İstanbul yan karekterler vakti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hayrabat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: winter is coming

İstanbul yan karekterler vakti

Mesaj gönderen hayrabat »

Karaköye girişi neden bu kadar kolay yaptınız ? Bu kadar kolay mı olmalı? Şuan istenilen şartları ben görev olarak bile nitelendirmiyorum 5 dakikası var,zaten bu kadar “evladı” olan karekterler oyunun huzurunu bozmaya çalışırken neden bunu yaptınız? 30 35 seviyeli oyuncuların karaköye girebilmesini neden istediniz ?

Bu hatayı daha önce hol bölgesinde de yaptınız biz yıllarımızı verip 49 seviye olurken yeni açılan bir karekter hole geçiyor ve 5 saati var sonra y2 sayesinde seninle aynı düzeye gelebiliyordu,

Yönetiminden huzurlu,zor ve adaletli bir oyun anlayışı bekliyorum..
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: İstanbul yan karekterler vakti

Mesaj gönderen Parlementxx »

49 seviyeden assagi girilmiyor
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Girişlerin kolaylaştırılması konusunda haklı olabilirsin ama şu level konusunda düşüncemi yazayım.49 olmak için 3,4 gün düzenli oynaman yeterli.O kadar bile sürmeyebilir.49 olan kişi 10 yıllık oyuncu ile aynı konuma gelemez.Holde 49 olunmasını tasdik etmiyorum tabiki ama bu oyunda herşey level değil.O zamanlar herkesin Çemberlitaş eşyalarını dizmesi gerekiyordu ve zaten oyundaki en yüksek efsunlar onlar olduğu için bir süre sonra herkes aynı oluyordu.En güçlü diye bir kavram yok zaten oyunda.10 yıllık oyuncunun farkı stoğu ve tılsımları olabilir.Yönetimden zor bir oyun anlayışı zaten geldi.Karaköy...
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

Bu oyunda levelin cok bir niteligi yok 49 seviye olsan bile itemlerin olmadan hicbirsey yapamassin bu 59 seviye icinde gecerli oyuzden seviyeye fazla takilmamak lazim yani ilk 59 seviye olmak falanda bi marifet degil :)
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Karaköye görevleri yapmadan giren adamın yapabileceği tek şey maden çekmektir e hadi level de atlasın ama sadece fanatik ve gizitimlerden kesebilir.Onları da yapıyorsa (ki yapsınlar diye düzenleme geldi) bırak yapsın.Exp düzenlemesi geldi zaten kendinden 10 seviye veya daha üstü şeyden exp alamıyorsun diye biliyorum.Yani naylon kasma devri bitti :)
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

saglam yazdı: 19 Mar 2018 21:45 Karaköye görevleri yapmadan giren adamın yapabileceği tek şey maden çekmektir e hadi level de atlasın ama sadece fanatik ve gizitimlerden kesebilir.Onları da yapıyorsa (ki yapsınlar diye düzenleme geldi) bırak yapsın.Exp düzenlemesi geldi zaten kendinden 10 seviye veya daha üstü şeyden exp alamıyorsun diye biliyorum.Yani naylon kasma devri bitti :)
Adamlarin 200 tane 49 kp carlari vardi gözlerimle gördüm 10 yil getirmektedikten sonra simdi gelmenin bir anlami mi var ?
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Mervang »

her gün aynı başlık altında aynı şikayetleri görmekten bıktım çözümü yok işte kardiş salın artık
Kullanıcı avatarı
hayrabat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: winter is coming

Mesaj gönderen hayrabat »

Şu zamanlar daha iyi anlıyorsunuzdur bu şikayetlerimin nedenini,bakın ne oldu herkes bossların kaçırışmasından şikayetci
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Zamanında 5 dk da 49 olan adamda giriyor karakoye . Full e.ek veren adamda . Ne anladım bu işten.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön