ŞİFACIYI TEK KASABİLEN
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Re: ŞİFACIYI TEK KASABİLEN
Kasılamayan bir şifacı daha bulup beraber kasılabilirsiniz,lol.Şaka maka bir yana zaten otoparkın orada topluluk olan yere gidip boş yer var mı desen bile gruba dahil ederler seni.

Yine grupla takılıp bazi insanlar dislanacaksa bireysel bolge getirmenin amaci nedir 
Karaköyde zaten bu hiçbir sınıfta mümkün değil ki.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Biz 59 oldukta ne oldu:) itemler ateş pahalisi adam iyileştirme kolye ye 350 m çekiyor
ama bir boss kesimine sifa tank ararlar değişik bir durum
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Hortlaklara git Zehir at diyecem ama büyücüsuz kesilmez ki 
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Merhaba,
Kendinizi acındırmaktan bıkmadınız.Takın Ruh Setinizi geçin tenha bir yere yavaş yavaş kasılın arkadaşlar.Veya klandan tek kasan kişileri bulup grub halinde kasın..Problem ne?
1 günde 59 olmak gibi hayalleriniz mi var?
Meranda bir şifacı 24 saatte 59 level oldu?Bu nasıl oldu peki maden öyle?
Ruh Setiniz yoksa ÇT iteminiz yoksa geçin teskılata madene yatın arkadaşlar.Yok onada gelemem derseniz buradan ağlamaya devam
İyi Formlar
Kendinizi acındırmaktan bıkmadınız.Takın Ruh Setinizi geçin tenha bir yere yavaş yavaş kasılın arkadaşlar.Veya klandan tek kasan kişileri bulup grub halinde kasın..Problem ne?
Ruh Setiniz yoksa ÇT iteminiz yoksa geçin teskılata madene yatın arkadaşlar.Yok onada gelemem derseniz buradan ağlamaya devam
İyi Formlar
Dostum bu yorumun dan hiç şifa oynamamış olduğunu (burda oynamaktan kastım karekteri açıp 49 yapıp bırakmak değil derinine ine ine oynamak)anlıyorum.Meran ile karaköy farklı dostum bunu anlayabilseydin keşke,her bir yerin direnci farklıdır.Karaköy de zehir ve asit az işliyor hele ki fanatiklere az vuruyor diyebiliriz.Ben betada gazap olup tılsımlarla da denedim fanatikleri çok zor kestim.Şuan ruh döven itemi ile sadece gizit milis kesersin onda da kangala puan verirsen tek tek kesersin tabi item tak çıkar mevzusunu yapabilirsen daha çoğunu kesersin.Dediğim gibi bıçakçıyı bombacıyı ister gazap ol ister ruh max yap asla kesemezsin.DontWorryBeHappy yazdı: ↑15 Mar 2018 16:47 Merhaba,
Ruh Setiniz yoksa ÇT iteminiz yoksa geçin teskılata madene yatın arkadaşlar.Yok onada gelemem derseniz buradan ağlamaya devam![]()
İyi Formlar
Keşke acınmayın diyeceğine anlama kapasiteni biraz zorlayabilseydin.Seni kapasiteni arttırmaya davet ediyorum.Saygılarımla
51 seviyeydim en son hole bıraktım karakteri
%10 tecrübe kasıyorum arada 52 olucam öyle öyle kasıyoruz
%10 tecrübe kasıyorum arada 52 olucam öyle öyle kasıyoruz