insanları 5 yıl daha oyalamak için gelmiş bir güncelleme işte... kader mühürlerini hiç açma dostum 1 sene önce hybanda geliyor dediler hala gelecekikomanche yazdı: ↑16 Mar 2018 14:06 Bu olay betada değinilmişti ve Gorgar düzeltildi diye açıklama yapmıştı. Hayır yani bu bile düzeltilmemişse betayı neden getirdiniz ? Bu ekipten artık ümidimi tamamen kestim.
Yeni projeleri Kader Mühürleri için de hiç bir ümidim yok. Aylardır oyuna girilmiyor, tek bir bilgi dahi verilmiyor proje suya mı düştü, devam mı ediliyor diye.
Sizlere de tavsiyem bu ekipten artık bir hata düzeltmesi falan beklemeyin. Anca kopyala yapıştır...
Sebebi neydi ki ??
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Sebebi neydi ki ??
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lodos Sert Eser
Hiç yakıştıramadım ooo.. olur mu hiç öyle şey canım sen nediyorsun öyle.Adrianalima yazdı: ↑15 Mar 2018 23:05 bu mekanın mantıklı bir açıklaması var mı arkadaslar ?
2 maden çekecez dıye yemın edıyorum kör olacaz ya böyle bir renk yok ula bırde madenı arıyoruz ıkı saat nerde diye![]()
![]()
buldum galiba![]()
![]()
![]()
O kadar geliştiricilerimiz uğraşmış emek var ama en ufak şeyler için saniyelik uğraşları hiçe saymışlar.
O efekti yapmak onlara sorsan 5 yıla mâl oldu ve gereksiz olduğu kanaatindeyim.
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Bende durum böyle değil betayı silip yeniden yüklemiştim ben, acaba siz beta dosyalarından mı oynuyorsunuzAdrianalima yazdı: ↑15 Mar 2018 23:05 bu mekanın mantıklı bir açıklaması var mı arkadaslar ?
2 maden çekecez dıye yemın edıyorum kör olacaz ya böyle bir renk yok ula bırde madenı arıyoruz ıkı saat nerde diye![]()
![]()
buldum galiba![]()
![]()
![]()
bu durum stabil değil anlık olarak hava bir anda bu atmosfere dönüşüyor gözlerim kör oluyor.yavuzlarbey yazdı: ↑16 Mar 2018 16:43Bende durum böyle değil betayı silip yeniden yüklemiştim ben, acaba siz beta dosyalarından mı oynuyorsunuzAdrianalima yazdı: ↑15 Mar 2018 23:05 bu mekanın mantıklı bir açıklaması var mı arkadaslar ?
![]()
buldum galiba![]()
![]()
![]()
@Gorgar gerekli açıklamayı yapmıştı sanırım?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
hayır sıfırdan indirip kurdum zaten bu herkeste oluyor o bölgeye geldiğinizde aniden renk değişimi oluyor bildiğin ani körlük yaşatıyoryavuzlarbey yazdı: ↑16 Mar 2018 16:43Bende durum böyle değil betayı silip yeniden yüklemiştim ben, acaba siz beta dosyalarından mı oynuyorsunuzAdrianalima yazdı: ↑15 Mar 2018 23:05 bu mekanın mantıklı bir açıklaması var mı arkadaslar ?
![]()
buldum galiba![]()
![]()
![]()
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Gorgar betada bunun bir espiri olduğunu ama kimsenin anlamadığını söylemişti. Tam sancaklarda oluyor bu. Ben hala çözemedim çözen varsa paylaşsın
Aklıma bir tek daha önceki paketlerde sancağa karakterini parkedip savaşlara katılmayan oyunculara yönelik olduğu geliyor 
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
ama o öyle istiyor diye kör olacazturkoxHAMSTER yazdı: ↑16 Mar 2018 18:51 Gorgar betada bunun bir espiri olduğunu ama kimsenin anlamadığını söylemişti. Tam sancaklarda oluyor bu. Ben hala çözemedim çözen varsa paylaşsınAklıma bir tek daha önceki paketlerde sancağa karakterini parkedip savaşlara katılmayan oyunculara yönelik olduğu geliyor
![]()