Kraliçe Tırtıl - Sentetik İpek
Re: Kraliçe Tırtıl - Sentetik İpek
Hala bi yetkili cevap vermiyor , sonra insanlari isyana tesvik ediyorsunuz
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Hızlı desteğe yazmayı denedinmi veya destek takımına
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
Hızlı destek Karaköy ganimetleriyle ilgili açıklama yapmıyormuş
viewtopic.php?p=1179931#p1179931
Not oyun devlet sırrı niteliğinde
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
Destek takımına sormak lazım öyleyseReGiSTeR yazdı: ↑20 Mar 2018 11:05
Hızlı destek Karaköy ganimetleriyle ilgili açıklama yapmıyormuş) cidden sordum geçen öyle dediler
Not oyun devlet sırrı niteliğinde
Devlet sırrı var ortada hata yok ortada gizlenen bilgileri veremeyebilirlerOZHANBEY yazdı: ↑20 Mar 2018 11:09Destek takımına sormak lazım öyleyseReGiSTeR yazdı: ↑20 Mar 2018 11:05
Hızlı destek Karaköy ganimetleriyle ilgili açıklama yapmıyormuş) cidden sordum geçen öyle dediler
Not oyun devlet sırrı niteliğindeAma ben onların yerine cevap vereyim "Bu hata notlarımız arasında bulunup en kısa süre içerisinde çözüme kavuşacaktır" Not kısa zaman yeni bir güncellemeye kadar olan süre zarfıdır.
![]()
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
Devlet sırrı diyorsun derin devletle ilgili fazla yorum yapmayalım kellemiz gidebilirReGiSTeR yazdı: ↑20 Mar 2018 11:14Devlet sırrı var ortada hata yok ortada gizlenen bilgileri veremeyebilirlerOZHANBEY yazdı: ↑20 Mar 2018 11:09Destek takımına sormak lazım öyleyseReGiSTeR yazdı: ↑20 Mar 2018 11:05
Not oyun devlet sırrı niteliğindeAma ben onların yerine cevap vereyim "Bu hata notlarımız arasında bulunup en kısa süre içerisinde çözüme kavuşacaktır" Not kısa zaman yeni bir güncellemeye kadar olan süre zarfıdır.
![]()
)
Öyle cinsleri var ki teste sunucusunda kabak gibi dikiliyorlardi boy gösterisinde durup birisine sadece sorduğum soru
" yeni nadide eşyalar yani bu bosslardan düşürdüğümüz mor itemlilermi yoksa truncusu da varmı " bilgi veremiyoruz dedi neyse saygınlığımizi bozmiyalim dedim gectim. içimden de başka şeyler geçti
) 1*2 gün sonra başka eskilerden eski görev arkadaşlarımdan birisi denk geldi aynı soruyu sordum aninda cevap verdi truncusu yok bu gördüklerin diye
Anlamış değilim bizde onların geldiği yerlerden geçtik Anlı'mizin akıyla oyunun en hızlı donemlerinde gorevliydik tabi o zamanlar dostluk vardı yönetici tagi takıp artist duruşu yapmadık sen ben gibi maden çeker üretim yapardık işporta parası kasardik tagi takan bilgi veremiyoruz diyor o zaman destek değil köstek tagi gerekli x kişiyle y kişi başka birisi bilgi veriryor aynı yetkide bilgi veremiyor..Not. söz meclisten dışarı.. hadi iyi oyunlar
" yeni nadide eşyalar yani bu bosslardan düşürdüğümüz mor itemlilermi yoksa truncusu da varmı " bilgi veremiyoruz dedi neyse saygınlığımizi bozmiyalim dedim gectim. içimden de başka şeyler geçti
Anlamış değilim bizde onların geldiği yerlerden geçtik Anlı'mizin akıyla oyunun en hızlı donemlerinde gorevliydik tabi o zamanlar dostluk vardı yönetici tagi takıp artist duruşu yapmadık sen ben gibi maden çeker üretim yapardık işporta parası kasardik tagi takan bilgi veremiyoruz diyor o zaman destek değil köstek tagi gerekli x kişiyle y kişi başka birisi bilgi veriryor aynı yetkide bilgi veremiyor..Not. söz meclisten dışarı.. hadi iyi oyunlar
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
+1 kesinlikle katılıyorumReGiSTeR yazdı: ↑20 Mar 2018 11:43 Öyle cinsleri var ki teste sunucusunda kabak gibi dikiliyorlardi boy gösterisinde durup birisine sadece sorduğum soru
" yeni nadide eşyalar yani bu bosslardan düşürdüğümüz mor itemlilermi yoksa truncusu da varmı " bilgi veremiyoruz dedi neyse saygınlığımizi bozmiyalim dedim gectim. içimden de başka şeyler geçti) 1*2 gün sonra başka eskilerden eski görev arkadaşlarımdan birisi denk geldi aynı soruyu sordum aninda cevap verdi truncusu yok bu gördüklerin diye
![]()