Selam forumdaşlar,
Bu aralar oyuna nadir giriyordum zaten,genellikle forum da takılırdım artık forumada uğramamaya başladım.
İstanbul Kıyamet Vakti namına beni cezbeden bir şey kalmadı.
Görüyorum ki her şey çok fazla emek ve para istiyor. Hem buna ayıracak vaktim yok,hemde canım istemiyor.Yani ne bileyim oyna giresim kalmadı,foruma giresim kalmadı soğudum. Soğumuşken de bırakmak en iyisi kendi kanaatimce.
Sayın yetkililer,yöneticiler,developer abilerim,sevgili forumdaşlar,tanıdığım arkadaşlar. Bana yaşattığınız her his için size çok çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin.Benim de hakkım var ise helal olsun.
Kendinize çok çok iyi bakın.
ExqosA,IArtFlowI
Bol Şans!
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Bol Şans!
Reel hayatında başarılar yunus , gitmeden bir ara discorda uğrarsın.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Sen benden daha çok çekicen bu kadar çabuk bırakmam peşini abi, sağol müsait bir zamanda uğrarım.MobilSorun78 yazdı: ↑14 Mar 2018 21:43 Reel hayatında başarılar yunus , gitmeden bir ara discorda uğrarsın.
ExqosA
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Yolun açık olsun
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Az da olsa senlede oyunda tanismistik. Ben waldeyer bana ufakta olsa yardimin dokunmustu
Gercek hayatta basarilar dilerim Yunus birgun tekrar oyunda gorusmek dilegiyle...
Bykayserı
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Ya nickini hatırlıyorum da, gerçek adını yine unuttum ya ahahahaha
Umarım tekrar karşılaşırız bir gün.
Öncelikle teşekkür ederim.
Her güzel şeyin bir sonu var derler ya hocam,ikvde benim için çok güzel bir hatıra olarak kalacak.
Sizde bırakıyormuşsunuz,gerçek hayatınızda hep mutlu olmanızı temenni eder mutlu, hayırlı bir ömür geçirmenizi dilerim.
ExqosA
Yahu keşke başka birşey isteseymişim, nokta atışı yaptım yemin ediyorum.Kafamda blacklist oluşturmuştum 10-11 kişilik.Top 5 oyunu bıraktı sıra sıra, darısı 6-11 arasındaki arkadaşlara.