Usta kp kasacak adam yok ki herkes karaköyde nasil kasabilirimWhoods yazdı: ↑14 Mar 2018 13:57Kp em gir 59 ol boss kesimlerine basla gorev ile uğraşmamustafasyrk yazdı: ↑14 Mar 2018 06:33 Maalesef girmesine girilebiliyor fakat görev alinmiyor. Oyunda bos bos dolanmaktan baska bi ise yaramiyorum. 29 zamanlarinda oynuyordum oyunu maalesef o günleri mumla ariyorum. 5-6 senelik bi ara verdim oyuna ciddi anlamda cok geri kaldim. Nerde o eski bayramlar diyen dedeler gibiyim suanKaraköyde gruplara bile almiyorlar kenan ve junon girmekten artik 59 olucam
Teskilat sunucusunda karaköyde kimse selam bile almiyor o dereceye gelmis oyun gercekten üzülüyorum. Herkes iteme göre yargilar olmus. Benim zamanimda ibni-cevo setin varsa gözün kapali gruplara girebiliyodun tek derdimiz ashab üretilmesiydi ama bakiyorum suan oyun cok degismis kisiler de degismis. Eger yardim etmek isterseniz ismim: Kafkefxmusti yardimlariniza gercekten ihtiyacim var benim gibi bu durumdan muzdarip bir cok insan var. Oyuna gelen güncelleme kemik kadroyu tutmak icin yeni oyunculari resmen oyundan sogutuyorlar.
Cemberlitas ve Karaköy
- mustafasyrk
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Perde Arkasi
Re: Cemberlitas ve Karaköy
- Whoods
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
lodos musunmustafasyrk yazdı: ↑14 Mar 2018 20:04Usta kp kasacak adam yok ki herkes karaköyde nasil kasabilirimWhoods yazdı: ↑14 Mar 2018 13:57Kp em gir 59 ol boss kesimlerine basla gorev ile uğraşmamustafasyrk yazdı: ↑14 Mar 2018 06:33 Maalesef girmesine girilebiliyor fakat görev alinmiyor. Oyunda bos bos dolanmaktan baska bi ise yaramiyorum. 29 zamanlarinda oynuyordum oyunu maalesef o günleri mumla ariyorum. 5-6 senelik bi ara verdim oyuna ciddi anlamda cok geri kaldim. Nerde o eski bayramlar diyen dedeler gibiyim suanKaraköyde gruplara bile almiyorlar kenan ve junon girmekten artik 59 olucam
Teskilat sunucusunda karaköyde kimse selam bile almiyor o dereceye gelmis oyun gercekten üzülüyorum. Herkes iteme göre yargilar olmus. Benim zamanimda ibni-cevo setin varsa gözün kapali gruplara girebiliyodun tek derdimiz ashab üretilmesiydi ama bakiyorum suan oyun cok degismis kisiler de degismis. Eger yardim etmek isterseniz ismim: Kafkefxmusti yardimlariniza gercekten ihtiyacim var benim gibi bu durumdan muzdarip bir cok insan var. Oyuna gelen güncelleme kemik kadroyu tutmak icin yeni oyunculari resmen oyundan sogutuyorlar.
![]()
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
mustiiiiiiii yapamıycaz mustiiiiiiiiimustafasyrk yazdı: ↑13 Mar 2018 23:27 Merhaba arkadaslar. Benim ve bir cok oyuncunun ceremesini cektigi bir olay. Cemberlitas ve karaköy görevleri. Hepimizin bildigi gibi bu Cemberlitas ve Hol görevlerini yapmadan karaköyde görev alinamiyor fakat söyle bir gercek var ki Cemberlitas görevlerini yapacak adam yok herkes karaköyde. Benim gibi bir cok kisi bu konudan muzdarip bunun hakkinda ne gibi bir gelistirme yapilacak veya yapilacak mi? Ben Teskilat sunucusunda oynuyorum Kenan ve junon girmekten karaköye girmeden daha 53. seviye oldum. Yardim etmek isterseniz Ismim: Kafkefxmusti sunucum: Teskilat.
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- mustafasyrk
- Acemi Savaşçı
Yapamicaz gibi baksana. Bu arada hesapta ben yoktum noldu bilmiyorum. Özelden cözelim konuyu istersen.
- mustafasyrk
- Acemi Savaşçı
Evet lodosumWhoods yazdı: ↑14 Mar 2018 20:11lodos musunmustafasyrk yazdı: ↑14 Mar 2018 20:04Usta kp kasacak adam yok ki herkes karaköyde nasil kasabilirimWhoods yazdı: ↑14 Mar 2018 13:57Kp em gir 59 ol boss kesimlerine basla gorev ile uğraşmamustafasyrk yazdı: ↑14 Mar 2018 06:33 Maalesef girmesine girilebiliyor fakat görev alinmiyor. Oyunda bos bos dolanmaktan baska bi ise yaramiyorum. 29 zamanlarinda oynuyordum oyunu maalesef o günleri mumla ariyorum. 5-6 senelik bi ara verdim oyuna ciddi anlamda cok geri kaldim. Nerde o eski bayramlar diyen dedeler gibiyim suanKaraköyde gruplara bile almiyorlar kenan ve junon girmekten artik 59 olucam
![]()
- Whoods
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
hocam etrafında senin gibi bir kaç kişi daha varsa sırayla bir birinize karizma verin hatta lodosta ben size veririm siz de arz olun 500 er kp kasalımmustafasyrk yazdı: ↑14 Mar 2018 21:14Evet lodosumWhoods yazdı: ↑14 Mar 2018 20:11lodos musunmustafasyrk yazdı: ↑14 Mar 2018 20:04Usta kp kasacak adam yok ki herkes karaköyde nasil kasabilirimWhoods yazdı: ↑14 Mar 2018 13:57Kp em gir 59 ol boss kesimlerine basla gorev ile uğraşmamustafasyrk yazdı: ↑14 Mar 2018 06:33 Maalesef girmesine girilebiliyor fakat görev alinmiyor. Oyunda bos bos dolanmaktan baska bi ise yaramiyorum. 29 zamanlarinda oynuyordum oyunu maalesef o günleri mumla ariyorum. 5-6 senelik bi ara verdim oyuna ciddi anlamda cok geri kaldim. Nerde o eski bayramlar diyen dedeler gibiyim suanKaraköyde gruplara bile almiyorlar kenan ve junon girmekten artik 59 olucam
![]()