İKv için önerebileceğiniz Mouse var mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
INCOGNITO
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

İKv için önerebileceğiniz Mouse var mı ?

Mesaj gönderen INCOGNITO »

Arkadaşlar kullandığım mouse da normalde hiçbir sıkıntı yokken ikvyi pek rahat oynayamıyorum. Sağa sola çevrilmiyor, sağ tık yaptığım halde bazen itemleri bile değiştiremediğim oluyor. Bu başlık altında tam performans alacağım veya tam ikv için uygun dediğiniz mouse önerilerinizi bekliyorum.

Not:Logitech g300 S kullanıyorum.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: İKv için önerebileceğiniz Mouse var mı ?

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Logitech'in neredeyse her mağazada bulunabilecek 50 liralık standart faresi. ''Biz ucuz mal alacak kadar zengin değiliz.'' sözünü söyleyenlerin tercih ettiği fare. Best hocam.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Gamer farecikler var. Fiyatları 250 Tl'den başlıyor. İKV'nde o kadar pahalı fareye gerek yok. Zaten 5 tane yetenek kullanılıyor. Başka bir oyun oynasaydın gamer al derdim ama arkadaşın dediği gibi 50 Tl'lik fakiri zengin gösteren fareciklerden alabilirsin. Şikayetçi olduğun sorunlar tamamen İKV'nden kaynaklanıyor. Lütfen farecikleri azarlamayalım. İKV'ne kızıp, sinirlerimizi bilgisayarlardan ve yardımcılarından çıkarmamaya özen gösterelim.
Resim
INCOGNITO
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen INCOGNITO »

Zaten benim sorunum da daha kaliteli mouse dan düşük verim alıyor olmam. Piyasada 20 30 TL ye satılan mouselar yazdığım özellikler açısından daha kullanışlı bu sorunu da nasıl çözebilirim bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Basligi acan kisiye sormak istiyorum ikv’de lol gibi surekli tiklamak zorundamisin ne alaka mouse onerisi al bi tane mouse, sol sag tik iyi calissin 3. tekerlegi olsun eline otursun yada oturmasin oynarsin oyunu 😄
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

İkv için mouse mu :-O
İkv nin hakkı touchpad
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

LaRaCRoFT yazdı: 14 Mar 2018 19:51 Gamer farecikler var. Fiyatları 250 Tl'den başlıyor. İKV'nde o kadar pahalı fareye gerek yok. Zaten 5 tane yetenek kullanılıyor. Başka bir oyun oynasaydın gamer al derdim ama arkadaşın dediği gibi 50 Tl'lik fakiri zengin gösteren fareciklerden alabilirsin. Şikayetçi olduğun sorunlar tamamen İKV'nden kaynaklanıyor. Lütfen farecikleri azarlamayalım. İKV'ne kızıp, sinirlerimizi bilgisayarlardan ve yardımcılarından çıkarmamaya özen gösterelim.
Normalde çok takılmam zaten dil bilgisi kurallarını bilmem pek ama “İKV’ne” diye yazmışsın gözüme rahatsızlık verdi uyarmak istedim belki bilerek yapıyorsun belki bilmeyerek ama bil istedim. Kısaltmalara gelen ekler kesme işaretiyle (‘) ayrılır ve gelen ekler kısaltmanın okunuşuna göre şekil alır.
Örn. İKV’ye TBMM’ye
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Windowss yazdı: 14 Mar 2018 20:32
LaRaCRoFT yazdı: 14 Mar 2018 19:51 Gamer farecikler var. Fiyatları 250 Tl'den başlıyor. İKV'nde o kadar pahalı fareye gerek yok. Zaten 5 tane yetenek kullanılıyor. Başka bir oyun oynasaydın gamer al derdim ama arkadaşın dediği gibi 50 Tl'lik fakiri zengin gösteren fareciklerden alabilirsin. Şikayetçi olduğun sorunlar tamamen İKV'nden kaynaklanıyor. Lütfen farecikleri azarlamayalım. İKV'ne kızıp, sinirlerimizi bilgisayarlardan ve yardımcılarından çıkarmamaya özen gösterelim.
Normalde çok takılmam zaten dil bilgisi kurallarını bilmem pek ama “İKV’ne” diye yazmışsın gözüme rahatsızlık verdi uyarmak istedim belki bilerek yapıyorsun belki bilmeyerek ama bil istedim. Kısaltmalara gelen ekler kesme işaretiyle (‘) ayrılır ve gelen ekler kısaltmanın okunuşuna göre şekil alır.
Örn. İKV’ye TBMM’ye
Bende uzun halleri baz alınır diye biliyorum. T.B.M.M.'ne şeklinde.
Resim
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen qalanoth »

Okuduğum bölümle aramdaki uyum
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

LaRaCRoFT yazdı: 14 Mar 2018 20:36
Windowss yazdı: 14 Mar 2018 20:32
Örn. İKV’ye TBMM’ye
Bende uzun halleri baz alınır diye biliyorum. T.B.M.M.'ne şeklinde.
Yanlış biliyorsun :)
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"

“Genel Etkileşim” sayfasına dön