BOOS KAÇIRMA HK
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
BOOS KAÇIRMA HK
SAYIN YÖNETİCİLER VE YETKİLİ KİŞİLER BOSS KAÇIRANLAR HAKKINDA CEZAİ İŞLEMLER YAPILACAĞINI SÖYLEDİNİZ LAKİN SADECE 1 KARAKTERİN FARKLI KİŞİLER TARAFINDAN 20YE YAKIN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ VE VİDEOSU DESTEĞE ATILDI. CEZAİ İŞLEM UYGULANMIYOR MU YOKSA DESTEK EKİBİ UYUYORMU ARTIK SİNİRLERİMİZ BOZULUYOR YA BOSSLAR İÇİN GEREKEN DÜZENLEMEYİ YAPIN YADA DESTEK EKİBİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ DAHA SERİ KONTROL ETSİN....... LÜTFEN BİRAZ ANLAYIŞLI VE ÇÖZÜMCÜ OLUN
- easlangoren
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
-
- Salgın Koruyucusu
Re: BOOS KAÇIRMA HK
orda takıla takıla boss kelimesinin yanlış yazıldıgına takıldıgın için tebrik ediyorum..
yaf arkadaş şu konu hergun açılıyor bikmadiniz mi artık ben bıktım
- crazyeren3045
- Acemi Savaşçı
Bu konuya bir düzenleme gelmedikce her gün açılır bu konu ki açanlarada hak veriyorum
IIMontecarloII 
Geçen gün lodos klanı olarak Kraliçe tırtıl kesmek için toplandık hiç tanımadığımız klansız bir tank arkadaş başımızda beklemeye başladı biz kesmeye başladık hemen bossu kaçırdı. Niye yapıyorsun diyorum ağla diye cevap veriyor. Oyunda maalesef böyle keyif için boss kaçıran insanlar var.
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- MaGeMaSTeR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Özgür Gençlik
Yöneticilere attığın videoyu bile izlemiyorlar. Desteğe attım sonra bir kontrol edeyim dedim bir baktım videoda izlenme yok. Yöneticiler böyle salladıkça bu oyun dahada kötüye gidecektir.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
+1crazyeren3045 yazdı: ↑20 Mar 2018 01:17 Bu konuya bir düzenleme gelmedikce her gün açılır bu konu ki açanlarada hak veriyorum