BOSS KAÇIRMANIN ARTIK CEZASI VAR, BAN!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yumurtakafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: BOSS KAÇIRMANIN ARTIK CEZASI VAR, BAN!

Mesaj gönderen yumurtakafa »

yeCs yazdı: 14 Mar 2018 01:31
Parlementxx yazdı: 13 Mar 2018 22:55
yeCs yazdı: 13 Mar 2018 22:42 Hadi bir babayiğit beni banlasın Boss kaçırdım diye de mahkemede şu oyuna yatırdığım her kuruşu faizi ile birlikte geri alayım :D
Çok masum :( kendi istegiyle yatirdigi parayi mahkemeye ne iddia ederek alacak onu cok merak ettim bak.
Kardeşim yaş kaç , meslek ne , öğrenim durumun ne vs bilmiyorum ama mesela sen şimdi kendi isteğinle bir alışveriş sitesinden ürün alsan , parasını ödesen , adam da sana ürünü yollamasa veya bozuk ürün yollayıp iade almasa mahkemeye başvurabilirsin . Mahkemeler hakkını savunmak için var . Karşı taraf sana " parayı kendi isteğinle yatırdın , zorla bu ürünü sana satmadım ." Diyemez .

Burada da aynı mantık var . Tabii ki kimse bana zorla para yatırtmadı ancak benim belli başlı haklarım var . Bunları kimse benden alamaz . Benim karakterimle istediğim yeteneği kullanabilirim . Boss kaçırmak suç değildir . HS atmak suç değildir . Bunlar oyunun sana verdiği haklar . Bunları bahane gösterip benim binlerce lira yatırdığım hesabı elimden alamaz hiç bir babayiğit . Ha paramı verirler , derlerki buyur bu hesaptan şu kadar akçe çekmişsin . Al paranı hesaba yatırdık . O zaman olayın üzerine gitmediğim için sorun olmaz :D Yoksa öyle bi hakları da yok . Hakkınızı bilin , öğrenin . Koyun gibi yaşamayın :D

Şunu da belirteyim unutmadan , BOSS keserken HS atan adamları yöneticiler EÖ ye ışınlayabiliyorlar . Ama bu da oyunun ve ekibin kalitesizliğini gösteriyor . Çoluk çocuğu yönetici yapmışlar . Oyunun akışına müdahale ediyorlar . Size ne kardeşim , adam istediği BOSS a istediği yeteneği kullanır . Bu durumdan rahatsız oluyorsanız ÇT gibi yapacaktınız . Hem ayranım dökülmesin , hem meyvem çürümesin olmuyor .
Sen olayı çok yanlış anlamışsın dostum,burada senin elindeki ürünle alakalı bir şey yok.Burada senin yaptığın toxic harekete cezai yaptırım var.Okuduysan görmüşsündür zaten bu boss kaçırma olayını sürekli alışkanlık haline getiren kişilere uygulandığı söylenen ve ancak son ceza olarak perma ban atılan durum.

Gidipte %20 canı kalmış boss'u kaçırırsan,tabiki de cezai yaptırım uygulanır.Senin özgürlüğün ancak başkasının özgürlüğünün başladığı yere kadardır.Oyunda nara var kullanırım vs. diyorsun.O zaman oyunda chat var ve küfür sansürü yok.E o zaman herkes birbirine sövsün ?

Evet oyun yöneticileri kesinlikle yetersizler lakin sebebi senin gibi aşağılık kompleksli kişilere direk perma ban atmamalarından dolayı.Senin gibilere direk IP ban atılmalı,o zaman da artık mahkemeye mi gidersin,tefeciye mi kaçarsın onu sen düşünürsün.
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

ban cezası verseler nolucakkı zaten her boss basına klansız farklı uyelıkdekı hesaplarını koyuyorlar ..guncellemeye ve yenı getırılen boss lara bısey dedıgımız yok lakın keske bosslar grub bolgesı gıbı olsaydı herkes kendı grubundan mesul olsaydı keske.
Resim
Kullanıcı avatarı
KILICoglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KILICoglu »

Evet güzel bir göz dağı olmuş. Bunun öyle kolay olmayacağı kesin, bunu yapan arkadaşlar belli zaten bunların bunu yapmalarıda zaten acizliklerini gösteriyor. Tamam bu bir iki defa olabilir ama bunlar iş haline getirmiş. :') Zaten bu devamlı olarak yapanlar belli onlarda egosunu beslemek için yapıyor :') büyük ihtimalle oyun dünyasına fazla bağlanmasından. Sert kayaya çarparsan oyunda olsa insanı böyle saçma şeylere yönlendirebilir. Bırakın sonunda pes edecekler. Gidecekley :') :') :')
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Hiçbir kural ihlalı olmadan nasıl ban atıyor bu arkadaş kafasına göre? Şaka gibi cidden ne yani her boss'un başına 7/24 yetkilimi dikeceksiniz, evet çünkü adaletli bir sistem için bunun olması şart. Eğer sadece siz bunu denk geldiğinizde yapacaksanız, manasız,adaletsiz,rezil bir şeye dönüşür.Nereye kadar hata yapacaksınız bilmiyorum saçmalıklarınızdan bıktım cidden.
Bir yetkili gereken açıklamayı yapıp konuyu kilitlemeli. Ve kural ihlalı olmadan nasıl ban atılacağını anlatmalı, daha doğrusu kılıf uydurmalı. Çünkü bunu hiçbir şekilde izah edilemeyeceğini sizde iyi biliyorsunuz. Batırdınız,sıvıyorsunuz cidden. Nerdesin bu gönüllüleri denetleyen ey arkadaş, kafasına göre ban sebebi uyduran, ve kafasına göre iş yapan bir gönüllü var ortalıkta. Daha kötüsü eğer talimat sizden geldiyse vay halinize, güya developersınız ha sunduğunuz çözümler gerçekten mükemmel ötesi. 5 tane hamal tutmayı unutma gorgar. Size başarılar...
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

YemeLik yazdı: 14 Mar 2018 02:33 Hiçbir kural ihlalı olmadan nasıl ban atıyor bu arkadaş kafasına göre? Şaka gibi cidden ne yani her boss'un başına 7/24 yetkilimi dikeceksiniz, evet çünkü adaletli bir sistem için bunun olması şart. Eğer sadece siz bunu denk geldiğinizde yapacaksanız, manasız,adaletsiz,rezil bir şeye dönüşür.Nereye kadar hata yapacaksınız bilmiyorum saçmalıklarınızdan bıktım cidden.
Bir yetkili gereken açıklamayı yapıp konuyu kilitlemeli. Ve kural ihlalı olmadan nasıl ban atılacağını anlatmalı, daha doğrusu kılıf uydurmalı. Çünkü bunu hiçbir şekilde izah edilemeyeceğini sizde iyi biliyorsunuz. Batırdınız,sıvıyorsunuz cidden. Nerdesin bu gönüllüleri denetleyen ey arkadaş, kafasına göre ban sebebi uyduran, ve kafasına göre iş yapan bir gönüllü var ortalıkta. Daha kötüsü eğer talimat sizden geldiyse vay halinize, güya developersınız ha sunduğunuz çözümler gerçekten mükemmel ötesi. 5 tane hamal tutmayı unutma gorgar. Size başarılar...
Böyle bir cezanın var olması bile bu hareketi uygulayan çoğu kişiyi caydıracaktır. Banlanan kişiler var daha şimdiden.
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

yumurtakafa yazdı: 14 Mar 2018 01:59
yeCs yazdı: 13 Mar 2018 22:42 Hadi bir babayiğit beni banlasın Boss kaçırdım diye de mahkemede şu oyuna yatırdığım her kuruşu faizi ile birlikte geri alayım :D
Çok masum :( kendi istegiyle yatirdigi parayi mahkemeye ne iddia ederek alacak onu cok merak ettim bak.
Kardeşim yaş kaç , meslek ne , öğrenim durumun ne vs bilmiyorum ama mesela sen şimdi kendi isteğinle bir alışveriş sitesinden ürün alsan , parasını ödesen , adam da sana ürünü yollamasa veya bozuk ürün yollayıp iade almasa mahkemeye başvurabilirsin . Mahkemeler hakkını savunmak için var . Karşı taraf sana " parayı kendi isteğinle yatırdın , zorla bu ürünü sana satmadım ." Diyemez .

Burada da aynı mantık var . Tabii ki kimse bana zorla para yatırtmadı ancak benim belli başlı haklarım var . Bunları kimse benden alamaz . Benim karakterimle istediğim yeteneği kullanabilirim . Boss kaçırmak suç değildir . HS atmak suç değildir . Bunlar oyunun sana verdiği haklar . Bunları bahane gösterip benim binlerce lira yatırdığım hesabı elimden alamaz hiç bir babayiğit . Ha paramı verirler , derlerki buyur bu hesaptan şu kadar akçe çekmişsin . Al paranı hesaba yatırdık . O zaman olayın üzerine gitmediğim için sorun olmaz :D Yoksa öyle bi hakları da yok . Hakkınızı bilin , öğrenin . Koyun gibi yaşamayın :D

Şunu da belirteyim unutmadan , BOSS keserken HS atan adamları yöneticiler EÖ ye ışınlayabiliyorlar . Ama bu da oyunun ve ekibin kalitesizliğini gösteriyor . Çoluk çocuğu yönetici yapmışlar . Oyunun akışına müdahale ediyorlar . Size ne kardeşim , adam istediği BOSS a istediği yeteneği kullanır . Bu durumdan rahatsız oluyorsanız ÇT gibi yapacaktınız . Hem ayranım dökülmesin , hem meyvem çürümesin olmuyor .
Sen olayı çok yanlış anlamışsın dostum,burada senin elindeki ürünle alakalı bir şey yok.Burada senin yaptığın toxic harekete cezai yaptırım var.Okuduysan görmüşsündür zaten bu boss kaçırma olayını sürekli alışkanlık haline getiren kişilere uygulandığı söylenen ve ancak son ceza olarak perma ban atılan durum.

Gidipte %20 canı kalmış boss'u kaçırırsan,tabiki de cezai yaptırım uygulanır.Senin özgürlüğün ancak başkasının özgürlüğünün başladığı yere kadardır.Oyunda nara var kullanırım vs. diyorsun.O zaman oyunda chat var ve küfür sansürü yok.E o zaman herkes birbirine sövsün ?

Evet oyun yöneticileri kesinlikle yetersizler lakin sebebi senin gibi aşağılık kompleksli kişilere direk perma ban atmamalarından dolayı.Senin gibilere direk IP ban atılmalı,o zaman da artık mahkemeye mi gidersin,tefeciye mi kaçarsın onu sen düşünürsün.
Bence olayı yanlış anlayan sen ve senin gibi düşünenler . Aynı mantıkla benim önümdeki madeni de çekeni banlayın . Ben saatte kasarken gelip slotlara salça olanları da banlayın .. Böyle bir mantık mı olur ? Bu oyunda istediğin slota , Boss a istediğim yeteneği uygulamakta serbestsin . İster 20 canı olsun ister 2 canı olsun . Açık dünyanın amacı budur zaten . Her türlü zorluğun üstesinden gelmek :))) Mesela ben köşkte Hakir kestirmem . 50 kişi toplanır , tek hesapla girer Hakir i kaçırırım :D İsterse Amerikan Başkanı gelsin , beni banlayamaz :D GM varken de çok KS attım büyük büyücüye . En fazla eminönünde ışınladı beni . Deparla yetiştim ama Allahtan da kaçırdım büyük büyücüyü . Biz bu Bossların sevdalısıyız sevdalısı :D Yedirmeyiz çoluk çocuğa :D
Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

AMIRBEY yazdı: 13 Mar 2018 21:58 :') :')
Gülme Mücahit, komik mi? :grinning: :grinning:
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Adamlar uğraşıp, boss kesmeye başlayacaklar, canı 20 de filan sen; pislik olsun diyemi ? gıcıklık olsun diyemi ? yoksa yazamadığım nedenlerden dolayı kaçır bossu. sonra da ben istediğimi yaprım de. haklısın yapabilirsin de, o kadar insanın duasını almayı kabul ediyorsun demek ki. Hatim indiren bile olur. dua dan kastımı anlamışsındır.

Ayrıca yaşın 100 olabilir, hukuk profesörü de olabilirsin. vs vs oyuna başlarken Kuralları kabul ettim dedin. ve oyun sahibi bu kuralları değiştirme hakkına sahip ...Yaaaa neyse boşa yazıyorum sanırım. sen gidip boss kaçırıp ve kendini haklı görüyorsan, bunun ne anlama geldiği, sana anlatabilecek kadar, kültürüm de yok, eğitimim de yok, yaşımda yok.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

SalurBeyi yazdı: 13 Mar 2018 21:54 Üşenmeyip her ban yediğinde yeni karakter kasıp, görevleri yapıp, Karaköy'e boss kaçırmak için karakter atacak o kadar fazla insan var ki... Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.
>:) >:)
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Bunun gibi çoluk çocuklar yüzünden oyun çekilmez hale geliyor.Bu ve bunun gibi zihniyet deki çocuklar aile terbiyesi almamış ikili meselelerde karşısındaki insana saygısızlık yapan ailesine karşıda oğlum şöyle yap deyince banane git kendin yap diyen aklınca kendini serseri tipe bağlamış çevresinde saygı görmeyen kendince herşeyi bilmiş ergen bir tip..ilk önce bir askere gidip baba parasından kesip dünyaya açılınca gerçekleri görmesine tahminimce 4*5 yılı daha var ve umarım ki o zamana insanlara saygısı artar ve toplumda da saygın kişiye ulaşır..son sözüm Allah ailene sabır versin özellikle annene ve babana...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön