İkv anketler
İkv anketler
Hem anket yapıyorlar konularla ilgili hem çıkan sonucu uygulamiyorlar cildiriyorum ya ankette çıkacak sonucu uygulamiyacaksan neden o şıkkı bize sunuyorsun nedenneeedeen
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: İkv anketler
Isyankar tutumuna anlam veremedim ancak bir nebze seni rahatlatacaksa gel yapılmış 2 anketi değerlendirelim.[DEV]Gorgar tarafından yapılmış anket ile oyuncu kitlesine 2 seçenek sunulmuş ve yüzdelerin birbirlerine yakın olması nedeniyle her 2 tarafıda mutlu kılmak için farklı bir yol izlenildi,buraya kadar sorun yok.AFRASİYAB'ın yapmış olduğu ankete değinirsek,anket sonucunda çıkacak olan kişinin olası bir meşguliyet durumunda,diğer yüksek oy alınan kişinin konuk olacağı belirtilmişti,burda da bir sorun yok.Neden bu kadar isyankarsın güzel kardeşim?
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Oyuncuların memnun olucakları şeyler yapmalılar ve bunları az çok tahmin edebilirler uyguladıkları yöntemler oyuncuları memnun etmiyor ve hepsi bu yüzden artık oyundan ayrılıyor senin gibileride gelip burada hatalarını örtmeye çalışıyor sen işine baksana yaptıkları anket lerin hicbicirini soyledikleri gibi uygulamiyorlar bunlar oyun yönetici boşuna mı oldular madem bütün söylediklerinin aksine işler çevireceklerse baştan önlemini alsınlar benim sabrım zaten taştı kızgınım seni de üzerim bütün böyle savunanlarıda görüyorsun ki foruma bile girmiyorlar kimse ile ilgilenmiyorlar ama bu oyunu hâlâ severek oynayan emek veren insanlar var oyunda gm bile görmüyoruz artık çünkü saldılar oyunu umurlarinda değil sen degelmis hâlâ saçma sapan uygularini savunuyorsunIIASiLKANII yazdı: ↑15 Mar 2018 09:59 Isyankar tutumuna anlam veremedim ancak bir nebze seni rahatlatacaksa gel yapılmış 2 anketi değerlendirelim.[DEV]Gorgar tarafından yapılmış anket ile oyuncu kitlesine 2 seçenek sunulmuş ve yüzdelerin birbirlerine yakın olması nedeniyle her 2 tarafıda mutlu kılmak için farklı bir yol izlenildi,buraya kadar sorun yok.AFRASİYAB'ın yapmış olduğu ankete değinirsek,anket sonucunda çıkacak olan kişinin olası bir meşguliyet durumunda,diğer yüksek oy alınan kişinin konuk olacağı belirtilmişti,burda da bir sorun yok.Neden bu kadar isyankarsın güzel kardeşim?![]()
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bilip bilmeden atip tutma burda Gm Ahievran bugun yine yaklasik 1 saat boyunca meteordaydi ve kimse yoktu her yer bombos karakoyden kafani cikartirsan gorebilirsinMervang yazdı: ↑15 Mar 2018 17:09Oyuncuların memnun olucakları şeyler yapmalılar ve bunları az çok tahmin edebilirler uyguladıkları yöntemler oyuncuları memnun etmiyor ve hepsi bu yüzden artık oyundan ayrılıyor senin gibileride gelip burada hatalarını örtmeye çalışıyor sen işine baksana yaptıkları anket lerin hicbicirini soyledikleri gibi uygulamiyorlar bunlar oyun yönetici boşuna mı oldular madem bütün söylediklerinin aksine işler çevireceklerse baştan önlemini alsınlar benim sabrım zaten taştı kızgınım seni de üzerim bütün böyle savunanlarıda görüyorsun ki foruma bile girmiyorlar kimse ile ilgilenmiyorlar ama bu oyunu hâlâ severek oynayan emek veren insanlar var oyunda gm bile görmüyoruz artık çünkü saldılar oyunu umurlarinda değil sen degelmis hâlâ saçma sapan uygularini savunuyorsunIIASiLKANII yazdı: ↑15 Mar 2018 09:59 Isyankar tutumuna anlam veremedim ancak bir nebze seni rahatlatacaksa gel yapılmış 2 anketi değerlendirelim.[DEV]Gorgar tarafından yapılmış anket ile oyuncu kitlesine 2 seçenek sunulmuş ve yüzdelerin birbirlerine yakın olması nedeniyle her 2 tarafıda mutlu kılmak için farklı bir yol izlenildi,buraya kadar sorun yok.AFRASİYAB'ın yapmış olduğu ankete değinirsek,anket sonucunda çıkacak olan kişinin olası bir meşguliyet durumunda,diğer yüksek oy alınan kişinin konuk olacağı belirtilmişti,burda da bir sorun yok.Neden bu kadar isyankarsın güzel kardeşim?![]()
ayrica kb kimse burda ulke yonetmiyor ki cogunlugun dedigi olsun bu bir oyun ve kitle ne derse o olur
Bugun bi parti hukumet kurdugunda digerlerini gormezden gelmeyin 80 milyonun hukumeti olun diye avaz avaz bagiriyorsunuz bu adamlarda kac oyuncu varsa hepsini memnun etmeye calisiyor.
Lothbrokş
Peki memnun oldular mı tek akıllı sensin ya
Yaptıkları uygulamalar savunulmayacak kadar saçma bu yüzden herkes şikayetçi
Yaptıkları uygulamalar savunulmayacak kadar saçma bu yüzden herkes şikayetçi
En son Mervang tarafından 15 Mar 2018 17:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

Olur olmazlar sana ne derdi seni mi gerdi memnun degilim deyip cekilirsin kenara yok niye anketi uygulamiyosunuz yok niye gm yok niye boyle demezsin daha tartismayi bilmiyorsun gelip asagilayici kelime kullaniyosun.Git biraz vizyonunu genislet egitim al gel
Lothbrokş
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ma B
Madem böyle bir şey olacak reçeteleri değiştirselerdi, her reçete martian akondrit istemek zorunda mı bunuda savunan olmasın artık, yok çoğunluktu yok istekti diye.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

Gün icerisinde senin gibileriyle az karsilastigimdan böyle sinirlendim bence normal