Karaköyden Önce Dediklerim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ilkay64
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: ÖNCÜLER

Karaköyden Önce Dediklerim

Mesaj gönderen ilkay64 »

Bi zamanlar karaköy gelmeden önce boss kaçırcaklar bir sürü olaylar olcak ve arz lodoslar baya bi düşman olcak karaköyde herkes birlik olup bazı yeni katılcak oyuncuları dışliycaklar gibi söylemlerde bulunmuştum konu açmıştım sonra konuyu kapattım tabi kkötü yorumlar alarak öle şeyler olmaaz vs.. diyerek şimdi burdan sesleniyorum şu karaköyden önceki konu açtığım zamanki konuşanlara karaköy geldi ve benim dediklerim çıktı ortaya buna ne cevap arıycaksınız acaba ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Re: Karaköyden Önce Dediklerim

Mesaj gönderen Karkaroff »

[İçerik düzenlendi]

Ya şaka maka başlığa bir uyarı neyin koysaydınız.Mobilden giriyorum gözlerim alev aldı o nasıl punto.
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Konu linkini at bu olayın araştırılıp gerçeklerin gün yüzüne çıkarılması lazım.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

viewtopic.php?f=46&t=147558

Konuyu buldum sanırım.Betadan 1 gün önce açılmış galiba beta tarihini de hatırlamıyorum ki :grinning:

Kendi yorumumu da gördüm;

Serinplay yazdı: 21 Şub 2018 02:17 Dostum o bosslar sadece görev için kesilecekse o tür şeyler olmayacaktır.Tıpkı kadim hidra gibi.Tabi ki ilk zamanlar çok yoğun olacaktır ama o bosslar değerli bir şey vermiyorsa görevini yapan yoluna bakacaktır.Daha küçük bossların ise belli yerlerde değilde random olarak haritada doğmaları bu tür şeylere engel olur ve oyuna farklı bir hava katar.Yarın zaten her şeyi öğreneceğiz şimdi görmeden yorum yapamayız.Bu arada oraya girmek için zorlu görevlerin yapılması gerektiği için sıradan oyuncular veya yeni başlayanların uğraş vermeden bölgeye girebileceğini sanmıyorum.
Kendi yorumum üzerinden ;

1.Bosslar sadece görev için kesilmiyor ve değerli şeyler veriyor :grinning:
2.Bosslar haritada rastgele yerlerde olmadı.Keşke 3,4 farklı bölge seçilip bazen orada bazen burada doğar tarzı bosslar olsaydı.Olmadı.
3.Artık girmek için zorlu görevleri yapmak gerekmiyor :grinning:

Bunların sonuçlarının kaos olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.

Yorumlamam bu kadar.İyi forumlar. :*
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Mervang »

söylediklerin ikv de herdaim bulunan durumlar bunlardan kurtulmak mümkün değil ki zaten oyunu oynayan az sayıda oyuncu var çoğunluğu çirkef
Kullanıcı avatarı
ilkay64
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ilkay64 »

Serinplay yazdı: 20 Mar 2018 00:57 viewtopic.php?f=46&t=147558

Konuyu buldum sanırım.Betadan 1 gün önce açılmış galiba beta tarihini de hatırlamıyorum ki :grinning:

Serinplay yazdı: 21 Şub 2018 02:17 Dostum o bosslar sadece görev için kesilecekse o tür şeyler olmayacaktır.Tıpkı kadim hidra gibi.Tabi ki ilk zamanlar çok yoğun olacaktır ama o bosslar değerli bir şey vermiyorsa görevini yapan yoluna bakacaktır.Daha küçük bossların ise belli yerlerde değilde random olarak haritada doğmaları bu tür şeylere engel olur ve oyuna farklı bir hava katar.Yarın zaten her şeyi öğreneceğiz şimdi görmeden yorum yapamayız.Bu arada oraya girmek için zorlu görevlerin yapılması gerektiği için sıradan oyuncular veya yeni başlayanların uğraş vermeden bölgeye girebileceğini sanmıyorum.

2.Bosslar haritada rastgele yerlerde olmadı.Keşke 3,4 farklı bölge seçilip bazen orada bazen burada doğar tarzı bosslar olsaydı.Olmadı.

la tamam da öle diyosun da kardeşim bugün başka önceki yorumda başka yorum yapıyorsun :) yinede tşkler yorumundan ötürü
Resim
Kullanıcı avatarı
ilkay64
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ilkay64 »

Mervang yazdı: 20 Mar 2018 00:58 söylediklerin ikv de herdaim bulunan durumlar bunlardan kurtulmak mümkün değil ki zaten oyunu oynayan az sayıda oyuncu var çoğunluğu çirkef
evet bulunan durumlar ama şöle açıklım sana 1 cisi lodoslardan arz loncalarına dalan 100 de 90 oyuncu bulunmakta ve o arz loncalarında ise baya bi kalabalık üye bulunmakta bu savaş 1 kişi yüzünden çıktığı durumunda o loncalardaki üye sayıları 100 de 85 inme gösterdi :D ve işin garip kısmı daha düne kadar arz olan ekiplere saldırı yapıp kin kusan adamlar bugün o kesilen arz neferlerinden bazıları lodosa geçiyor ve adamı loncaya alıp naber kardesim kusura bakma sana daldık vs .. gibi diyorlar :D 180 derece dönüyor :D bu garibime gitti açıkçası
Resim
Kullanıcı avatarı
ilkay64
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ilkay64 »

Karkaroff yazdı: 20 Mar 2018 00:39 [İçerik düzenlendi]

Ya şaka maka başlığa bir uyarı neyin koysaydınız.Mobilden giriyorum gözlerim alev aldı o nasıl punto.
Güldürme bizi :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

ilkay64 yazdı: 20 Mar 2018 01:06
Serinplay yazdı: 20 Mar 2018 00:57 viewtopic.php?f=46&t=147558

la tamam da öle diyosun da kardeşim bugün başka önceki yorumda başka yorum yapıyorsun :) yinede tşkler yorumundan ötürü
Hangi önceki yorum ? Üstteki yorumda "eğer" ifadesi kullanmışım.Bu 1 ay ve betadan önce yazılmış mesajı da zaten maddeler halinde yukarıda yazdım.Bosslar görev için kesilirse olmaz demişim , bu görev için olmazlarsa bu tür durumlar olabilir anlamına geliyor.Yani önceki yorum sonraki yorum farklı bir anlam taşımıyor.Kesinlikle öyle şeyler olmayacak gibi bir ifade de geçmiyor.Diğer yazdıklarım ise kendi tahminlerimdi. :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
KraLxkraL18
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KraLxkraL18 »

:thinking_face:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön