Kuklacıya yaklasıyoruz..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Kuklacıya yaklasıyoruz..

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Arkadaşlar yeni gelen paketimiz tekrar hayırlı olsun.
Gelistiriciler bizim icin uğraştı tabiri caizse oyuncu kitlesi az olmasına rağmen bir paket geldi .

Güzel vakit geçirmek için gelen bu paketimiz .
Sizi şasırtabilir beklentinizi karşılamayabilir .6 yil boyunca cemberlitaş ve holde kalıplasmis bir oynama seklimiz vardı oyunun her noktasıni didik didik biliyorduk ve bir uyum sağladık raylar yerine oturdu kısa yoldan karakter kastık
3 saatte 1 lvl karakteri 49 yaptı bazılarınız..

Oyunun işleyişi yeni pakette oyuncuların beklentilerine göre yönlendirildi bence .

Açik bolge , grup bolgesi değil.
Yeni itemler degisik ozellikler ticaretin yeniden canlanması.
50den fazla yeni yaratik olmasa da 14 tane sayabildim toplamda yeni yaratiklari.
Gızitli milis , gizitli bicakci , gizitli bombaci , gizitim tirpanci, gizitim lider.
Dev tirtil , kralice tirtil,
Fanatik , Fanatik usta GBZ , büyük büyücü , general hakir , yüce komiser kisacası 14 15 yeni yeni yaratik geldi seflerle birlikte.

Logar kapagindaki siginaklarda bulunan kapidan yeni eklenti gelebilir .Şaheser takilar ve veya nadide takilar eklenebilir.

Su anlik gelisme surecinde olan seylerden 1 i bu olabilir.
Geriye donup baktigimizda eski paketlerde Pat diye yeni gozlukler gelmedi eskileri hatirlayaniniz vardir.Yeni gozluklerde gelicektir bir sure sonra..

Ayrica guncellemeyle birlikte gelmeyen yeteneklerimizin kombinasyonuna uygun 50 seviye yetenklerimizde eklenecektir bunun uzerine ..

Derindeki sır paketinde 49 seviye uzerine 3 paket geldi bunu yoneticiler
Sİginaklar migrat uzerindne grup bolgesi olarak cemberlitasi getirdiler bundan sonra hol geldi holde tilsimlarimizi alip cemberlitasta 4 5 saatte bitiremedigimiz bolgeyi yeni bir Arti olarak kullandigimiz tilsimlarla birlikte 30 dakikada gaffari keser olduk bunuda belirtiyim.

Oyunumuz 6 yildir guncelleme almadi mmorpg oyunlarin rekavet gormemesine bagliyorum kucuk bir ekiple boyle bir paket bence takdir edilesi paket.

Martian akondrit vb. Materyallere gelince isteyen alir isteyen almaz oyun ticaretini oyuncu elinde tuttugunu bilmesi gerekir.. Zatem bu materyal size bagli olmuyor belli bir miktar oyun parasina elde edebilirsiniz.

Bunlarla birlikte kuklacı denen adamı pakete eklenecek veya eklenmesini bekledigimiz peketlerde görebiliriz umarım

Ayrıca buyuk liderin akibetinide merak ediyorum..

Cok karisik oldu ama oyunu oynamasini bilene yeni paket bence guzel ve eglenceli ..

Dengede durmaya çalışmak
Sonsuz uçurumu hissetmesen
Düşmekten korkmadan
Sadece ilerlemek

Askıda kalmış sisler içerisinde
Hakikat ne kadar uzakta
Bilmeden hissetmesen
İlerlemek sadece

Yalanlardan uzaklaşmak
Efsunların ağırlaştırdığı ruha
Yegane ferahlık katan
İlerlemek umursamadan

:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Re: Kuklacıya yaklasıyoruz..

Mesaj gönderen noctiluca »

Guzel genis bolge fakat tabiri caizse oyun teknolojiye yenilmeye başlıyor, grafikler dusuk kalmaya başladı sen ben oynariz ancak disaridan oyuncu almak cok zor 😕
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Dun bir dost gezginler girisinden gectigini soyledi trolmudur ciddimidir bilmem.Bu gun gittigimde detayli inceleyecegim.
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Parlementxx yazdı: 15 Mar 2018 11:03 Dun bir dost gezginler girisinden gectigini soyledi trolmudur ciddimidir bilmem.Bu gun gittigimde detayli inceleyecegim.
Geçişin olabildiğini düşünmüyorum ben incelediğinde bizede paylaşırsan sevinirim
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lodos Sert Eser

Mesaj gönderen Sadraazam »

BeLmanDo yazdı: 15 Mar 2018 10:55
Bu yazıda ki amacın umarım fikirlerini aktarmandır.
Benim açımdan yıl 2018 biraz daha geniş hacimli modeller yapıldı diye etkilenip gördüğüyle tatmin olan ancak bir yandan ise eksikler var diye ağlayan kitle çok büyük.
Bu bölge sistemsel eksikleri dahil olmak üzere çokça yönüyle şuan ki haline kıyasla çok daha iyi bir bölge yapılabilirdi.
Şüphe yok ki geliştiriciler profesyonel boyutta düşünür ve çalışırlar.
Ancak yinede oyuncu gözünden empati sağlanılması ve daha sıkı çalışılması gerekli.
Umarım bunun üzerine bir tuğla daha koyacaklardır.
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim
volky16
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen volky16 »

Karaköy genişleme paketi üzerine acilen bir eklenti paketi gelmesi gerekiyor özellikle nadide itemleri düşürme yönünde grup bölgesi mantığının devam etmesi lazım boss lar kapalı bir bölgeye alınmalı derindeki sır paketinde önce yeraltı gelip daha sonra grup bölgeleri gelmişti diye hatırlıyorum her neyse dediğin gibi bir an önce bir paket gelmeli
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

volky16 yazdı: 15 Mar 2018 12:15 Karaköy genişleme paketi üzerine acilen bir eklenti paketi gelmesi gerekiyor özellikle nadide itemleri düşürme yönünde grup bölgesi mantığının devam etmesi lazım boss lar kapalı bir bölgeye alınmalı derindeki sır paketinde önce yeraltı gelip daha sonra grup bölgeleri gelmişti diye hatırlıyorum her neyse dediğin gibi bir an önce bir paket gelmeli
Katılıyorum
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

volky16 yazdı: 15 Mar 2018 12:15 Karaköy genişleme paketi üzerine acilen bir eklenti paketi gelmesi gerekiyor özellikle nadide itemleri düşürme yönünde grup bölgesi mantığının devam etmesi lazım boss lar kapalı bir bölgeye alınmalı derindeki sır paketinde önce yeraltı gelip daha sonra grup bölgeleri gelmişti diye hatırlıyorum her neyse dediğin gibi bir an önce bir paket gelmeli
Katılıyorum
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DavidBeckham »

O bölgeden de CT gibi Turuncu item ve güzel göruntuye sahip item düşecekse olabilir de oyun yine gruplaşmaya gidecektir.Tılsımı olmayan adam yerine konmayacak.
volky16
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen volky16 »

DavidBeckham yazdı: 15 Mar 2018 13:29
O bölgeden de CT gibi Turuncu item ve güzel göruntuye sahip item düşecekse olabilir de oyun yine gruplaşmaya gidecektir.Tılsımı olmayan adam yerine konmayacak.
İşte bunun için şu lanet olası nadide mor itemleri getirmeyeceklerdi sarı ve mavi itemler herkesin ihtiyacını görebilirdi ne gereği vardı ki ? e madem getirdiniz şu boss ları kapalı bir bölgeye alında millet perişan olmasın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön