Silah zırh üretim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Motiejunas
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Silah zırh üretim

Mesaj gönderen Motiejunas »

Merhabalar
Silah ve zırhların sadece üretim yoluyla elde edileceği söylendi
İstenilen madenler bi hayli uçuk kaçık biz 3 karakter oynuyoruz bu kadar madene para yetiştirme / toplama zamanımız yok
Armut piş ağzıma düş olmaz tabiki ama neden çemberlitaş sistemi devam etmiyor ?
Bosslar hem asa hem reçete atıyordu ne güzel imkansız bişey onları üretmek ancak 2-3 ortak oynayacak mesai yapıp maden çekecekler..
Oyunu zorlaştırın dedikte bu kadar da değil kimse elde edemeyeği bişey için çabalamaz kural değişip bosslardan da düşmeli..
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: Silah zırh üretim

Mesaj gönderen Parlementxx »

Butun hepsini uretmek zorunda degilsin her sinifta cesit cesit karakterler var örnegin buyucude ;

1)SVH(DPS) Büyücü: SVH(Saniyede verilen hasar) büyücüler, özelliklerini yüksek hasar verme üzerine yoğunlaştırmışlardır. Gruptaki görevleri, düşman yaratıkların en çabuk şekilde ölmesini sağlamaktır.
SVH büyücülerin, SVH savaşçılardan farkı, menzilli olarak ve SVH savaşçıya göre daha uzun süre yüksek hasarlar verebilmeleridir.

SVH Büyücü Yetenekleri: Meteorit, Konsantrasyon, Fiziksel bilgi, Buz oku, Direnç kırma, Buz bilgisi, Yıldırım, Yıldırım bilgisi, Tesla küresi

2)AHV(AOE) Büyücüsü: AHV(Alan hasarı veren) büyücüler, sadece tek bir hedefe değil, çevresindeki belirli bir alana hasar veren büyücülerdir. Aynı anda bir çok hedefi saf dışı bırakabilirler. Düşmanlara daha yakın bir oyun oynamak zorunda olduklarından, daha çok tehlikeye atılırlar.

AHV Büyücü Yetenekleri: Ateş çemberi, Ateş bilgisi, Direnç kırma

3)KK (CC) Büyücüsü: KK(Kalabalık kontrolü) büyücüleri, etraflarındaki 1 veya daha fazla rakibini, kalabalık kontrolü yeteneklerini kullanarak etkisiz hale getirirler ve grubun hedef sayısını azaltırlar. KK Büyücü Yetenekleri: Kutup rüzgarı, Zihin saldırısı.

Bir karakter full set olmali mantigindan cikip hedefinizi oyun tarziniza gore belirleyin.Ben Afrikali Scipio Yildiz balta uretmeyi dusunuyorum cogu kisiye mantiksiz gelir ama saglam tanka ihtiyaci var oyunun.Özetle ya fizik buyucusu ya element buyucusu yada ateş buyucusu olman gerekiyor hepsini birden olman icin 1 2 senesi var oyunun.
Resim
Motiejunas
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Motiejunas »

hepsini birden demiyorum zaten
savaşçıya 1 silah büyüye 1 silah şifaya 1 silah üretebilecek misin ?
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Ben hedeflediğim durumlar terse gidiyor kafa karışıklığı bendede var ilk başta madem geçiş asasını üreticeksem nadide zırhı üreteyim dedim ama görev eşyası bütün planları alt üst ediyor şu an karamuk müteferrika zırh üretimi yapayım diyorum şu Işın tüpü,Borik asit,Lantan karbonat,Moly saçmalıkları onu üretmemden bile soğutuyor daha bak büyücüden bahsediyorum bunlar geçiş eşyaları bunlar bizi idare edicek ta Nadide Zırh ve Silah üretene kadar.Sarı efsun reçete gereksinimlerinin gözden geçmesi lazım
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

Motiejunas yazdı: 15 Mar 2018 15:07 hepsini birden demiyorum zaten
savaşçıya 1 silah büyüye 1 silah şifaya 1 silah üretebilecek misin ?
kardeşim neden herkes 3 karakterini birden 1-2 ayda dizebileceğini düşünüyor ki. ben 3 sınıfı da 1 yılda rahat bir şekilde full yapılabileceğini düşünüyorum. üstelik günlük 2-3 saat girerek. ben günlük 3-4 saat girebiliyorum. sadece büyücümü 54 e çıkarabildim. hiç param, tılsımım ve madenim yoktu. ama asanın yarı itemini çıkardım. 2-3 saf maden çektim. yaratıklardan düşenleri sattım. üstelik plus ta yok. sonuç olarak yavaş yavaş ilerliyorum. önüme grup bölgesi gibi bir engel de koymadılar. sadece en güçlüler, tılsımı en çok olanlar girmiyor. üzerinde iyi kötü çt itemleri dizili olan her büyücü ve savaşçı bölgede tutunabiliyor. şifacı için çt itemine bile gerek yok. şifa basarak gruplarda kasabiliyor.

çt zaten mmorpg mantığına baştan tersti. bütün en iyi itemlerin tek bölgeden düşmesi hangi oyunda görülmüş.

ha bölgenin içinde dışında çok eksikleri de var. mesela bence bir müddet çt çok kolay hale getirilip (exp miktarları azaltılarak tabii ki) yeni oyuncuların item alması kolaylaştırılmalıydı. karaköy içinde çok daha fazla görev olmalıydı. bütün görevler yaratık kesme üzerine ve sadece yaratıklardan exp kazanılıyor. görevler göstermelik exp veriyor. falan filan....

bütün bunlara rağmen bir çok oyuncu bölge çok zor silahları nasıl üreteceğiz derdinde. belki 10 dan fazla mmorpg denedim. hangi mmorpg oyununda full karakter sahibi olmak ikv deki kadar kolay?
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

Thrashmetal yazdı: 15 Mar 2018 15:24 Ben hedeflediğim durumlar terse gidiyor kafa karışıklığı bendede var ilk başta madem geçiş asasını üreticeksem nadide zırhı üreteyim dedim ama görev eşyası bütün planları alt üst ediyor şu an karamuk müteferrika zırh üretimi yapayım diyorum şu Işın tüpü,Borik asit,Lantan karbonat,Moly saçmalıkları onu üretmemden bile soğutuyor daha bak büyücüden bahsediyorum bunlar geçiş eşyaları bunlar bizi idare edicek ta Nadide Zırh ve Silah üretene kadar.Sarı efsun reçete gereksinimlerinin gözden geçmesi lazım
evet çok haklısın. bu sarı itemlerin bazılarının üretimi mor asalardan bile pahalıya patlıyor. her zamanki gibi üzerinde fazla düşünülmemiş. mor itemlerin malzemeleri sarı efsunlu itemlerde istenmemeliydi. böylece geçişin bir mantığı olurdu.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Zırh ve silah hariç tüm itemler düşüyor zaten. Asa yerine de alternatif itemler var yine. Bu biraz zorlaştırma için yapılmış bir şey.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön