Arkadaşlar kullandığım mouse da normalde hiçbir sıkıntı yokken ikvyi pek rahat oynayamıyorum. Sağa sola çevrilmiyor, sağ tık yaptığım halde bazen itemleri bile değiştiremediğim oluyor. Bu başlık altında tam performans alacağım veya tam ikv için uygun dediğiniz mouse önerilerinizi bekliyorum.
Not:Logitech g300 S kullanıyorum.
İKv için önerebileceğiniz Mouse var mı ?
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: İKv için önerebileceğiniz Mouse var mı ?
Logitech'in neredeyse her mağazada bulunabilecek 50 liralık standart faresi. ''Biz ucuz mal alacak kadar zengin değiliz.'' sözünü söyleyenlerin tercih ettiği fare. Best hocam.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Gamer farecikler var. Fiyatları 250 Tl'den başlıyor. İKV'nde o kadar pahalı fareye gerek yok. Zaten 5 tane yetenek kullanılıyor. Başka bir oyun oynasaydın gamer al derdim ama arkadaşın dediği gibi 50 Tl'lik fakiri zengin gösteren fareciklerden alabilirsin. Şikayetçi olduğun sorunlar tamamen İKV'nden kaynaklanıyor. Lütfen farecikleri azarlamayalım. İKV'ne kızıp, sinirlerimizi bilgisayarlardan ve yardımcılarından çıkarmamaya özen gösterelim.

Zaten benim sorunum da daha kaliteli mouse dan düşük verim alıyor olmam. Piyasada 20 30 TL ye satılan mouselar yazdığım özellikler açısından daha kullanışlı bu sorunu da nasıl çözebilirim bilmiyorum.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Basligi acan kisiye sormak istiyorum ikv’de lol gibi surekli tiklamak zorundamisin ne alaka mouse onerisi al bi tane mouse, sol sag tik iyi calissin 3. tekerlegi olsun eline otursun yada oturmasin oynarsin oyunu 
İkv için mouse mu
İkv nin hakkı touchpad
İkv nin hakkı touchpad
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Normalde çok takılmam zaten dil bilgisi kurallarını bilmem pek ama “İKV’ne” diye yazmışsın gözüme rahatsızlık verdi uyarmak istedim belki bilerek yapıyorsun belki bilmeyerek ama bil istedim. Kısaltmalara gelen ekler kesme işaretiyle (‘) ayrılır ve gelen ekler kısaltmanın okunuşuna göre şekil alır.LaRaCRoFT yazdı: ↑14 Mar 2018 19:51 Gamer farecikler var. Fiyatları 250 Tl'den başlıyor. İKV'nde o kadar pahalı fareye gerek yok. Zaten 5 tane yetenek kullanılıyor. Başka bir oyun oynasaydın gamer al derdim ama arkadaşın dediği gibi 50 Tl'lik fakiri zengin gösteren fareciklerden alabilirsin. Şikayetçi olduğun sorunlar tamamen İKV'nden kaynaklanıyor. Lütfen farecikleri azarlamayalım. İKV'ne kızıp, sinirlerimizi bilgisayarlardan ve yardımcılarından çıkarmamaya özen gösterelim.
Örn. İKV’ye TBMM’ye
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Bende uzun halleri baz alınır diye biliyorum. T.B.M.M.'ne şeklinde.Windowss yazdı: ↑14 Mar 2018 20:32Normalde çok takılmam zaten dil bilgisi kurallarını bilmem pek ama “İKV’ne” diye yazmışsın gözüme rahatsızlık verdi uyarmak istedim belki bilerek yapıyorsun belki bilmeyerek ama bil istedim. Kısaltmalara gelen ekler kesme işaretiyle (‘) ayrılır ve gelen ekler kısaltmanın okunuşuna göre şekil alır.LaRaCRoFT yazdı: ↑14 Mar 2018 19:51 Gamer farecikler var. Fiyatları 250 Tl'den başlıyor. İKV'nde o kadar pahalı fareye gerek yok. Zaten 5 tane yetenek kullanılıyor. Başka bir oyun oynasaydın gamer al derdim ama arkadaşın dediği gibi 50 Tl'lik fakiri zengin gösteren fareciklerden alabilirsin. Şikayetçi olduğun sorunlar tamamen İKV'nden kaynaklanıyor. Lütfen farecikleri azarlamayalım. İKV'ne kızıp, sinirlerimizi bilgisayarlardan ve yardımcılarından çıkarmamaya özen gösterelim.
Örn. İKV’ye TBMM’ye

Okuduğum bölümle aramdaki uyum
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Yanlış biliyorsunLaRaCRoFT yazdı: ↑14 Mar 2018 20:36Bende uzun halleri baz alınır diye biliyorum. T.B.M.M.'ne şeklinde.Windowss yazdı: ↑14 Mar 2018 20:32Normalde çok takılmam zaten dil bilgisi kurallarını bilmem pek ama “İKV’ne” diye yazmışsın gözüme rahatsızlık verdi uyarmak istedim belki bilerek yapıyorsun belki bilmeyerek ama bil istedim. Kısaltmalara gelen ekler kesme işaretiyle (‘) ayrılır ve gelen ekler kısaltmanın okunuşuna göre şekil alır.LaRaCRoFT yazdı: ↑14 Mar 2018 19:51 Gamer farecikler var. Fiyatları 250 Tl'den başlıyor. İKV'nde o kadar pahalı fareye gerek yok. Zaten 5 tane yetenek kullanılıyor. Başka bir oyun oynasaydın gamer al derdim ama arkadaşın dediği gibi 50 Tl'lik fakiri zengin gösteren fareciklerden alabilirsin. Şikayetçi olduğun sorunlar tamamen İKV'nden kaynaklanıyor. Lütfen farecikleri azarlamayalım. İKV'ne kızıp, sinirlerimizi bilgisayarlardan ve yardımcılarından çıkarmamaya özen gösterelim.
Örn. İKV’ye TBMM’ye
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"