YETKİLİLER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

YETKİLİLER

Mesaj gönderen Effairenclik »

Mrb Arkadaşlar senlerdir oyun oynuyoruz ama ikv takımında yer almak istediniz mi bel ki birçoğunuz istemiş ve ya hala istiyorsunuzdur acaba

DEV
GM
VE YA Forum yöneticisi lerini kim belirliyor bir başvuru formu yog ..... bu konuya kim cevap verebilir acab
a ....

F.K:
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)

[GM]Erdoğan
Resim
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: YETKİLİLER

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

Mrb dsotum sanırım ikv sectiği kişlerle özel mesaj yoluyla iletişime geciyor olmalıı yada cevredeki dostlarla devam ediyorlar bunu kimse bilemez...

iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bu işler kolay olmuor =) Öncelikle çok ilgi ister bu oyun=)
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

Vandervaart yazdı:Bu işler kolay olmuor =) Öncelikle çok ilgi ister bu oyun=)
evet
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Evt galba araştırma yapıyolar .......... ama forum daki yetkıller kım adamlar 2 ileti yazmışllar herhalde dsotlarıı bu forum çöp götürüyor hakkıyla iş yapacak birüsürü gönüllü insanlar var
Resim
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Merhabalar ,
ilk olark üzülerek Söyliyeyimki Bir Yetkili Buraya Bir İleti Attığı Zaman Kitlemeden Çıkmayacaktır, Nedeni Çok Basit " Konu açıldıgı zaman GM, DEV , YETKİLİ , YÖNETİCİ Gibi Tabirler ile açtığımız Zaman Konu Kitlenecektir. Diye bir yazı vardır Forum Kurallarında "...

Ve artı bir durumda şu var , Eğerki Forum Yöneticisi , GM , DEV gibi alımlar olacağı Zaman Zaten Hem oyun Kanalından Hemde Bu Forum Kanal'ından Haberdar olabiliriz.
Diyeceksiniz Bunu nereden Biliyorsunuz , Açıklayayım;
İkv/destek /Öneri Bölümünden Soru Sormuştum Aynısını bende.. ve yukarıda yazdıgım Cevabı almıştım ;)
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

woLveRiNe yazdı:Merhabalar ,
ilk olark üzülerek Söyliyeyimki Bir Yetkili Buraya Bir İleti Attığı Zaman Kitlemeden Çıkmayacaktır, Nedeni Çok Basit " Konu açıldıgı zaman GM, DEV , YETKİLİ , YÖNETİCİ Gibi Tabirler ile açtığımız Zaman Konu Kitlenecektir. Diye bir yazı vardır Forum Kurallarında "...

Ve artı bir durumda şu var , Eğerki Forum Yöneticisi , GM , DEV gibi alımlar olacağı Zaman Zaten Hem oyun Kanalından Hemde Bu Forum Kanal'ından Haberdar olabiliriz.
İkv/destek /Öneri Bölümünden Soru Sormuştum Aynısını bende.. ve yukarıda yazdıgım Cevabı almıştım ;)

yanıt için saol dsotum ama seni yemişler betdan beri oynuyorum daha hiç öyle bir yazı yazdıklarını ne forumda nede oyundan gördüm başlarından sağmışlar seni :D AMA FORUMU ÇÖP KÖTÜRÜYOR
Resim
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Evet arkadaşlar eskiden bir ara yönetici alımları olmuştu tam olarak zaman hatırlamıyorum ama olmuştu
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Effairenclik yazdı:
woLveRiNe yazdı:Merhabalar ,

yanıt için saol dsotum ama seni yemişler betdan beri oynuyorum daha hiç öyle bir yazı yazdıklarını ne forumda nede oyundan gördüm başlarından sağmışlar seni :D AMA FORUMU ÇÖP KÖTÜRÜYOR

Merhabalar ,

İkv/ Destek / Öneri Kısmına Sor , İstek yap... Bak bakalım sana ne cevabı vericekler..

" İşlginiz için Teşekkür ederiz. Fakat Bir bildiri olacağı Zaman Forum üzerinden olacaktır. " yazısını alacaksın ;)
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön