesi.Bu benim oynamama sebeplerimden bir tanesi.Diğer sebepler ise üzerinde iyice düşünülmeden yapılan değişikler.Böyle düşününce neden boşuna emek veriyim , neden boşuna stres yapayım , neden para vereyim diyorum ? Yani kusura bakmasınlar bu bana resmen oyalamak için yapılan bir hile gibi geliyor.Eşyalar bu şekilde çöp olmamalıydı.Zaten daha güçlüsünü elde ettiğimizde onları çöpe kendimiz atardık.He bu durumu "ya zaten yıllarca kullandık onları çöp olsunlar" diye kabullenenler de var onlarında kendi görüşü tabi ama ben zaten çöp olmasın demiyorum.Yorumlamam bu kadar.
Bende Aynı düşünceden oyunu bıraktım sadece forumda takılıyorum
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا