Karaköy geldikten sonra fark ettim ki, bu bölgede bir anda yeni itemleri elde etmek mümkün değil. Evet bu normal ancak sorun şurada başlıyor, seviye yükseldikçe güçlenmemiz gerekirken itemlerle aramızda oluşan seviye farkı nedeniyle hasarımız yok derecesine iniyor. Bu sebeple bir süre sonra gizit milis bile kesemez hale geleceğiz.
Bu yüzden istiyorum ki henüz Fanatik, hortlak ve milis kesebiliyorken bir şeyler düşürene kadar seviye atlamayı durdurmak gibi bir seçeneğimiz olsa olmaz mı? Aksi taktirde çok saçma bir durum oluşuyor. Eskiden böyle bir şey yoktu çünkü seviye yetenek puanı veriyordu güç artıyordu. Şimdi tam tersine düşüyor.
Seviye Atlamayı Durdurmak
Re: Seviye Atlamayı Durdurmak
Yaşlı kadında bazı üretimi basit eşyalar var özellkle 50 seviye olanlar onları üretip yükseltirsen ve birkaç parçada tek itemli eşyalar koyarsan envantere hiçbir sorun olmayacktır ki zaten açık alan grup bölgesi gibi 6 kişi değilsin şartlar daha basit şuan seviye ve item düşürmeyi boşver onlar elbet sonunda herkes gibi sendede olacak madenlerin fiyatının yüksek limitlere çıkmasını iyi değerlendirip nakit ciro yap aylar sonra o yaptığın para sana çok şey kazandıracak ...
Mor eşyaları parlatıp ardından onlarında birer çöpe dönüşeceğini bilerek oynamak hiç içime sinmemişti.Bunun sürekli böyle gideceğini bile bile.Şimdi o binbir emek ile üretilen 59 eşyaların sonu nasıl olacak ? Çöp olmasın demiyoruz tabi ki her eşya yenisi gelince kullanımdan kalkar ama bu şekilde değil.İnsanlar ne emeklerle belki düşürdü , üretti para verip parlattı çemberlitaş eşyalarını ama seviye kuralı diye kimin aklına gelmişse artık bir kural ile belli bir seviyeden sonra o eşyadan hiç verim alamıyor.Bu şekilde bir çöp olma şekli olmamalı.Oyuncu daha güçlüsünü elde edene kadar o eşyayı tam verim ile kullanabilmeli.Bu tür hesapları yapmak çok mu zor anlamıyorum.PvP'dir PvE'dir üzerinde iyileştirme yapılması gereken şeyler ama halen aynı hikaye.Bence bu efsun kuralının kaldırılması gerekli ama maalesef ticari oyunlar işte hiç böyle düzenlemeymiş falan niyetlerinin olmadığı açık.Yoğun istek ve oyunculara kulak vermek ha.
50. seviyelik bir asayı üretmek neye yarar? 59 olunca onun ne kadar etkisi kalabilir ki, üstelik Kıyamet asa zaten 49, 10 seviyeden bir şey olmuyor da 1 seviyeden mi oluyor
50 seviye asa yeni tür itemdir 60 seviyeye kadar değerini korur hasarında en ufak bir düşme olmayacaktır ve üretimide çok ucuzdur yeni asanı üretene kadar sana yeterli olacaktır
Eğer hiç düşmüyorsa tamam, ben sanmıştım ki o da düşecek
ben mesela büyücüyle slot bile kesmiyorum çünkü level atlarsa bu sefer hiç bir şey yapamam aslında bunu durdurmak gerek,ne bileyim loncaya exp bağışlama gibi şeylerin olması gerek ki bir diğer konu hasarların düşmesi bu tamamen skandal bir olay!
düşürülen item yeni gelen seviyeyle çöp olmamalı bir sonraki şaheserde üretimine konulmalı çeşitli şeyler yapılabilir ama bizim saygı değer vasıfsız geliştiriciler çantayı büyütemedikleri için bunları söylemekte bir şeyi değiştirmiyor
düşürülen item yeni gelen seviyeyle çöp olmamalı bir sonraki şaheserde üretimine konulmalı çeşitli şeyler yapılabilir ama bizim saygı değer vasıfsız geliştiriciler çantayı büyütemedikleri için bunları söylemekte bir şeyi değiştirmiyor
-
smartenes
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bi şu yazdığın mesaja baktım bir de forumda yazdığın mesaj sayısına. Gerçekten ilginç.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H