Karaköyden Önce Dediklerim
- ilkay64
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: ÖNCÜLER
Karaköyden Önce Dediklerim
Bi zamanlar karaköy gelmeden önce boss kaçırcaklar bir sürü olaylar olcak ve arz lodoslar baya bi düşman olcak karaköyde herkes birlik olup bazı yeni katılcak oyuncuları dışliycaklar gibi söylemlerde bulunmuştum konu açmıştım sonra konuyu kapattım tabi kkötü yorumlar alarak öle şeyler olmaaz vs.. diyerek şimdi burdan sesleniyorum şu karaköyden önceki konu açtığım zamanki konuşanlara karaköy geldi ve benim dediklerim çıktı ortaya buna ne cevap arıycaksınız acaba ?

- Karkaroff
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Durmstrang Enstitüsü
Re: Karaköyden Önce Dediklerim
[İçerik düzenlendi]
Ya şaka maka başlığa bir uyarı neyin koysaydınız.Mobilden giriyorum gözlerim alev aldı o nasıl punto.
Ya şaka maka başlığa bir uyarı neyin koysaydınız.Mobilden giriyorum gözlerim alev aldı o nasıl punto.
K A R K A R O F F
Konu linkini at bu olayın araştırılıp gerçeklerin gün yüzüne çıkarılması lazım.
viewtopic.php?f=46&t=147558
Konuyu buldum sanırım.Betadan 1 gün önce açılmış galiba beta tarihini de hatırlamıyorum ki
Kendi yorumumu da gördüm;
1.Bosslar sadece görev için kesilmiyor ve değerli şeyler veriyor
2.Bosslar haritada rastgele yerlerde olmadı.Keşke 3,4 farklı bölge seçilip bazen orada bazen burada doğar tarzı bosslar olsaydı.Olmadı.
3.Artık girmek için zorlu görevleri yapmak gerekmiyor
Bunların sonuçlarının kaos olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.
Yorumlamam bu kadar.İyi forumlar.
Konuyu buldum sanırım.Betadan 1 gün önce açılmış galiba beta tarihini de hatırlamıyorum ki
Kendi yorumum üzerinden ;Serinplay yazdı: ↑21 Şub 2018 02:17 Dostum o bosslar sadece görev için kesilecekse o tür şeyler olmayacaktır.Tıpkı kadim hidra gibi.Tabi ki ilk zamanlar çok yoğun olacaktır ama o bosslar değerli bir şey vermiyorsa görevini yapan yoluna bakacaktır.Daha küçük bossların ise belli yerlerde değilde random olarak haritada doğmaları bu tür şeylere engel olur ve oyuna farklı bir hava katar.Yarın zaten her şeyi öğreneceğiz şimdi görmeden yorum yapamayız.Bu arada oraya girmek için zorlu görevlerin yapılması gerektiği için sıradan oyuncular veya yeni başlayanların uğraş vermeden bölgeye girebileceğini sanmıyorum.
1.Bosslar sadece görev için kesilmiyor ve değerli şeyler veriyor
2.Bosslar haritada rastgele yerlerde olmadı.Keşke 3,4 farklı bölge seçilip bazen orada bazen burada doğar tarzı bosslar olsaydı.Olmadı.
3.Artık girmek için zorlu görevleri yapmak gerekmiyor
Yorumlamam bu kadar.İyi forumlar.
söylediklerin ikv de herdaim bulunan durumlar bunlardan kurtulmak mümkün değil ki zaten oyunu oynayan az sayıda oyuncu var çoğunluğu çirkef
- ilkay64
- İskele Babası

la tamam da öle diyosun da kardeşim bugün başka önceki yorumda başka yorum yapıyorsunSerinplay yazdı: ↑20 Mar 2018 00:57 viewtopic.php?f=46&t=147558
Konuyu buldum sanırım.Betadan 1 gün önce açılmış galiba beta tarihini de hatırlamıyorum ki![]()
Kendi yorumum üzerinden ;Serinplay yazdı: ↑21 Şub 2018 02:17 Dostum o bosslar sadece görev için kesilecekse o tür şeyler olmayacaktır.Tıpkı kadim hidra gibi.Tabi ki ilk zamanlar çok yoğun olacaktır ama o bosslar değerli bir şey vermiyorsa görevini yapan yoluna bakacaktır.Daha küçük bossların ise belli yerlerde değilde random olarak haritada doğmaları bu tür şeylere engel olur ve oyuna farklı bir hava katar.Yarın zaten her şeyi öğreneceğiz şimdi görmeden yorum yapamayız.Bu arada oraya girmek için zorlu görevlerin yapılması gerektiği için sıradan oyuncular veya yeni başlayanların uğraş vermeden bölgeye girebileceğini sanmıyorum.
1.Bosslar sadece görev için kesilmiyor ve değerli şeyler veriyor![]()
3.Artık girmek için zorlu görevleri yapmak gerekmiyor![]()
Yorumlamam bu kadar.İyi forumlar.![]()

- ilkay64
- İskele Babası

evet bulunan durumlar ama şöle açıklım sana 1 cisi lodoslardan arz loncalarına dalan 100 de 90 oyuncu bulunmakta ve o arz loncalarında ise baya bi kalabalık üye bulunmakta bu savaş 1 kişi yüzünden çıktığı durumunda o loncalardaki üye sayıları 100 de 85 inme gösterdi

- ilkay64
- İskele Babası

Hangi önceki yorum ? Üstteki yorumda "eğer" ifadesi kullanmışım.Bu 1 ay ve betadan önce yazılmış mesajı da zaten maddeler halinde yukarıda yazdım.Bosslar görev için kesilirse olmaz demişim , bu görev için olmazlarsa bu tür durumlar olabilir anlamına geliyor.Yani önceki yorum sonraki yorum farklı bir anlam taşımıyor.Kesinlikle öyle şeyler olmayacak gibi bir ifade de geçmiyor.Diğer yazdıklarım ise kendi tahminlerimdi.ilkay64 yazdı: ↑20 Mar 2018 01:06la tamam da öle diyosun da kardeşim bugün başka önceki yorumda başka yorum yapıyorsunSerinplay yazdı: ↑20 Mar 2018 00:57 viewtopic.php?f=46&t=147558
Konuyu buldum sanırım.Betadan 1 gün önce açılmış galiba beta tarihini de hatırlamıyorum ki![]()
1.Bosslar sadece görev için kesilmiyor ve değerli şeyler veriyor![]()
3.Artık girmek için zorlu görevleri yapmak gerekmiyor![]()
Yorumlamam bu kadar.İyi forumlar.![]()
yinede tşkler yorumundan ötürü
- KraLxkraL18
- Acemi Savaşçı

- Klan: Arzın Çocukları