Şu tarz düşünceli oyunculara güncelleme gelmesin.Valla oy toplayıp bunları Arz ve Lodos'a geri yollayalım.Abi bu kadar ağlayan oyuncu kitlesi görmedim.Bunları oyuncu kitlesi olarakta değil "Yeni Oyuncu Kitlesi" adı altında toplamak lazım.Ulan daha yeni geldi bölge bi durun ona şikayet buna şikayet bu zor şu zor.Oyunu hikayesine göre takip etmediğiniz için olayı anlamıyorsunuz.Karaköy görevlerinin başlaması için karakterinin Gaffar Bey'i kesmesi lazım.Hikaye böyle yürüyor.Yaklaşık 5-6 yıldır hiçbir yenilik yoktu.Ne yaptın bu zaman diliminde? Oyunu bıraktın.Şimdi güncelleme geldi vay efendim girilmiyor bu niye böyle oyun çok zor üretim neredeyse imkansız falan filan.O zaman zarfı içinde oyuna emek verip oynayan kitle ,tüm görevleri harfiyen yapan kitle,para toplayan kitle,zaman harcamış kitle senin ve senin gibilerle aynı olabilir mi?
Ağlamaktan vazgeçin istemiyorsanız çok basit.
Denetim Masası/Program Kaldır/İstanbul Kıyamet Vakti
Borik Asit
- BLacKSaiLS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Borik Asit
"Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da..."
İKV zor olsa ne olur, kolay olsa ne olur. Açık dünya değil bir şey değil. Oynattırmasının sebebi eskiye duyulan özlemdir. Yoksa yeni nesil, karakter oluşturma ekranında "Alt + F4" çekiyor, o renkli yazıyı yazan arkadaşın da dediği gibi. MMORPG oyunlarında, keyifli zamanlar geçirilmesi açısından, ne yapacakları tamamen oyuncuya bırakılır. İKV'nde bırakılsa ne olur bırakılmasa ne olur. 2 fareadam kestikten sonra zaten PVP atmaya zorluyor milleti. Can sıkıntısından başka ne yapılabilinir ki? Diyelim ki nadide itemleri ürettik giyiyoruz. Oyunda zaten 10 tane boss var. Büyücülerin bossları tanklamaları falan hikaye. 59 seviyede Grup bölgeleri çok daha kolaylaşacağından, böyle bir şey yaptıkları düşüncesindeyim. Savaşçıların önünü açmaları falan hikaye, kimse bana masal anlatmasın. 49 seviye çember itemleriyle Gaffar 1 dk içinde kesiliyordu zaten. Bunun önüne geçmek istediler. Kesimler uzun sürsün ve biraz zorlaşsın mantığı. Bakalım daha ne kadar oyalayacaklar, oyunu gerçekten sahiplenen, her türlü desteğini vermekten çekinmeyen bu oyuncu kitlesini. Padişahım, köprüde ki vergici adam sayısını çoğaltın da, zamandan kazanalım. 

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lodos Avcıları
Hocam o da ne ki? Bende bir reçete var, sanırsın Halley Asa. Tek (mavi) item ensari ceket reçetesi, üretmek zaten 200 m e mal oluyor. Hatta başka bir ensari sarı (çift) item ceket daha ucuza üretiliyor. Cidden soruyorum, bunları düşünmeden mi yaptınız?crom yazdı: ↑14 Mar 2018 03:36 Bu reçeteyi tasarlayan geliştiriciyle oturup laflamak istiyorum. Kendisinin çocukluğuna inerek acaba neden bu kadar saçma bir reçete tasarladığını öğrenmek istiyorum. Yav arkadaşım siz demediniz mi mor itemler hariç diğer itemleri kolay yaptık. Oyuncular bir yere kadar fazla vakit harcamadan eğlensinler kolayca itemlerini dizsinler diye.
Peki o zaman sorarım neredeyse her sarı renkli itemin içine bu borik asit reçetesini koydunuz. Bor dediğimiz maden zaten zor toplanıyor. Bir de bunun üçüncü seviyesini isteyen materyalden 3 tane koymuşsunuz Borik Asit reçetesine. Resmen bubi tuzağı.
Kaç kişi ne kadar para ve vakit kaybetti haberiniz var mı? Her gün bir kaç tane oyuncu görüyorum hevesli hevesli dolanıyorlar. Üretim yapacaklar. Borik Asit arıyor adamlar. Bilmiyorlar ki borik asidi üretmek tüm reçeteden daha zor. Hayır istenen materyalleri direkt yazsalar insanlar anlayacak bubi tuzağı gibi gidiyorsun Sis'ten reçeteyi almaya Turk Telekom Ceosu görmüş Nerull gibi kitlenip kalıyor adamlar 5 dakika. Resmen reçeteyle kesişiyorlar.
Özetle; Sobee yönetimi şu borik asit işine bir çözüm bulun. Oyuncular kitlendi kaldı. Millet üretim yapamıyor eyyyy Sobee.
- WeDneS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: İhtiyarlar Kulübü
Bir haftadır oyuna giriyorum reçeteyi görüyorum alt f4 cekip cs go veye pubg a geçiş yapıyorum. İyi oyunlar dilerim.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Borik Asit üreten adama zengin olarak bakarım tabi şuan için. İlerde maden fiyatları iner
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Üst baş için verilen madene paraya acımam ama yeni iksir reçetelerinin şuanki maliyetini hesaplıyamıyorum. 
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bölgeyi 1 ayda bitirmeye calısanlarla,calısmayanların kapışması.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tantuni
kardeşim zenginlikle ne alakası var ? 10 saatini veren adam 1 günde 5 tane borik asit üretir

Tekrarlıyorum; Bir kaç aya kalmaz bu dediğiniz tüm uçuk fiyatlar iner, tılsımlar hariç..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lodos Sert Eser
Afedersin ama çok da umurlarındaydı.crom yazdı: ↑14 Mar 2018 03:36 Bu reçeteyi tasarlayan geliştiriciyle oturup laflamak istiyorum. Kendisinin çocukluğuna inerek acaba neden bu kadar saçma bir reçete tasarladığını öğrenmek istiyorum. Yav arkadaşım siz demediniz mi mor itemler hariç diğer itemleri kolay yaptık. Oyuncular bir yere kadar fazla vakit harcamadan eğlensinler kolayca itemlerini dizsinler diye.
Peki o zaman sorarım neredeyse her sarı renkli itemin içine bu borik asit reçetesini koydunuz. Bor dediğimiz maden zaten zor toplanıyor. Bir de bunun üçüncü seviyesini isteyen materyalden 3 tane koymuşsunuz Borik Asit reçetesine. Resmen bubi tuzağı.
Kaç kişi ne kadar para ve vakit kaybetti haberiniz var mı? Her gün bir kaç tane oyuncu görüyorum hevesli hevesli dolanıyorlar. Üretim yapacaklar. Borik Asit arıyor adamlar. Bilmiyorlar ki borik asidi üretmek tüm reçeteden daha zor. Hayır istenen materyalleri direkt yazsalar insanlar anlayacak bubi tuzağı gibi gidiyorsun Sis'ten reçeteyi almaya Turk Telekom Ceosu görmüş Nerull gibi kitlenip kalıyor adamlar 5 dakika. Resmen reçeteyle kesişiyorlar.
Özetle; Sobee yönetimi şu borik asit işine bir çözüm bulun. Oyuncular kitlendi kaldı. Millet üretim yapamıyor eyyyy Sobee.
Adamların her yıl yeni bölge çıkaracak halleri yok ki 5 yılda bir bölge görüyoruz zaten bu durumda da yapılan bir bölge en az 5 yıl oyalayacak, uğraştıracak ve gündemini koruyacak şekilde hazırlanıyor.
Ne kadar kolay derlerse desinler, ne derlerse desinler
yıllarca bu bölgedeyiz.
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster