Karaköye girişi neden bu kadar kolay yaptınız ? Bu kadar kolay mı olmalı? Şuan istenilen şartları ben görev olarak bile nitelendirmiyorum 5 dakikası var,zaten bu kadar “evladı” olan karekterler oyunun huzurunu bozmaya çalışırken neden bunu yaptınız? 30 35 seviyeli oyuncuların karaköye girebilmesini neden istediniz ?
Bu hatayı daha önce hol bölgesinde de yaptınız biz yıllarımızı verip 49 seviye olurken yeni açılan bir karekter hole geçiyor ve 5 saati var sonra y2 sayesinde seninle aynı düzeye gelebiliyordu,
Yönetiminden huzurlu,zor ve adaletli bir oyun anlayışı bekliyorum..
İstanbul yan karekterler vakti
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: İstanbul yan karekterler vakti
Girişlerin kolaylaştırılması konusunda haklı olabilirsin ama şu level konusunda düşüncemi yazayım.49 olmak için 3,4 gün düzenli oynaman yeterli.O kadar bile sürmeyebilir.49 olan kişi 10 yıllık oyuncu ile aynı konuma gelemez.Holde 49 olunmasını tasdik etmiyorum tabiki ama bu oyunda herşey level değil.O zamanlar herkesin Çemberlitaş eşyalarını dizmesi gerekiyordu ve zaten oyundaki en yüksek efsunlar onlar olduğu için bir süre sonra herkes aynı oluyordu.En güçlü diye bir kavram yok zaten oyunda.10 yıllık oyuncunun farkı stoğu ve tılsımları olabilir.Yönetimden zor bir oyun anlayışı zaten geldi.Karaköy...
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
-
Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Bu oyunda levelin cok bir niteligi yok 49 seviye olsan bile itemlerin olmadan hicbirsey yapamassin bu 59 seviye icinde gecerli oyuzden seviyeye fazla takilmamak lazim yani ilk 59 seviye olmak falanda bi marifet degil 
Karaköye görevleri yapmadan giren adamın yapabileceği tek şey maden çekmektir e hadi level de atlasın ama sadece fanatik ve gizitimlerden kesebilir.Onları da yapıyorsa (ki yapsınlar diye düzenleme geldi) bırak yapsın.Exp düzenlemesi geldi zaten kendinden 10 seviye veya daha üstü şeyden exp alamıyorsun diye biliyorum.Yani naylon kasma devri bitti 
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Adamlarin 200 tane 49 kp carlari vardi gözlerimle gördüm 10 yil getirmektedikten sonra simdi gelmenin bir anlami mi var ?saglam yazdı: ↑19 Mar 2018 21:45 Karaköye görevleri yapmadan giren adamın yapabileceği tek şey maden çekmektir e hadi level de atlasın ama sadece fanatik ve gizitimlerden kesebilir.Onları da yapıyorsa (ki yapsınlar diye düzenleme geldi) bırak yapsın.Exp düzenlemesi geldi zaten kendinden 10 seviye veya daha üstü şeyden exp alamıyorsun diye biliyorum.Yani naylon kasma devri bitti![]()
her gün aynı başlık altında aynı şikayetleri görmekten bıktım çözümü yok işte kardiş salın artık
- hayrabat
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: winter is coming
Şu zamanlar daha iyi anlıyorsunuzdur bu şikayetlerimin nedenini,bakın ne oldu herkes bossların kaçırışmasından şikayetci
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Zamanında 5 dk da 49 olan adamda giriyor karakoye . Full e.ek veren adamda . Ne anladım bu işten.